Bildirim
http://genelpaylasim.forumup.com
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
****'ler ne?? -
yazmıyo forum*p anlarsın sen zatenhttp://genelpaylasim.forum*p.com -
anladım. * yerine 'u' yazınız... geliştirmek lazım -
daha yeni ne yapıyım bedava host veren bir site bulsam kayyo gibi bir sürü var ama hiçbiri iyi deil -
valla ben bugün biraz daha profesyonelliğe açıldım. Allah sonumuzu hayır etsin bugün kuzenimle beraberdim. o da bilg. müh. okuyo. programlarla felan yapıyo web sitesi. özendirdi bana dedim ben de yapiyim bari. bi tane program buldum. şimdi siteyi dizayn ediyorum. yıllık 3 dolara da bi alan adı buldum. kuzen de biraz yardımcı olcak bakalım nolcak. neyse kolay gelsin.. -
sitene bi bakıyım yaptıysan -
yok canım daha nerde yapcam. henüz anasayfası bitti gibi. kodlarla felan uğraştım biraz(reklam kodları) bugünlük anasayfa ve tasarım üzerinde çalıştım. yarın inşAllah hız kazancam anasayfa bitince. otomobil resimleri üzerine bi site kuruyorum. + olarak bazı otomobiller hakkında bilgi (daha çok yeni çıkan)...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 12 Temmuz 2007; 23:36:10 > -
nerde oturuyorsun ve soyadın kandemir mi? demirkandemir
birde siten asp mi olacak yoksa html mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Kandemir -- 14 Temmuz 2007; 0:06:19 > -
yok kardeşim düşündüğün kişi değilim.
bi de ben bu site işlerinde biraz. 4-5 tane amatör sitem var. ama şimdi programda yapıyorum. biraz kademe atladık şimdi bizim sınıfın sitesini yapmaya karar verdim. maksat bi hatıra olsun. %60'ını tamamladım. hem de arkadaşlardan baya bi ilgi var. hemen yap felan diyolar. en geç 2 haftaya kadar tamamlanır. bi de alan adı alcam 15 ytl'ye yıllık. en kısa zamanda açıcam inşAllah... isteyenler varsa kendi isteklerine göre alan adı hariç 30 ytl'ye bişeyler yaparız. ama önden ben bi yayına sokiyim bi bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X