Şimdi Ara

http://www.m2elite.com dedicated-8GB DDR3 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m2elite metin2 serverimiz hizmete açılmıştır. Sunucu ve server özellikleri aşağıdakji gibidir. 15 gün sonra 2. server hizmete girecektir. iyi oyunlar dileriz

M2 Elite Sunucu Özellikleri:
    Intel i7 920
    8GB DDR3 RAM
    2 x 750GB SATA II HDD’s
    RAID 1 Software
    Unmetered Bandwidth
    100MBPS Uplink

m2elite'in birinci serveri olan Melonas Serveri açıldı. Keyifli ve eğlenceli zaman geçirmeniz dileği ile.

Server Özellikleri ;

500x Exp
    500x Drop
    500x Yang

1 hafta boyunca %1000 Eventlar aktif kalıcaktır. 1 hafta sonunda %500 düşürülüp devam edicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocoglu5353 -- 18 Ağustos 2010; 20:38:10 >

• Güzel pvp miş Beğendim NPC lerde neler olduğunu yazarsan daha çok ilgi çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralcı -- 16 Ağustos 2010; 22:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcı

Güzel pvp miş Beğendim NPC lerde neler olduğunu yazarsan daha çok ilgi çeker
    Sunucu özellikleri yerine npc ve oyun özellikleri alsak daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Alıntıları Göster
    Yükleme sayfası yok, forum acılmıyor. Forumda gönderdiği link m1-tr nin facebook sayfası.

Kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Yükleme sayfası yok, forum acılmıyor. Forumda gönderdiği link m1-tr nin facebook sayfası.

Kilit

Forum açılmıyor fakat , üye oldum ve indirdim.Niye kilit ?
  • quote:

Kısaca arkadaşım server özellikleri:

65 Silahları npcde
    48 Zırhları npcde
    perfect npc
    500x droplar
    %100 Türkçe kaliteli veri tabanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

quote:

Kısaca arkadaşım server özellikleri:

65 Silahları npcde
    48 Zırhları npcde
    perfect npc
    500x droplar
    %100 Türkçe kaliteli veri tabanı.

Alıntıları Göster
    P npcsi yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcc

P npcsi yok :/

Alıntıları Göster
    Mavi bayraktayım Dh loncası da kurdum Nick Rev09o5. Lovecraft sağolsun, kasmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcc -- 17 Ağustos 2010; 12:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Kilit

Forum açılmıyor fakat , üye oldum ve indirdim.Niye kilit ?

2 saat önce baksaydın görürdün
  • Mükemmel olmuş server. Elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

Mükemmel olmuş server. Elinize sağlık
    Bnden başka oynayan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenisss

Başlasammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: Thenisss

Başlasammı

Alıntıları Göster
    Güzel mi oyun ki deniz ?

• quote:

Güzel mi oyun ki deniz ?

Alıntıları Göster
    Mert başla sv pahalı ama para zarfı var kolay para kasarsın. Biyolog her görede 4m ve +9 item () veriyor.. 30 dan sonra artar sanırım paranın miktarı

Batıkan ben sevdim valla, inciler uçuk bir tek 100m civarı Ama para zarfı var, 2 dakikada 10m yaparsın oara zarfıyla. Düşük itemlerde item istemiyor ama yakıyor. İleride +6 dan sonra ite istemeye başlıyor. Sihirli metal 100k Efsun Arttırma 100k. 65 silahları 360k 50 Lvlda 26 Lvl at veryor. Kasması da zevkli. Hem 3-5 kişi var kalabalık değil.

• quote:

Mert başla sv pahalı ama para zarfı var kolay para kasarsın. Biyolog her görede 4m ve +9 item () veriyor.. 30 dan sonra artar sanırım paranın miktarı

Batıkan ben sevdim valla, inciler uçuk bir tek 100m civarı Ama para zarfı var, 2 dakikada 10m yaparsın oara zarfıyla. Düşük itemlerde item istemiyor ama yakıyor. İleride +6 dan sonra ite istemeye başlıyor. Sihirli metal 100k Efsun Arttırma 100k. 65 silahları 360k 50 Lvlda 26 Lvl at veryor. Kasması da zevkli. Hem 3-5 kişi var kalabalık değil.

Alıntıları Göster
    Başladım ama aşırı lag var köpeklerde kasarken bile ve oyun boş. oyun dolsa ne olacak bilmiyorum.

• quote:

Başladım ama aşırı lag var köpeklerde kasarken bile ve oyun boş. oyun dolsa ne olacak bilmiyorum.

Nick ney ?
  • quote:

quote:

Nick ney ?

Alıntıları Göster
    İnciler 10m e düşmüş
  • quote:

İnciler 10m e düşmüş

Alıntıları Göster
    Tek mi oynuorum hala acaba ?

Serverda herkes Savaşçı yav, ben de fark yaratmak için Sura kasmaya başladım. 66 Lvlm 70 e kadar kasıp 4. masterı açıp Çelik, Muho felan arıcam. 172m para var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcc -- 18 Ağustos 2010; 18:25:33 >

• quote:

Tek mi oynuorum hala acaba ?

Serverda herkes Savaşçı yav, ben de fark yaratmak için Sura kasmaya başladım. 66 Lvlm 70 e kadar kasıp 4. masterı açıp Çelik, Muho felan arıcam. 172m para var

Alıntıları Göster
    Zor serverlardan hoşlanmıyorum ben, Lovecraft'ı ne yaptın ?

• quote:

Zor serverlardan hoşlanmıyorum ben, Lovecraft'ı ne yaptın ?

Alıntıları Göster
    Lovecraft Çok kalabalık ya meydanda en az 100 kişi var ve çok basit. Biraz emek harcanmalı char dizmek için bence. Hem Elite çok da zor değil. Şaman dışında tüm sınıfların itemlerini çok rahat bulursun. Sura Çeliği 70m civarı diğerlerini bilmiyorum. Ninja da en fazla 80 dir. İnciler 10m. +6 dan sonra basarken pek yakmıyor. Ben +6 48 zırhını yakmadan geçirdim +9'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcc -- 18 Ağustos 2010; 19:19:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.