Şimdi Ara

http://www.tercihrobotu.com.tr/(Görüş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar bu sıte hakkında görüşünüz nedir ? adamlar kafasına göre mi sallamıslar bilemedim. bi bakarsanız doğruluk payı var mı yok mu

• ya kim girecek o bölümlere gerçekten anlamıyorum sizi 20.000deki adam 30bine girdi o zaman 10bine 20 bine kim girecek biraz mantıklı düşünün
  • anlam veremedim bu siteye nedir yani amacı nedir ? 115 bini 65 binle kapatır demiş bi çözemedim.
  • ben o siteye tc mi yazmaya bile çekiniyorum boşverin bence
  • üstte programlar var tıklayıp üni yazıp görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: machext

ya kim girecek o bölümlere gerçekten anlamıyorum sizi 20.000deki adam 30bine girdi o zaman 10bine 20 bine kim girecek biraz mantıklı düşünün

Bir kere 20000'de etkilenme yok.Anlamak istemediğiniz nokta şu.Geçen sene ilk 50000'de çok fazla sayısalcı vardı bu sene yok sence onların gitmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor mu?Geçen sene sıralamanın içindeydiler bu sene yoklar.Sence bu senin meseleni de açıklamıyor mu?Geçen sene 50k ile alan bölüme kadar 50000 tane yerleşme yaşanmadı işte bu sene yaşanacak.Her tarafa aynı yazıyı koydum al aşağıya bak ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını ümit ediyorum.

1.X Üniversitesi -------------------------------> 1.X Üniversitesi
    2.Sayısalcı tercih yapmıyor ******** aradan silindi------>2.Y Üniversitesi
    3.Y Üniversitesi ---------------------------------->3.Z Üniversitesi
    4.Sayısalcı tercih yapmıyor. ******aradan silindi.
    5.Z Üniversitesi.

• arkadaslar bu tercih robotuna baktınız mı fikirleriniz nedir ? 70 binle alan geçen yıl yeri 42 bin demişler nedir yahu az inceleyip yorum atın
  • up up up up up
  • yukarı yukarı yukarı
  • Ben bu yıl ösymnin taklaya getireceğini hissediyorum herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstake

Ben bu yıl ösymnin taklaya getireceğini hissediyorum herkesi

abi takla gelecek 15-20 bin kabul fakat 105 binle alan yeri 50 bin demek de öh yuh haydi git oradan derler.
  • Sayısalım, 240k bölümün tahmini sırasına 160k yazmışlar bunu gördükten sonra yorum yapmıyorum yani. Hadi öyle olsun diyelim o bölüm, diğer bölümleri de hep yüksek göstermişler. Özellere yönlendirme sezdim. Atıyorum 150 bindeki bi adam oraya baktığında yerleşemeyeceğini görür yazar bi %50 oraya gider. Yanılıyor da olabilirim. Bunu tercihler açıklandığında anlarız anca
  • bu sitelerin yapımcıları hayrına yapmıyor bunları hepsini yapanları aratın belli başlı ünilerin hep eğitim görevlileri oluyor.
  • az önce bahçeşehir uğur vs yardımcı olacaz gelsene tcni ver falan diye aradılar bilemiyorum
  • salim ünsalin sitesi hadi 20 bin yukarı yazmıs eyvallah kabul tamam.ama bu nedir abi ? bunu gördüm dumura ugradım ben 80 binim 105 binlik bölümü 75 bin demişler 30 bin nasıl yukarı cıkıyor? 107 binlik bölüm 51 bin ? ne oluyor ya ! ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.