Şimdi Ara

Bilgisayar başından kalkmayan şişman asosyal genç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ben oluyorum ama şu kadarını söyleyeyim, bilgisayarda çok da oyun oynamayan birisiyim. :D Yani bilgisayarda yaptığım aktivitelerin belki %2'si oyun oynamakla geçiyordur.

Peki bilgisayar başında ne yapıyorum? Süremin çoğu DH'ye girmekle geçiyor denebilir. Günde en az 5 saat bilgisayar açık zaten. Telefondan da bir şeyler yapıyorum. Bunun dışında YouTube, YTÜ'nün takılmalık sitelerinde falan filan geçiyor süremin geri kalanı. Arada devre çizimleri ve kod yazmayla uğraşıyorum ama çok da sık değil. Bunun dışında arada bilgi edinirim, başka da bir şey yok. (Film/Dizi seyretmek falan da var gerçi)

Şişman olmak biraz da benim suçum. Asosyallik ise malumunuz, insanlarla takılmayı bir türlü sevemedim, insanlar da beni sevmiyor gerçi. ;) Yaptıklarım ve ilgi alanlarım çok farklı ve/veya normal olmadığı için belirli konularda sohbet yürütemiyorum, ancak kendi kafamdaki insanlarla uzun uzun konuşabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoş bulduk, ben mesela futbol ve siyaset sevmem. Bu sebeple ülkenin konuştuğu konuların neredeyse çoğunu elemiş oluyorum. Karı kız da konuşmuyor olunca genelde insanlarla bir şeyler konuşamıyorum.

Futbol, siyaset ve karı-kız elenince çoğu insanı eliyorum maalesef ve yalnız kalıyorum. Futbola falan da hiç ilgim yok hani.
  • Hoş geldin arkadaşım bilgisayar başında vakit geçirmeyi bende seviyorum mutlu oluyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım bilgisayar başında vakit geçirmeyi bende seviyorum mutlu oluyorum :)

Hoş bulduk, ben mesela futbol ve siyaset sevmem. Bu sebeple ülkenin konuştuğu konuların neredeyse çoğunu elemiş oluyorum. Karı kız da konuşmuyor olunca genelde insanlarla bir şeyler konuşamıyorum.

Futbol, siyaset ve karı-kız elenince çoğu insanı eliyorum maalesef ve yalnız kalıyorum. Futbola falan da hiç ilgim yok hani.

• Kayra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: northhunter

Kayra?

Bir ara RTE cumhurbaşkanı olduğunda bana o zamanki başbakan kim diye sordular, ismini hatırlamam uzun sürdü açıkçası. Siyasete olan ilgim de bu kadar maalesef.

• Titan V T kullanıcısına yanıt
    Kayra ?

• kayroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Kayra ?

Siyasete olan ilgimle de gocunmuyorum ha, aksine gurur duyuyorum. En temel şeyleri bildikten sonra gerisi boş, kafa karıştırıcı ve ümitsizlik verici, moral bozucu. Böylesi iyi.

• Harika bişey bu ya, adama ismini söylüyorsun hayat hikayesini anlatıyor 😁😁😁

• DH Asosyaller Kulübü üyeliğiniz onaylandı. Hayırlı forumlar.

• Bir kere geldiğiniz hayatı böyle değerlendirmeyin benden demesi.

• Kayra sana biyolojiyi, genetiği, psikolojiyi öneririm ilgi alanı olarak eğer neden ülkenin konuştuğu meselelerin çoğu ilgimi çekmiyor diyorsan. Stereotype diye birşey vardır ya hani Japon denince bir karakter canlanır veya zenci deyince bu stereotypler aslında genetik bir temele dayanıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

Bir kere geldiğiniz hayatı böyle değerlendirmeyin benden demesi.

Bazı şeyler insanın tam olarak elinde olmuyor, herkes o kadar şanslı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Kayra sana biyolojiyi, genetiği, psikolojiyi öneririm ilgi alanı olarak eğer neden ülkenin konuştuğu meselelerin çoğu ilgimi çekmiyor diyorsan. Stereotype diye birşey vardır ya hani Japon denince bir karakter canlanır veya zenci deyince bu stereotypler aslında genetik bir temele dayanıyor çünkü.

Psikoloji ve genetiğe, biraz da evrime yöneleceğim. Buna yönelik kitaplarla günümü değerlendirebilirim.

• Bilgisayar başında oturarak kaybettiklerin, senin bu dünya hayatında bir daha gerçekleştiremediğin ve keşke dediğin şeyler olacak. Şimdiki düşünceler ile bilgisayar başında zamanı donduruyorsun. Neden bir spor salonuna gitmek zor gelebilir ? Azmin ve iradenin gücünü kendine kanıtla, fit bir vücut ile mutlu ol. Bir kafede garson olarak çalış bir süre. İnsanların seni tanımasına izin ver ve tanı. Ne kadar sosyal bir ortam o kadar sosyallik. Spor ve sosyallik artık bıkkınlık derecesine geldiğinde anla ki gelişiyorsun

• Bazıları(ben misal) evininin sıcak huzurlu ortamını dışarının karmaşasına tercih ediyor olabilir. Milletin dilinden düşürmediği gez dolaş coş(?). Kimse de demiyor ki belki bu şekilde mutludur diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Bilgisayar başında oturarak kaybettiklerin, senin bu dünya hayatında bir daha gerçekleştiremediğin ve keşke dediğin şeyler olacak. Şimdiki düşünceler ile bilgisayar başında zamanı donduruyorsun. Neden bir spor salonuna gitmek zor gelebilir ? Azmin ve iradenin gücünü kendine kanıtla, fit bir vücut ile mutlu ol. Bir kafede garson olarak çalış bir süre. İnsanların seni tanımasına izin ver ve tanı. Ne kadar sosyal bir ortam o kadar sosyallik. Spor ve sosyallik artık bıkkınlık derecesine geldiğinde anla ki gelişiyorsun

Salona gidiyorum, bilek güreşi ve Powerlifting ile de uğraşıyorum. Daha geçen gün 170 kg olimpik halterle omuz çalıştım. Videolarımı buraya atarım arada sırada.

• Bu sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierra 117

Bu sen misin?

Ben bir profesyonel güç sporcusu adayıyım, bakma dalga geçtiklerine.

https://i.hizliresim.com/7ylr3L.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Titan V

quote:

Orijinalden alıntı: Sierra 117

Bu sen misin?

Ben bir profesyonel güç sporcusu adayıyım, bakma dalga geçtiklerine.

https://i.hizliresim.com/7ylr3L.jpg

deadliftin kaç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.