Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CemALACA81

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Tabletlerın Sar değerleri yayınlanıyormu? Bu cıhazınkı kaç acaba. İnceleyen araştıran oldumu merak ettim.

Bende cok aradim ama bulamadim maalesef.
    Cok kritik bir konuya dikkat cekmissiniz tebrikler.

kutu içindeki kitapçığında görebilirsiniz,yazıyordur sar değeri zorunlu olarak
  • Nasıl bir kısıtlamadan bahsediyorsunuz.

Düşük çözünürlük ve düşük donanıma sahip cihazlara karşı uygulanacak bir kısıtlama söz konusu ise, hiç hoş olmaz.

Konuyu biraz daha detaylı açabilir misiniz.
  • Cihaz için belirlenen SAR değeri 0,831 W/Kg olarak geçiyor kitapçıkta.

SS ile destekleyelim :)
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Nasıl bir kısıtlamadan bahsediyorsunuz.

Düşük çözünürlük ve düşük donanıma sahip cihazlara karşı uygulanacak bir kısıtlama söz konusu ise, hiç hoş olmaz.

aynen oyle mesela bı oyun ındırceksınız playde aratıyosun aratıyosun karsına cıkmıyor apk ındırıp kuruyorsun uyumlu degıl hatası verıyor gıbı

tabı bunların cozumu bı roota bakar ama cıhaz root oluyormu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Nasıl bir kısıtlamadan bahsediyorsunuz.

aynen oyle mesela bı oyun ındırceksınız playde aratıyosun aratıyosun karsına cıkmıyor apk ındırıp kuruyorsun uyumlu degıl hatası verıyor gıbı

tabı bunların cozumu bı roota bakar ama cıhaz root oluyormu ???

Sanırım sizi anladım. Ancak bildiğim kadarıyla bu durum android os versiyonundan kaynaklanıyor.

Mesela, ICS ve üstü destekli uygulamalar, 2.3.5 yüklü telefonumun marketinden görünmüyorlar. Ama telefonum uygulamayı kaldırmıyor diye değil. Tamamen işletim sistemi versiyonlarından kaynaklanıyor. Aynı XP desteği sunmayan bazı son çıkan oyun veya programlar gibi yorumluyorum.

• Cihazın multitouch, 10 parmak desteği:

• sitesinde ürün tükendi yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

HuaweiMediaPadPhone.apk diye google da aratin ve proğrami tablete kurun arkadaşlar tablete telefon özelliği geliyor. Avize olmadigindan ses tapletin arkasindaki haporlerden geliyor . Deneyen arkadaslar haber versin.

telefon oluyor mu şimdi?
  • Bence bu ürünü almadan önce kendinize bir sorun gerçekten ihtiyacınız varmı acaba?

Satın almayı düşünüyordum lakin düşündümde en fazla 2 gün sonra kenara bırakacağım bir cihaz için durduk yere 3xx tl yi ödemek gereksiz olacağını düşündüm.
  • turkcell tekrar satışa sunucak mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Bence bu ürünü almadan önce kendinize bir sorun gerçekten ihtiyacınız varmı acaba?

Satın almayı düşünüyordum lakin düşündümde en fazla 2 gün sonra kenara bırakacağım bir cihaz için durduk yere 3xx tl yi ödemek gereksiz olacağını düşündüm.

Kesinlikle size katılıyorum.

Bu sadece tabletler için değil, almayı düşündüğümüz ucuz/pahalı, büyük/küçük, elektronik/mekanik vs her şey için geçerli. İhtiyaç doğrultusunda alınmayan ya da gündelik hayatımızda yer ayırtamadığımız aletlerin büyük bir kısmı, sonraları atıl durumda kalır.

Ancak benzer özellikte bir tablete ihtiyacı olanlar, bu modeli rahatlıkla tercih edebilirler. Malzeme kalitesi kesinlikle yavan değil. Sorunsuz 3g/gps ve son derece uygun fiyatı da cabası.

• Dün akşam bende almıştım 1 tane. Cihazın şuan nerede olduğunu nasıl öğrenicem cuma aksam sipariş gectim bekliyorum siyah aldığımı sanıyodum beyaz almışım :)
  • Ben tableti satın almadan bir-iki gün önce forumda alınık tablet ilanı açmıştım.
    İlan linki:http://forum.donanimhaber.com/m_78418821/f_//tm.htm#78418821

Farkettiyseniz huawei'in, ilandaki kriterlere uymayan tek yanı, ekran boyutu. Vermeyi düşündüğüm fiyat da 250/300 ya da biraz üstü. Ama halen daha hiç bir teklif gelmemesi de, belirlediğim fiyat çerçevesinde, aradığım özelliklerdeki bir tabletin 2.ci el piyasada bile zor bulunuyor olmasını işaret eder. Huawei'i ise yine bu fiyat aralığında üstelik sıfır ve 2 yıl garantili alabilmem harika oldu.

Ben tableti babama vermek üzere arıyordum. Kendisi haftanın büyük bir bölmünü tır'da geçiriyor. Şu an tek çekirdekli, 512 ramli, 7" sıradan 150 liralık bir Dark tablet kullanıyor. Genellikle android oyunları oynayarak, boş vakitlerini dolduruyor. Gayet de işini görüyor. Kendisi de gayet memnun bundan. Yanından ayırmıyor diyebilirim.

Tabletin yanısıra bir de navigasyon cihazı da kullanıyor. Bu şekilde de gps ihtiyacını gideriyor.

Ancak, bunların dışında da tv'ye gereksinim duyuyor. Son yıllarda bir kaç 12v/24v 7" ve 10" tv'ler eskitti. Kimisi yeterliydi kimisi berbattı. Kimisi uzun süre dayandı, kimisi çabuk bozuldu. Ancak hepsi analog anten ile sinyal adlıkları için, her yerde rahat tv izlemek mümkün değildi ve sonuç olarak, şu anda tv'si bulunmuyor. :)

Şimdi üç işi (internet/oyun - gps - tv) aynı anda yapacak bir cihazı sıfır, 2 yıl kvk garantili, donanım ve malzeme kalitesi iyi bir cihazı 279 'a bulmuşken, bir an için bile düşünmedim. Dilediği zaman oyununu oynar, dilediği zaman navigasyon ihtiyacını giderir, istediği zaman da dahili 3g sayesinde aylık 5.90 lira karşılığında alacağım ve başka masraf gerektirmeyen turkcell tv paketini açıp, her yerden kaliteli ve kesintisiz tv keyfi sürebilir. Kısacası, ayrıca bir tv satın almaya gerek kalmadı, üstelik eski tableti ve navigasyon cihazını da makul bir rakamla elden çıkaracağız.

Uzun lafın kısası, eğer çabuk pörtlemez ise, kronik bir sorunu baş göstermez ise, bu cihaz bizim çok işimize yarayacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 28 Temmuz 2013; 14:03:32 >

• SAR 0,831
    tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ürünü TIM'de inceledim.
    Ekran kalitesi kötü, kesinlikle IPS değil, görüş açısı çok dar.
    Dokunmatik ekran kaygan değil, hareketleri algılaması için ekrana sertçe bastırmak gerekiyor.
  • Hakikaten güzel cihazmış..
    Daha önce farkedebilsem alır telefon diye kullanırdım vallahi..
  • telefon olarak kullanılabilmesi güzelmiş
  • Bu fiyata İstanbul anadolu yakası nereden alabiliriz şimdi bu cihazı?
  • Avrupa yakasinda 329tl ye satan bir tim
    var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.