Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı sim kartla kullanıloyormu acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar,

bugün turkcell mağazadan cihazı satın aldım.

Gün içerisinde kargoya verilmiş, büyük ihtimalle yarın teslim edilir.

Beğenmezsem iade ederim ya da elden çıkarırım, bu fiyata 3g gps ips ve 2 yıl garanti, mevcut piyasayı göz önünde bulundurursak bence hiç fena değil. Kağıt üstünde, şubat ayında 249 liraya satın aldığım vodafone smart tab 10" fırsatı kadar sıcak bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Hele ki, 50 lira indirim kodu ile, 279 liraya aldığımı hesaba katarsak bence gayet eli ayağı düzgün bir fırsat.

Aslında satın almamdaki amaç biraz farklı olsa da, çok üst seviye beklentisi olmayan herkesin işini görecektir diye düşünüyorum.

Cihazı kötüleyenler, yetersiz bulanlar illa olacaktır. Her konuda bu var, 249 liralık Vodafone Smart Tab 10 için de vardı (benzer donanımlı cihazlar 800 lira ve üstüydü), 550'ye aldığım GM Discovery için de yapıldı (halen 1000 liraya kadar alınabilecek en iyi fiyat/performans telefonu), 2 sene önce 700 liraya satılırken 240 liraya aldığımız HTC Wildfire S için de yazılıyordu. Hatta ve hatta şu anki üst seviye cihazların konularında dahi bu yazılıyor. Yani genelde her cihaz için benzer muhamele yapılır, gayet normal bir durum. Bir şeyi herkeze beğendirmek mümkün değil. Siz fazla takmayınız. He olur da, kullananların büyük bir kısmı şikayetçidir, o zaman o aletten uzak durmalısınız. Kesinlikle bulaşmamalısınız, yoksa başınız ağırır.

Ancak şu ana benzer durumlarda, en iyisi alın deneyin, beğenmezseniz şartlar çerçevesinde 7 gün içerisinde iade edin, en kötü aldığınız fiyata benzer bir rakama elden çıkarırsınız, zararınız olmaz. Hatta edindiğiniz tecrübe, yanınıza kar kalır.

Yarın fırsatım olursa, diğer konularda da yaptığım gibi, cihazı kendimce resimler yorumlarımı paylaşırım.

İyi ramazanlar herkese.

HTC Wildfire S bunu kaç yılında aldınız? ch@t527 yerine bunu alırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar,

bugün turkcell mağazadan cihazı satın aldım.

Gün içerisinde kargoya verilmiş, büyük ihtimalle yarın teslim edilir.

Beğenmezsem iade ederim ya da elden çıkarırım, bu fiyata 3g gps ips ve 2 yıl garanti, mevcut piyasayı göz önünde bulundurursak bence hiç fena değil. Kağıt üstünde, şubat ayında 249 liraya satın aldığım vodafone smart tab 10" fırsatı kadar sıcak bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Hele ki, 50 lira indirim kodu ile, 279 liraya aldığımı hesaba katarsak bence gayet eli ayağı düzgün bir fırsat.

Aslında satın almamdaki amaç biraz farklı olsa da, çok üst seviye beklentisi olmayan herkesin işini görecektir diye düşünüyorum.

Cihazı kötüleyenler, yetersiz bulanlar illa olacaktır. Her konuda bu var, 249 liralık Vodafone Smart Tab 10 için de vardı (benzer donanımlı cihazlar 800 lira ve üstüydü), 550'ye aldığım GM Discovery için de yapıldı (halen 1000 liraya kadar alınabilecek en iyi fiyat/performans telefonu), 2 sene önce 700 liraya satılırken 240 liraya aldığımız HTC Wildfire S için de yazılıyordu. Hatta ve hatta şu anki üst seviye cihazların konularında dahi bu yazılıyor. Yani genelde her cihaz için benzer muhamele yapılır, gayet normal bir durum. Bir şeyi herkeze beğendirmek mümkün değil. Siz fazla takmayınız. He olur da, kullananların büyük bir kısmı şikayetçidir, o zaman o aletten uzak durmalısınız. Kesinlikle bulaşmamalısınız, yoksa başınız ağırır.

Ancak şu ana benzer durumlarda, en iyisi alın deneyin, beğenmezseniz şartlar çerçevesinde 7 gün içerisinde iade edin, en kötü aldığınız fiyata benzer bir rakama elden çıkarırsınız, zararınız olmaz. Hatta edindiğiniz tecrübe, yanınıza kar kalır.

Yarın fırsatım olursa, diğer konularda da yaptığım gibi, cihazı kendimce resimler yorumlarımı paylaşırım.

İyi ramazanlar herkese.

HTC Wildfire S bunu kaç yılında aldınız? ch@t527 yerine bunu alırdık.

2011 in bu aylarında herkes deli gibi bu telefonu almıştı. Vodafonun meşhur kampanyasıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim kaçırmamız normal ikizim vodofone'u sevmez.
  • Galiba karaborsacilar kapti cihazlari :)
    Bunlara prim vermemek icin Turkcell tekrar satisa devam etmeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Bende pek inanamadım amahttp://www.phonedog.com/2013/07/16/huawei-mediapad-7-youth-official-with-android-4-1-and-voice-calling-support/ burdada aynı şeyden bahsediliyor alet resmen voice calling support (sesli arama desteği) sağlıyor demişler ilginç :)

çok çok iyi o zaman..

data hatları sesli arama yapamaz,ses hattı almanız gerekir bu durumda.

• ürün bugün geldi şimdi inceliyorum arkadaşlar.
  • Turkcell 50 tl kodu nerden aliniyor acaba

• Telefon arama özelliğini bulamadım yok heralde ama sms gönderiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

Telefon arama özelliğini bulamadım yok heralde ama sms gönderiliyor.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bir ricam olacak, hardware info tarzı uygulama aracılığı ile ile tabletin özelliklerini burada da paylaşırmısınız.

• test için proğram adı verirseniz test ederim cihazı.

• quote:

ürün bugün geldi şimdi inceliyorum arkadaşlar.

Hangi kargo firmasıyla geldi, satış sitesinde belirtilmiyor.

• Tekrar stoklara gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

quote:

inter global kargo adında bir firma ile çalışıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

quote:

inter global kargo adında bir firma ile çalışıyorlar.

Teşekkürler.Hayırlı olsun bu arada, omap4460 platformundan bir cihaza göre 11000 antutu puanı gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 27 Temmuz 2013; 11:44:06 >
  • cihazı alan arkadaşlar yorumlarını aktarırlarsa memnun oluruz her ne kadar stokta kalmasa da
  • tablette avea hattımı taktım çalışıyor. Sadece turkcell değil bütün hatlar çalışıyor.
  • timlerin hepsine dağıtılmış mıdır? nasıl öğrenebiliriz ?
  • Selamlar ;
    Arkadaşlar Turkcell Platinum çalışanıyım :) Şu an için gerçekten çok uygun bir fiyattan satışa sunuldu bu ürün.Mağaza.com da 326 TL,TİM lerde 349 TL .Ne yazıkki şu an mağaza.com da stok yok o yüzden Şengüller iletişime bağlı bir TİM den alıcam tabiki %6 indirim hakkımı kullanarak :)
  • vay arkadaş tableti alan inzivaya cekiliyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.