Şimdi Ara

Huawei, 5G çalışmaları için 600 milyon dolarlık bütçe ayırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g den sonrasi lukstur mobil aliskanliklarimiz icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Türkiye piyasasına soktuğu huawei p6 cihazları btk ya kayıt ettirsin sonra 5g ile uğraşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 6 Kasım 2013; 18:59:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu internet fiyatları ile 3g bile fazla... adamlar bizi internet fiyatları ile sömürüyorlar...

• Türkiyeye 5G gelse ne olacak ki ? 100 mb kotalı paketler olduktan sonra ? Ferrariye tüp takmak bizimkisi.
  • 100-250mb kotalar 2013'ün teknoloji çağına ve kullanıcılara hakarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Tr de baz istasyonlarını huawei kurduğu için bizim ülkemizdeki durumu iyi biliyorlardır pek bulaşmazlar : )

Baz istasyonlarını kurmuyor, kullanılan malzemelerden bazıları Huawei firmasına ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 6 Kasım 2013; 19:54:04 >
  • Huawei nin Turkiyede buyuk bir arge merkezi var.

Belki 5G gecmek hayal olmaya bilir.

• Biz hala ........

• 100mb kotamızı ha 1mbit hızla doldurmuşuz ha 10gbit ne fark ediyor ki. bütün bu hızlar yüksek kapasiteli içerikleri seyretmek için. adamlar 1080p filmleri buluttan seyretmek için hızı tavana vurduruyor bizim en pahalı tarifeler bir filme ya yeter ya yetmez.

• 10 gigabit diyor. Bizim 3g'ler sanırım 7 mbit falan. Hızda problem yok da kota olayı herşeyi mahvediyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Tr de baz istasyonlarını huawei kurduğu için bizim ülkemizdeki durumu iyi biliyorlardır pek bulaşmazlar : )

Baz istasyonlarını kurmuyor, kullanılan malzemelerden bazıları Huawei firmasına ait.

yok baya voda ve turkcell in baz istasyonlarını ( turkcelli yanış biliyor olabilirim ) ve usb modemleri üretiyor . Bunu bizzat bir ortamda voda argeden bir çalışan anlattı o zamanlar huawei x5 kullanıyordum oradan açılmıştı konu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

10 gigabit diyor. Bizim 3g'ler sanırım 7 mbit falan. Hızda problem yok da kota olayı herşeyi mahvediyor işte.

bu haberi gorunce, bugun okudugum bir diger haberle cok benzesen bir nokta farkettim. samsung smartphonelara 4K ekranla cikarmayi planliyormus 2015'te. 1080p deki biksel yogunlugu bile asiri fazlayken ne gerek var boyle seylere... Bu haberde de aklima takilan,Dual Carrier kimin neyine yetmiyor anlamiyorum. saniyede 1 GB indirmek insanlarin %99.9999 u icin hicbir sey ifade etmeyecek. Kota da problem ama bir baska onemli unsur da batarya sureleri. 3G ile gunboyu yogun kullanmak gunumuzdeki telefonlarla imkansiz ve yakin gelecekte de sicrama yaratacak teknolojiler ufukta gozukmuyor.
  • Evet, 3g açıkken şarjı içen telefonlar 5g'de ne yapacak orası da ayrı bir sorun.

Bu iş için yaptıkları arge'yi bataryayı geliştirmek için yapsalar çok daha iyi olacak.

• Huawei güzel bir çıkış yaptı. Fakat fiyat politikasını da yükseltmeye başladı. Kar marjı düşerse şaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

harranlı emine bi sollasın bunları da o zaman görelim 5g yi .hüloğğğhhh !!!

3g yi bile hala komik kotalarla kullanıyoruz yahu. 100mb 250mb 500mb gibi boyutlardaki verilere yüksek paralar ödüyoruz. 5g gelse ne gelmese ne.

Huawei, 5G çalışmaları için 600 milyon dolarlık bütçe ayırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 5 Kasım 2013; 23:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

3g yi bile hala komik kotalarla kullanıyoruz yahu. 100mb 250mb 500mb gibi boyutlardaki verilere yüksek paralar ödüyoruz. 5g gelse ne gelmese ne.

Amerika'da çok ucuz dostum, millet sınırsız internet kullanıyor LTE teknolojisi ile ama bi'de bize bak 27 Lira veriyoruz 4gb internet+1000dk+1000sms için...

Bu da kanıtım.

bilemicem hocam. ben mesajımı verdim anlayan anladı. mobil internet pahalı ve düşük kotalı. ABD dediğin gibiyse onlar da ağlasın bizimle. harvardlı emilye üzüldüm öyleyse
    ekleme. abd yi de güzel öpüyorlarmış harbiden.
    İşte, 500 MB'lık mobil verinin fiyatı...

3G veya 4G üzerinden 500 MB'lık veri için, ülkemizde ve diğer ülkelerde ne kadar ödemek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 6 Kasım 2013; 23:59:43 >

• Türkiyedeki yüksek vergiler yüzünden bu tür yatırımlar yapılmıyor zaten bu tür teknolojileri ülkemizde daha çok bekleriz teknoloji konusunda çok gerilerdeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

27 liraya o yazdıkların hangi pakette

• quote:

quote:

quote:

yok baya voda ve turkcell in baz istasyonlarını ( turkcelli yanış biliyor olabilirim ) ve usb modemleri üretiyor . Bunu bizzat bir ortamda voda argeden bir çalışan anlattı o zamanlar huawei x5 kullanıyordum oradan açılmıştı konu ..

Vodafone'un baz istasyonunda kullandığı RBS ler Huawei marka, Turkcell'in ise Ericsson. Marka olarak isteseler de komple baz istasyonu kuramazlar, sebebi ise her noktada bileşenler/malzemeler farklılık gösteriyor ve her alanın kendine göre iyi/kaliteli firmaları var. Bunu bilgisayar parçası toplamak gibi düşün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vodafone'un baz istasyonunda kullandığı RBS ler Huawei marka, Turkcell'in ise Ericsson. Marka olarak isteseler de komple baz istasyonu kuramazlar, sebebi ise her noktada bileşenler/malzemeler farklılık gösteriyor ve her alanın kendine göre iyi/kaliteli firmaları var. Bunu bilgisayar parçası toplamak gibi düşün.

Hmm o zaman adam bana detaylı anlatmamış direk huawei dedi .. Peki bilgi için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.