Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar internet sitesine stok gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye'de 400 TL fiyat çektiler. 375'e ben size satayım dedim
  • Merhaba arkadaslar tabletı alanlara sormak ıstedıgım bı sey var vıfı kullanmadan arada 3g ıle nete gırıp daha sonrasında stand by moda alıp telefon olarak kullanmak ıstense 1 gunu cıkarırmı cıhaz tabı bluetootta acık olacak bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

bataryası 4000mAh ın üstünde sanırım .

Evet.
     Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Hocam bluetooth kulaklik almayi dusunuyor musun ? Ben almayi dusunuyorum bu cihazi oldukca hosuma gitti fiyat sahane , tek sorun bu cihazi yazin nasil tasiyacagiz

Bluetooth kulaklikta plantronics'i tavsiye ederim.
    Özellikle BackBeat Go.
    Sahibinden.com da gözüme çarpmıştı.

• Hocam simdo bunu telefin.olarak kullanabiliyormuyuz ?

• quote:

quote:

quote:

bataryası 4000mAh ın üstünde sanırım .

Evet.

Hocam bluetooth kulaklik almayi dusunuyor musun ? Ben almayi dusunuyorum bu cihazi oldukca hosuma gitti fiyat sahane , tek sorun bu cihazi yazin nasil tasiyacagiz

Atıl durumda olan, az kullanılmış bir adet Nokia BH-108 bluetooth kulaklık mevcut evde, ama kullanmayı düşünmüyorum, çünkü Huawei'i telefon olarak taşımayı mantıklı bulmuyorum. 7" bana pratik gelmiyor.

Ek olarak, huawei'i babama vermek amacıyla satın aldım. Araç şarjı, kılıf ve sim kart ayarlayıp, hafta sonu veya gelecek hafta kendisine teslim edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

Hocam simdo bunu telefin.olarak kullanabiliyormuyuz ?

Evet. Normal bir telefon olarak kullanılabiliyor. Farklı olan tek tarafı, tablette ahize olmadığından karşı tarafın sesini hoparlörden veya bağlayacağınız kablolu ya da bluetooth'lu kulaklıktan alacaksınız.
  • Kullanan arkadaşlar Android Sürümleriniz nedir?

Hiç güncelleme aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Tabletin bataryasından gayet memnunum. CM 10.1 tablete yükleniyor diye bir yazı okudum. Root araştırıyorum şuan .

Tam özellikleri nelerdir?

Özellik derken neyi kastettin.

Android sürümü,ekran çözünürlüğü,işlemci,ram vs

• quote:

Orijinalden alıntı: chnyildirim

Kullanan arkadaşlar Android Sürümleriniz nedir?

Önceki mesajlara bakıyor musunuz arkadaşlar ?

Son sorulan soruların çoğuna önceden cevap verilmişti (vermiştim).

Android versiyonu 4.1.2 'dir. Bununla ilgili SS'ler dahi eklemiştim:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabletin bataryasından gayet memnunum. CM 10.1 tablete yükleniyor diye bir yazı okudum. Root araştırıyorum şuan .

Tam özellikleri nelerdir?

Özellik derken neyi kastettin.

Android sürümü,ekran çözünürlüğü,işlemci,ram vs

Tablet aynı, tablet. Çözünürlük, işlemci ram vs her şey aynı. Donanıma müdahale edilemiyor ki, donanım özellikleri değişsin. İlginç bir muhabbet olmuş.

Arkadaş, custom rom 'dan, yani yazılımdan bahsediyor. Cm10.1 (android 4.2.2) versiyonu yüklenebiliyormuş diye anlatıyor. Şu an cihazda stock rom 4.1.2 bulunuyor. Resmi güncelleme beklemeden üst versiyon kullanmak ve yüklemek isteyenler, cihazlarını root edip custom rom yüklüyorlar. Değişen tek şey yazılımdır. İşte, üst versiyonların getirdiği varsa yeni özellikler, stabilite arttırımı, performans arttırımı vs gibi.

• quote:

quote:

Kullanan arkadaşlar Android Sürümleriniz nedir?

Önceki mesajlara bakıyor musunuz arkadaşlar ?

Son sorulan soruların çoğuna önceden cevap verilmişti (vermiştim).

Android versiyonu 4.1.2 'dir. Bununla ilgili SS'ler dahi eklemiştim:

Önceki mesajlara bakıyoruz tabi onda sorun yok. (1 önceki mesajımda tüm sayfaları okuduğumu söylemiştim.)

Android sürümleri aynı model cihazlarda farklı olabileceği için böyle bir soru sordum. Örnek: Ben Türkiye 'den Samsung Nexus aldım. Arkadaşım Amerika 'dan aldı. İkimizin android sürümleri farklıydı.

Güncelleme olayı da anlık değişiyor.

Size de zahmet verdik.

• Xda developer forumda romlar var huawei mediapad 7 için youth için uygunluğu konusunda tam emin değilim.

• nereden satın alabiliriz bu ürünü ?
  • quote:

Önceki mesajlara bakıyoruz tabi onda sorun yok. (1 önceki mesajımda tüm sayfaları okuduğumu söylemiştim.)

Android sürümleri aynı model cihazlarda farklı olabileceği için böyle bir soru sordum. Örnek: Ben Türkiye 'den Samsung Nexus aldım. Arkadaşım Amerika 'dan aldı. İkimizin android sürümleri farklıydı.

Güncelleme olayı da anlık değişiyor.

Size de zahmet verdik.

Evet haklısınız.

Benim araştırdığım ve gördüğüm kadarı ile dünya genelinde bu cihaza ilk sahip olanlardanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

quote:

Evet arkadaşlar tekrar stoklara girmiş aldım ben :) Hayırlı olsun bakalım. Bu arada 25 TL'de indirim aldım, 304 TL'ye geldi.

indirimi nasıl alabiliyoruz?

Turkcell üyeliğiniz 1 yılı aşkınsa AVANTAJ yazıp 2222'ye gönderdiğimizde bir kod gönderiyorlar. Bu kod ile 100 TL üzeri alışverişte 25 TL indirim geliyor.

Bu kod timlerde kullanılıyor mu peki bilginiz var mı? internette stokta yok ürün.
  • quote:

Arkadaşlar ben Turkcell iletişim merkezine mesaj gönderdim. Nasıl bu kadar çabuk tükenir dedim, bir daha stoklara girmeyecek mi dedim. Bana biraz önce geri döndüler, tükendi ibaresi sadece şu anda ellerindeki stoklarının bittiğini, satıştan çıkmadığını tekrar stoklara gireceğini ama zaman belirtemediklerini söylediler. Satışı biten ürünün tamamen siteden kaldırıldığını, tükendi ibaresi olanın stok yenilemesi olacağını, satıştan kalktığı durumda siteden de kaldıracaklarını belirttiler. Bence beklemekde fayda var, fırsatçılardan alıp da boş yere fazla ücret ödemeyin.

Daha önceki stok tükenmesinde bu konuda bilgilendirme yapmıştım, tükenme konusunda onu alıntıladım. 25 TL indirim konusu ise sadece Turkcell online marketinde geçerli. Bana 304 TL'ye bonus ile 12 takside geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divxer -- 30 Temmuz 2013; 13:59:36 >

• merhabalar bu aleti telefon olarak kullanmak için hangi uygulamayı yüklememiz gerekiyor yükleyen arkadaşlar link verebilir ler mi acaba play dan mı huawei nin sitesinde mi bu apk ??
  • Benim cihaz da geldi, şimdi kurcalıyorum. İlk izlenimim kasa kalitesi fena değil, görece ağır, parlaklık düşük seviyede eh,orta ve üst seviyede kullanmak sart verim alabilmek için, dokunmatik fena değil, bolca çin tableti inceledim onlara göre ziyadesiyle iyi. Eve gidince daha net incelerim. Zaten direk ROM kurmaya kasarım muhtemelen varsa.
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Sarı Kutudan 50 TL. indirimim var. Yukarıda bir mesajda;

"Turkcell üyeliğiniz 1 yılı aşkınsa AVANTAJ yazıp 2222'ye gönderdiğimizde bir kod gönderiyorlar. Bu kod ile 100 TL üzeri alışverişte 25 TL indirim geliyor."

Toplam 75 TL indirim yaparlar mı?

Sanırım satın alırken belli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.