Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web stokları tekrar tükendi umarım birçok arkadaş alırda root vs. araştırmalar daha çabuk çözülür..
  • Arkadaşlar, dün gelen/giden aramaları denerken, gelen aramalarla ilgili ufak sıkıntı olduğunu paylaşmıştım. Yüklediğim huaweimediatabphone uygulaması içerisinde olmadığımda, gelen çağrılar esnasında uyarı belirmiyordu.

Ancak, @e_r_t_u_52 isimli arkadaş, uygulama düzgün çalışmış ve çağrı geldiğinde hemen ekrana beliriyormuş diye konuda paylaşmıştı.

Biraz önce özel mesaj gönderen @ozgurkys 'nun sorusu üzerine, tablete hat takıp tekrar deneme gerçekleştirdim. Sonuç: Harika. Sıkıntı yok. Uygulama dışında, hatta tuş kilidi kapalı iken dahi çağrı geldiğinde, normal telefonlarda olduğu gibi hemen ekrana beliriyor. Dün böyle olmamıştı. Şimdi gayet problemsiz ve tam bir telefon olarak kullanılabiliyor. Çağrı al-gönder, sms al-gönder, 3g, kamera vs vs. Tek farkı, ahize olmadığından karşı tarafın sesini hoparlörden veya bağlayacağınız kablolu ya da bluetooth'lu kulaklıktan alacaksınız.

Edit: Birazdan video eklemeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 29 Temmuz 2013; 13:53:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar, dün gelen/giden aramaları denerken, gelen aramalarla ilgili ufak sıkıntı olduğunu paylaşmıştım. Yüklediğim huaweimediatabphone uygulaması içerisinde olmadığımda, gelen çağrılar esnasında uyarı belirmiyordu.

Ancak, @e_r_t_u_52 isimli arkadaş, uygulama düzgün çalışmış ve çağrı geldiğinde hemen ekrana beliriyormuş diye konuda paylaşmıştı.

Biraz önce özel mesaj gönderen @ozgurkys 'nun sorusu üzerine, tablete hat takıp tekrar deneme gerçekleştirdim. Sonuç: Harika. Sıkıntı yok. Uygulama dışında, hatta tuş kilidi kapalı iken dahi çağrı geldiğinde, normal telefonlarda olduğu gibi hemen ekrana beliriyor. Dün böyle olmamıştı. Şimdi gayet problemsiz ve tam bir telefon olarak kullanılabiliyor. Çağrı al-gönder, sms al-gönder, 3g, kamera vs vs. Tek farkı, ahize olmadığından karşı tarafın sesini hoparlörden veya bağlayacağınız kablolu ya da bluetooth'lu kulaklıktan alacaksınız.

Kısacas

Tekrar paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Ben de pil konusunda paylaşımda bulunmuştum. Erken konuşmuş olmak istemem ama pil performansı iyi gibi. Daha spnra video izleyip yine bilgilendirme yapmayı düşünüyorum.

Bana göre tabletin tek eksi yönü ekran çözünürlüğü ve ips olmaması. Ancak çözünürlük 7 inç modelde göze batmıyor. Bu fiyat değer bana göre. Umarım yakın zamanda aksesuar da çıkarırlar tam olur.

• Ürün sepette ama alamıyorum kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Tekrar satışta tablet bu arada. Aradılar Turkcell den.

Benide aradılar hayırdır dedim ne oluyor böyle :D

Ben 1-2 adetten fazla satış için bir çare bulmaları ve tekrar stoğa girip girmeyeceği hakkında bilgilendirme için e-posta atmıştım ondan geri dönmüşler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

quote:

Tekrar satışta tablet bu arada. Aradılar Turkcell den.

Benide aradılar hayırdır dedim ne oluyor böyle :D

Ben 1-2 adetten fazla satış için bir çare bulmaları ve tekrar stoğa girip girmeyeceği hakkında bilgilendirme için e-posta atmıştım ondan geri dönmüşler

Aynen bende hocam
  • bugün samsunda 2 tane time gittim be direk 10'' olanı ie ilgileniyorum.

brisinde 670 tl fiyat çektiler ellerinde yokmuş
    diğeri sadece kontratla satılabileceğini söyledi.

7 '' olanı ise 360 tl olduğunu söylediler.

benim sormak istediğim. 10'' lik bir tablet almayı düşünüyorum. hb de samsung galaxy tab 2 10.1 700 tl - 100 world puan - 20 tl hediye çeki - avantajix i cıktığımızda 550 tl gibi bir rakama geliyor. acaba huawei yi bekleyeyim mi samsungu alayım mı
    bu arada orta sınıf bir kullanıcıyım. genellikle internet ve okul öncesi çocuk oyunları oynanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

Evet arkadaşlar tekrar stoklara girmiş aldım ben :) Hayırlı olsun bakalım. Bu arada 25 TL'de indirim aldım, 304 TL'ye geldi.

indirimi nasıl alabiliyoruz?

• 1nci sayfadan okumaya başladığımda magaza.turkcell 'in stoğunda vardı.
    6ncı sayfayı bitirdiğimde tamam alıyorum dedim.
    magaza.turkcell de ki sayfa hala açık olduğu için sepete ekle dedim.
    Olmadı :)
    Sayfayı yenilediğimde tükendi ibaresini gördüm.
  • Sepete attık ama ürün stokta yok dedi.Sepetteki ürünü nasıl başkası alıyor
  • http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_7_lite-reviews-4882.php

Bu sitede yazılanlara göre pil ömründen çok şikayetçiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_7_lite-reviews-4882.php

Bu sitede yazılanlara göre pil ömründen çok şikayetçiler.

Hangi cihazdan şikayetçiler, iyice baktınız mı.
  • Tabletin bataryasından gayet memnunum. CM 10.1 tablete yükleniyor diye bir yazı okudum. Root araştırıyorum şuan .

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar, dün gelen/giden aramaları denerken, gelen aramalarla ilgili ufak sıkıntı olduğunu paylaşmıştım. Yüklediğim huaweimediatabphone uygulaması içerisinde olmadığımda, gelen çağrılar esnasında uyarı belirmiyordu.

Edit: Birazdan video eklemeye çalışırım.

Proğramı yükledikten sonra resetlemen gerekli heralde ben yükler yüklemez resetlemiştim.

• peki bu mu vatandaki acer mi hepsiburada daki artes mi 3g modemim de var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

peki bu mu vatandaki acer mi hepsiburada daki artes mi 3g modemim de var ...

Ben modem flan ugrasmamak ve markaya guvendigim icin huawei aldim. Ama modemim var telefon ozelligi onemli degil vs. diyorsan acer alinabilir bence.

• Arkadaşlar, gelen-giden çağrılar ile ilgili video oluşturdum, yayınlayacağım ancak üzerinde bulanıklaştırmam gereken alanlar bulunuyor. Biri nasıl yapabileceğimi anlatırsa, düzenlemeyi yapıp youtube'ye koyarım.
  • huaweimediapadphone.apk indirip kurunca proğramı nereden açıyoruz. ekranda hangi isimli bir kısayol oluşuyor. yardım lütfen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

huaweimediapadphone.apk indirip kurunca proğramı nereden açıyoruz. ekranda hangi isimli bir kısayol oluşuyor. yardım lütfen .

Telefon ismi ile uygulamalar sayfasında bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.