Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahıze olmaması kötü. peki kulaklıkla kullanabiliriz ama di mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım tecrubelerine göre batarya kaç saat dayanmakta?

• Bluetooth kulaklıkla sorun cözülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

HuaweiMediaPadPhone.apk diye google da aratin ve proğrami tablete kurun arkadaşlar tablete telefon özelliği geliyor. Avize olmadigindan ses tapletin arkasindaki haporlerden geliyor . Deneyen arkadaslar haber versin.

Teşekkürler arkadaşım. Uyguluma çalışıyor.

SS:
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

ahıze olmaması kötü. peki kulaklıkla kullanabiliriz ama di mi?

Kulaklıkla daha rahat kullanım olacaktır özellikle Bluetooth kulaklıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

HuaweiMediaPadPhone.apk diye google da aratin ve proğrami tablete kurun arkadaşlar tablete telefon özelliği geliyor. Avize olmadigindan ses tapletin arkasindaki haporlerden geliyor . Deneyen arkadaslar haber versin.

helal olsun size
  • huaweimediatabphone uygulaması ile telefon özelliği açığa çıkıyor. Ancak ufak bir sıkıntısı mevcut. Gelen çağrılarda, huaweimediatabphone adlı uygulamaya içerisinde değil iseniz, çağrı geldiğine dair her hangi bir işaret belirti veya kıpırtı :) olmuyor. Uygulamaya girdiğimiz anda, çağrıyı görüntüleyebiliyoruz.

Giden aramalarda ise sıkıntı bulunmuyor, sorunsuz.
  • Biraz önce Real Racing 3 yükledim. İki üç yarış yaptım, kesinlikle en ufak donma kasma takılma vb bir şey söz konusu değil. Oyunu rahatlıkla oynatıyor.
  • Simkilit var mi? Başka bir operatörun simkartı ile kullanabiliyor muyuz?

• Arkadaslar bu tableti en uygun nereden temin edebiliriz.

• Bu ürün ne zaman Turkcell Mağazada stoklara girer. Herhangi bir bilgi ya da öngörüsü olan var mı.

Bekleyelim mi derdiniz?
  • Sim kilit bulunmuyor.

Cihazı hem turkcell hem vodafone hatları ile denedim, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Sim kilit bulunmuyor.

benim dikkatimi çeken özelliği is Turkcellin sitesine yanlış yazdıkları ekran özelliği. Ekran IPS DEĞİL!! TFT. Aldıktan sonra dikkat ettim. İlginç bir satış stratejisi olmuş yanlış özellik girmişler.
  • Arkadaşlar cihazın hoparlörü harika. Ben çok beğendim.

Şu an elimin altındaki netbook'mun hoparlörü ile karşılaştırma yaptım.

Youtube'den aynı parçayı açıp aynı anda ve tek tek ikisini dinledim. Ses şiddeti ve ses doygunluğu açısından, Huawei tabletteki hoparlör, netbook hoparlörünü bastırıyor.

Ardından telefonumdaki Sound Meter adlı uygulama ile de ölçüm yaptım. İki cihazı da aynı mesafeden ölçtüm ve ölçüm sonucunda, Huawei'in hoparlöründen çıkan gürültü şiddeti ortalama 5-6 desibel fazla olduğunu tespit ettim.

Cİhazın hoparlörü konusunda ben çok memnun kaldım.
  • quote:

huaweimediatabphone uygulaması ile telefon özelliği açığa çıkıyor. Ancak ufak bir sıkıntısı mevcut. Gelen çağrılarda, huaweimediatabphone adlı uygulamaya içerisinde değil iseniz, çağrı geldiğine dair her hangi bir işaret belirti veya kıpırtı :) olmuyor. Uygulamaya girdiğimiz anda, çağrıyı görüntüleyebiliyoruz.

Giden aramalarda ise sıkıntı bulunmuyor, sorunsuz.

Uygulama açık olarak arka planda çalıştırılırsa o sorunda çözülür sanırım.cihaz harikaymış kaçırdık desenize
    Turkcell nasıl yaptı böyle bir şey ilginç.. Bu arada ekran 1024.600 değilmi yanlışmı anladım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

Sim kilit bulunmuyor.

benim dikkatimi çeken özelliği is Turkcellin sitesine yanlış yazdıkları ekran özelliği. Ekran IPS DEĞİL!! TFT. Aldıktan sonra dikkat ettim. İlginç bir satış stratejisi olmuş yanlış özellik girmişler.

Bugün bu konuda saat 16:18h 'de paylaştığım mesajımda da benzer durumdan bahsetmiştim.

Aynen şöyle yazmıştım:
    quote:

Şu an için beni pek memnun etmeyen tek bir unsur oldu: ekran kalitesi. Ekran kalitesi 'biraz daha iyi' olsa fena olmazmış diye düşünüyorum. Kesinlikle kötü değil, ancak satın alırken özellikler arasında IPS geçmesinden dolayı, beklentim biraz daha kaliteli ekrandı diyebilirim.

Açıkçası, düz tft ekran olmadığını düşünüyorum. Çünkü evde tft ekrana sahip, Dark marka 3.cü bir tabletim bulunuyor. Onun ekranından kat kat daha başarılı. Ancak Smart Tab 10" tabletimin IPS ekranından da bir gıdım daha kalitesiz gibi geliyor. Yani gözlerim böyle görüyor :)

Eğer piyasada IPS ekranların da kalitelisi / kalitesizi var ise; muhtemelen Huawei'in ekranında daha kalitesiz bir ips ekran yerleştirmişler diye düşünüyorum. Ha eğer, ips kalitesi standart ise, o zaman Huawei'in ekranına da kelimenin tam manasıyla IPS Ekran demek namümkün olur.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    bir de sizde de oluyor mu ekranda parmağımı dolaştırırken ekrana yapışa yapışa sürükleyebiliyorum ancak yani ekran laptop ekranları gibi. Paarmağım yapışa yapışa hareket ediyor yoksa bende mi sorun var?

Ayrıca ekrana biraz güneşli ortamda bakıldığında farkedilir derecede kararma oluyor yani aslında kararma değilde göz kararmış olarak görüyor desem daha doğru yansıyan ışıktan dolayı.

Genel olarak tablet güzel ama bu fiyat bu özellikte tablet iyi yahu.Ah ekranı ips olasaydı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Uygulama açık olarak arka planda çalıştırılırsa o sorunda çözülür sanırım.cihaz harikaymış kaçırdık desenize
    Turkcell nasıl yaptı böyle bir şey ilginç.. Bu arada ekran 1024.600 değilmi yanlışmı anladım acaba?

Arka planda çalıştırmak benim de aklıma geldi ama nasıl yapılacağını bilemedim. Biraz kurcaladım, lakin başarılı olamadım. Eğer dediğiniz şekilde olursa, o zaman gelen aramalar da sorunsuz alınacaktır.

Edit: Evet, ekran 1024x600 çözünürlüğüne sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 27 Temmuz 2013; 22:38:48 >
  • Cevap için teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

bir de sizde de oluyor mu ekranda parmağımı dolaştırırken ekrana yapışa yapışa sürükleyebiliyorum ancak yani ekran laptop ekranları gibi. Paarmağım yapışa yapışa hareket ediyor yoksa bende mi sorun var?

Ayrıca ekrana biraz güneşli ortamda bakıldığında farkedilir derecede kararma oluyor yani aslında kararma değilde göz kararmış olarak görüyor desem daha doğru yansıyan ışıktan dolayı.

Genel olarak tablet güzel ama bu fiyat bu özellikte tablet iyi yahu.Ah ekranı ips olasaydı da.

- Bahsettiğiniz laptop ekranları kadar yapış yapış olmasa da, evet, genelde cihazların bir çoğunda oluyor. Ekran bir müddet kullanılıp, tabiri caizse biraz kirlenip yağlandıktan sonra, söz konusu ekran üzerinde parmağın rahat kaymaması gibi bir problem kalmıyor. Mesela, Smart Tab 10" 'da benzer durum yaşıyorum, özellikle ellerimi yeni yıkamış isem :). Bazen oyun oynarken hızlı bir parmak hareketinde, yeterli kayganlık olmadığından ötürü, isteğim tam olarak yerine gelmiyor :) ama bu çok fazla olmuyor, o yüzden beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Bunun üstesinden gelinmesi için, ekrana mat (anti glare) ekran koruyucu uygulamak gerekiyor. Kesin çözümdür. Ancak, mat ekran koruyucuları da ekran parlaklığını ve canlılığını biraz azalttığını belirtmem gerekir.

- Daha bugün kargodan teslim aldığımdan ötürü, Huawei 'i güneşli ortamda henüz test edemedim. Ama dediğiniz kararmalar, parlaklığın yitirilmesi genelde çoğu cihazlarda yaşanır. Güneş altında normal bir durum. En üst düzey, amiral gemisi cihazlarda bile bu mevcut. Kimisinde daha fazla kimisinde daha az. Zaten daha az parlaklığını yitiren de bu konuda başarılı sayılıyor. Yoksa tamamen etkilenmemek söz konusu değil.

Edit: Huawei ekranının IPS olmadığına emin değilim. Bana, kalitesi düşük IPS ekranmış gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 27 Temmuz 2013; 22:58:28 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.