dün onkyo hts 590 ile radyo dinlerken sesi stereo ve front lar +12 dB açarak yüksek seste dinliyordum ve kolonlardan birden çok keskin bir yanık kokusu geldi ve bende a/v yi hızla kapattım. Sonra açtığımda hiçbir terslik yoktu yüksek seste de bir sorun yoktu. Sorum ise bu yanık kokusunun nedeninin ne olduğudur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
saygılar
aynı şey banada oldu. film izlerken son ses açmıştım 30-40 saniye sonra yanık kokusu geldi ve kolonun birinden ses gelmiyodu, birinden de cızırtı geliyodu. sevise götürdüm garanti kapsamında yaptılar. sen yanmadan kapatmışsın demekki
sayın kponedin geçmiş olsun. Şuanda bende bir sorun yok gibi. Ama son ses film izleyebilmenize şaşırdım ben ve eşim 40-45 arasından sonra rahatsız oluyoruz ama dinlediğimiz salon 17metrekare o yüzden olabilir.Bende kolonların belli bir süre sonra yanma olayını duymuştum ( buradaki yanmadan kasıt kolonların açılması sanırım tam bir bilgim yok ) acaba benim kolonlarda açıldımı die düşündüm meğerse gerçekten yanıyormuş
cevap için teşekkürler saygılar
çok geçmiş olsun bendede ev sinemada olmuştu kablo temassızlığından kablonun yalıtganı yanmış ama çok keskin değişdi koku neden bende anlamadım ben sonsese yakın 15 dakka dinledim bu oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme