Şimdi Ara

HTR2B (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Film perdeye yansıyan 15 Kasım 2011 tarihli akşam haber bülteninde yer alan bir haberle açılır. Haberde, yurt dışındaki ilaç devlerinin insanlar üzerindeki klinik ilaç araştırmalarını üçüncü dünya ülkelerine kaydırdığı ve Türkiye'nin de o ülkelerden biri olduğu söylenmektedir. Bu ülkelerdeki yoksulluk, cehalet ve yasal boşlukları suistimal eden şirketlerin bu yöntemle araştırma maliyetlerini azalttığı söylenen haberde Türkiye'de 893 kişinin bu deneylerde öldüğü iddia edilmektedir.

Perde kararır ve 210 gün sonra yazısıyla tekrar açılır.

Kamera ormanda dolanırken bir telefon görüşmesini dinleriz. İki Amerikalı aralarında konuşmaktadır. Türkiye'deki htr2b kobaylarının kaçtığı bilgisi Washington'a verilir.

Diğer yanda ormanın içinde yalnız, sakin, huzur dolu iki katlı bir ev görürüz. Mehmet Bey ve eşi o gece tüm aileyi akşam yemeğine davet etmiş, hazırlık yapmaktadır.

Ancak o gece Mehmet Beyleri ziyarete sadece aile tanıdıkları degil, HTR2B kobayları da ziyarete gelir.

Kötülük ormanı sarmıştır artık.

Fragman çok iyi. Resmi facebook sayfasından izleyebilirsiniz ;)

http://www.facebook.com/HTR2Bfilm?ref=ts&fref=ts
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fragman yayınlandı.
  • VİZYONDA!!!
  • izleyen var mi
  • Konu ve kapak güzelmiş izlemek lazım böyle filmleri ilgimi çekti.
  • Kıymeti anlaşılamamış filmlerden biri.Yıllar sonra tekrar izledim.Tabi eksikleri var ama prodüksiyon bütçe meselesi.

Yakın zamanda yabancıların benzer bir filmi The Facility'i izledim bildiğin çöp çok kötü filmdi.Onun üzeri Htr2b yi tekrar izledim işte.Arasında dağlar kadar fark vardı.Saçma cinsiz Türk gerilim filmi arayanlar tereddüt etmeden izlemeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan vatandaş Cinsiz diye yabancı film sanmış galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyssey 1997
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem buradaki hem de Ekşi'deki yorumlara bakarak dün izleme kararı aldım. Ancak beklentilerimin çok altında bir yapım çıktı. Ucuz iş olmuş. Türk sinemasında gerilim kıtlığından sıyrılmasıyla öne çıkması dışında hiçbir başarısını göremedim. Filmdeki karakterleri de tam salak yapmışlar. Konu zayıf, senaryo zayıf, oyunculuklar düşük, gerilim yok, korku yok, müzik yok, karakterler çok aptal, doğru düzgün kanlı sahne yok. Tamam gore filmi beklemiyoruz da bari en azından kanlı sahneleri daha belirgin ve daha iyi yapsalardı.
    Susmak bilmeyen bebek sesi, kobayların sap gibi durmaları, ilacın ya da deneylerin etkisinin belirsizliği iticiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.