Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaş elinde imkanı varsa (kablo), HDMI ile tvden görüntü alabilecekmi merak ediyorum, maçlar başlayacak + online film de izlemek istiyorum..
  • HDMI yok, iş arkadaşımın böyle bir ürüne ihtiyacı vardı tavsiyede bulundum Kozyatağı tim de 325 tl 12 taksitle satın aldık,kullandım renkler oldukça yerinde lakin konsrat oranı düşük gibi ekranı yan tuttuğumuz zaman kararıyor.Fiyatına göre oldukça iyi kvk dan garantisinin olması da +1 avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Ben Ankara Necatibeydeki TİM den, finans karta 12 taksitle aldım. Benim Turkcell hattım yok. Sormadılar bile.

Bu phablet'ten (phone+tablet için phablet deniyor) nasıl ALO dediğimi soruyorlar ...
    Normal cep telefonuna nasıl ALO diyorsam, aynı ses tonuyla, kibarca ALOO diyorum, son O'yu biraz uzatarak ...

hocam bende almak ıstıyorum ne kadara aldınız sısırdılermı fıyatı yoksa yıne 329 a aldınız bende fınansbankla alıcam?
  • Hdmi cikisi yok fakat usb to hdmi ile goruntu aktariliyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 330 bölü 12 Finanskart
  • arkadaşlar ben aldım 329/12 taksit ykb world ile cihaz ilk calışmada biraz ısındı pili ama herhalde bikaç şarjz dan sonra düzelir.benim beğendiğim özelliiği sesi gayet iy içıkıyor hopörlerin den güçlü bi ses veriyor boyutuna göre kamera çekimi vasat flaş da olaydı iyi olurdu ama flşah koymamışlar ekran kalitesi bence yeterli fiyat performansaçısında yani retinalar la yada süper omoledler le kıyaslanmaz ytabi ama tatminkar bence hızı da güzel gerçekten oyunlarda bi problem çıkaracağını sanmıyorum subvay ı oynadım denemek için loding i hızlıydı ayrıca tepkileri falan hiç kasmadı androidle ilgili bütün işleri halleder bu alet bence sorusu olan arkadaşlara izlenimlerini dile getirmeye çalışırım saygılar.
  • Arkadaşlar sorularım :
    1. gps i denedınızmı? ücretsiz ıgo yazılımı varmı yada ücretsiz iyi bir navı bulabildiniz mi?
    2. batarya kullanima göre farklılık gosterecektir. Peki 1saat kullanım+standby da 24saatten fazla dayanir mi?
    Kullanıcı arkadaşlar tecrubelerınızı bekliyoruz...

• Arkadaşlar bu ürün için ekran koruyucu ve kılıf tavsiyeniz var mı? Sıra onlara geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Arkadaşlar sorularım :
    1. gps i denedınızmı? ücretsiz ıgo yazılımı varmı yada ücretsiz iyi bir navı bulabildiniz mi?
    2. batarya kullanima göre farklılık gosterecektir. Peki 1saat kullanım+standby da 24saatten fazla dayanir mi?

Ucretsiz navigator diye bi uygulama buldum ayrica basarsoftun uygulamasi var tam kullanmadim sadece gps calisiyor mu die baktim.
    Bataryayi iki gun once sarj ettim.4 5saat wifi denedm muzik falan dinledim su an yuzde 5yani sorunuza olumlu cevapveriyorum.alet hosuma gitti.su an onla yaziyorum.oneririn.
  • bataryası 4000mAh ın üstünde sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bataryası 4000mAh ın üstünde sanırım .

Evet.
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Arkadaşlar sorularım :

Ucretsiz navigator diye bi uygulama buldum ayrica basarsoftun uygulamasi var tam kullanmadim sadece gps calisiyor mu die baktim.
    Bataryayi iki gun once sarj ettim.4 5saat wifi denedm muzik falan dinledim su an yuzde 5yani sorunuza olumlu cevapveriyorum.alet hosuma gitti.su an onla yaziyorum.oneririn.

Huawei 'de sadece GPS Test uygulaması ile deneme yaptım. Bağlantı süresi ve bağlanan uydu sayısı ile alınan sinyal değerleri son derece tatminkardı.

Yolda durumu ne olur, denemek lazım.

Navigasyon uygulamasına gelirsek; Smart Tab 10" 'da IGO, Sygic ve TomTom Turkey yüklü. Igo ve Sygic'i tavsiye edebilirim, ufak tefek eksikleri olmasına rağmen gayet düzgün çalışıyorlar, TomTom ise tam bir felaket, çok kullanışsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

Arkadaşlar bu ürün için ekran koruyucu ve kılıf tavsiyeniz var mı? Sıra onlara geldi :)

Ben de merak ediyorum. Turkcell'e mail atmayı düşünüyorum bu konuda.

7" her hangi bir ekran koruyucu bizim işimizi görecektir, ama kılıf konusunda mutlaka huawei'e göre üretilmiş bir kılıf olmalı. Yoksa evde bir adet 7" deri kılıf var, denedim, gayet sıkı oturdu fakat hoparlör ve arka kamera ile üstteki kilit tuşunun yerleri kapatılıyor ve kullanışsız oluyor.
  • arkadaslar cıhazı almamak ıcın zor tutuyorum kendımı aslında alıcam kesınde aklıma takılan ıkı soru var

1. cıhaz root oluyormu ? olmuyorsa playde uygulama ındırmekte sorun oluyormu ?

2. telefon apk sı ıle gelen aramalarda sorun oluyormu ? yukarda bır arkadas bahsetmıstı programın acık olması lazım dıye program nasıl acık olması gerek sureklı ekranda acık olmasımı gerek arka planda calıssa yetermı ? yani cantada ekran kapalıyken gelen aramayı alıyormu ya da nette gezerken vs bu konu hakkında detaylı bılgı verırsenız mınnettar olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

Tabletin bataryasından gayet memnunum. CM 10.1 tablete yükleniyor diye bir yazı okudum. Root araştırıyorum şuan .

Tam özellikleri nelerdir?

• İstanbulda 10 kadar tim aradim bir kisminda cihaz yoktu bazilarida kart ile vermediklerini kontrat yaptiklarini soyledi. 2 bayi pesin kk ile 360 ve 375 fiyat verdi avcilar kucukcekmece beylikduzu tarafini aradim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

İstanbulda 10 kadar tim aradim bir kisminda cihaz yoktu bazilarida kart ile vermediklerini kontrat yaptiklarini soyledi. 2 bayi pesin kk ile 360 ve 375 fiyat verdi avcilar kucukcekmece beylikduzu tarafini aradim.

Sefaköyde taksitli 329 dedi bi turkcell bayi fiyat bilmiyorlardı iki saat beklettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

arkadaslar cıhazı almamak ıcın zor tutuyorum kendımı aslında alıcam kesınde aklıma takılan ıkı soru var

1. cıhaz root oluyormu ? olmuyorsa playde uygulama ındırmekte sorun oluyormu ?

2. telefon apk sı ıle gelen aramalarda sorun oluyormu ? yukarda bır arkadas bahsetmıstı programın acık olması lazım dıye program nasıl acık olması gerek sureklı ekranda acık olmasımı gerek arka planda calıssa yetermı ? yani cantada ekran kapalıyken gelen aramayı alıyormu ya da nette gezerken vs bu konu hakkında detaylı bılgı verırsenız mınnettar olurum

1. Denemedim. Bilgim yok.

2. Hiç bir şekilde sıkıntı yok. Gün içerisinde, 13:49h 'daki mesajımda cevaplamıştım, alıntılıyorum:
    quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar, dün gelen/giden aramaları denerken, gelen aramalarla ilgili ufak sıkıntı olduğunu paylaşmıştım. Yüklediğim huaweimediatabphone uygulaması içerisinde olmadığımda, gelen çağrılar esnasında uyarı belirmiyordu.

Ancak, @e_r_t_u_52 isimli arkadaş, uygulama düzgün çalışmış ve çağrı geldiğinde hemen ekrana beliriyormuş diye konuda paylaşmıştı.

Biraz önce özel mesaj gönderen @ozgurkys 'nun sorusu üzerine, tablete hat takıp tekrar deneme gerçekleştirdim. Sonuç: Harika. Sıkıntı yok. Uygulama dışında, hatta tuş kilidi kapalı iken dahi çağrı geldiğinde, normal telefonlarda olduğu gibi hemen ekrana beliriyor. Dün böyle olmamıştı. Şimdi gayet problemsiz ve tam bir telefon olarak kullanılabiliyor. Çağrı al-gönder, sms al-gönder, 3g, kamera vs vs. Tek farkı, ahize olmadığından karşı tarafın sesini hoparlörden veya bağlayacağınız kablolu ya da bluetooth'lu kulaklıktan alacaksınız.

Edit: Birazdan video eklemeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bataryası 4000mAh ın üstünde sanırım .

Evet.
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Hocam bluetooth kulaklik almayi dusunuyor musun ? Ben almayi dusunuyorum bu cihazi oldukca hosuma gitti fiyat sahane , tek sorun bu cihazi yazin nasil tasiyacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

Tabletin bataryasından gayet memnunum. CM 10.1 tablete yükleniyor diye bir yazı okudum. Root araştırıyorum şuan .

Tam özellikleri nelerdir?

Özellik derken neyi kastettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetufo -- 30 Temmuz 2013; 8:03:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.