Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kalitesinden ram ine kadar bi fark söz konusu. Islemciside farklı sanırım. Degerlendirilebilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi sanirim yok degilmi?

• Bence fiyat 700 olamaz 500 550 olur zaten kontratlısı 29*24=696 ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkys -- 29 Temmuz 2013; 11:14:24 >
  • Hocam özelliklere baksaydnz byle demezdiniz. 6 ay önce 500 dolara ali express te satiliyordu. Nexus la yarisabilen bi tablet ayni fiyat araliginda olmasi normal bnce

• Ayrica eminim bana öyle dedi ordaki yetkili.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKB1907MKB

Hocam özelliklere baksaydnz byle demezdiniz. 6 ay önce 500 dolara ali express te satiliyordu. Nexus la yarisabilen bi tablet ayni fiyat araliginda olmasi normal bnce

Fiyatları eleştirmedim, sadece bana göre fazla dedim.

Özelliklerini göz önünde bulundururak, 7" 'lik modeli 279 liraya alabildiğim ortamda, 450-500 lira üstü gibi bir rakam hiç bir tablete vermeyi uygun görmem. 7" 'lik modelle aynı özelliklere sahip, 10" lik ve ekran boyutuna doğru orantılı olarak en az hd çözünürlüklü model olup da 100-150 lira fark olsa, 10" 'i tercih ederim. Ancak, bunun üstündeki farklar bana mantıklı gelmiyor. Nedenini açıklamama gerek var mı.

Edit: 500 bile çok demişim, 450 mantıklı geliyor kulağa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 29 Temmuz 2013; 11:30:44 >

• Keske dediginz gbi olsada alsak bi lafm yok ona:) fakat dedignz fiyatlardan satlcağnı dşnmüyorum.
    Turkcellin stesinde 7 lik modeline tft yazmşlar sanrm ilk defa dogru bsey dha iyi olamaz çnkü. Bugün o yere gdip denycem iki tabletide bi skntı ckmazsa burda paylaşrm dşncelerimi

• arkadaşlar bu telefonun sim özelliğimi var?yoksa telefon olayını nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

arkadaşlar bu telefonun sim özelliğimi var?yoksa telefon olayını nasıl yapıyoruz?

bı ınsan tek bır cumleden ancak bukadar kendısıyle celıskıye duser
  • ark.ım mesajlarda baktığımda telefon oluyor gibi ibareler vardı.turkcellin sitesinden baktığımda da simle ilgili bir ibare yoktu o yüzden sordum.
  • Tekrar satışta tablet bu arada. Aradılar Turkcell den.
  • fazla düşünmeyip aldım, bu fiyata bilinmedik 3g li çin tabletleri alacağıma bildik bir marka olsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geveze_free

fazla düşünmeyip aldım, bu fiyata bilinmedik 3g li çin tabletleri alacağıma bildik bir marka olsun istedim.

+ 2 yıl kvk garantisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Tekrar satışta tablet bu arada. Aradılar Turkcell den.

Benide aradılar hayırdır dedim ne oluyor böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: geveze_free

fazla düşünmeyip aldım, bu fiyata bilinmedik 3g li çin tabletleri alacağıma bildik bir marka olsun istedim.

+ 2 yıl kvk garantisi.

• Evet arkadaşlar tekrar stoklara girmiş aldım ben :) Hayırlı olsun bakalım. Bu arada 25 TL'de indirim aldım, 304 TL'ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divxer -- 29 Temmuz 2013; 13:06:21 >
  • Bende aldım.Umarım memnun kalırız
  • Gittim turkcelle teşhir vardı .Baya kurcaladım yalnız üstten çekip görev sekmesini indiremedim.Neden kaynaklanıyordur.Görevli kapatmışlardır dedi.Fiyatıda peşin 350 Taksit 400dedi.Turkcell mağazayada eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Gittim turkcelle teşhir vardı .Baya kurcaladım yalnız üstten çekip görev sekmesini indiremedim.Neden kaynaklanıyordur.Görevli kapatmışlardır dedi.Fiyatıda peşin 350 Taksit 400dedi.Turkcell mağazayada eklendi

Evde 3 tablet var, 3'ünde de yok o çubuk. Sanırım sadece telefonlarda mevcut.
  • Hdmi çıkışını , Micro Usb Hdmi Çevirici Kablo ile yapabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.