Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrNobody

Bu cihazın antutu skorunu çok merak ediyorum.
    Biri koyabilir mi

Antutu skoru var , konuda . Bakiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Biri koyabilir mi

Antutu skoru var , konuda . Bakiniz

İlk sayfaya konmuş olsaydı bakardım zaten.
    Konu kaç sayfa olmuş ben nerden bulabilirm ki ? O zaman konuyu düzenleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Cevap için teşekkürler. Valla Smart Tab 10" piyasaya çıktığında tablet almak aklımın ucunda bile yoktu o yüzden onunla bunu karşılaştırmak şu an için gereksiz. Zaten sizde smart tab varsa 10"liğe gerek de yok size.

Bende ki 7.9"lik Acer Iconia bile bizimkilere oldukça küçük geldi o yüzden 7"lere hiç bakmıyorum bile. 9" ve üstü model olursa elimdekini satıp onu almayı düşünüyorum. 250 mblık paket ile 650-700 tl civarına geliyor Huewai 10" tablet. Paketsiz 550-600 tl arası satılır diye düşünüyorum. Bu özellikte diğer ürünlere göre fiyatı bence gene de ucuz. O yüzden kafam karışık biraz.

@yaskoo_87

Eğer bahsettiğim rakamdan satışa konulur ise, Smart Tab 10" 'u satar, Huawei 'i alabilirim. Smart Tab 10" 'un şu anda ki tek eksisi güncelleme almaması, Android 3.2 'de kaldı. Onun dışında son derece kaliteli ve fiyatını hakeden bir tablet.

Anladığım kadarı ile, sizde 10" civarı bir tablet şart gibi. O yüzden 3'e 5'e bakmayıp, ihtiyaç doğrultusunda en doğru cihazı almalısınız. Eğer kontratsız 550 lira civarı bir fiyattan satışa konulur ise, bana uygun gelmese de, mevcut piyasada bu fiyat segmentinde bu özellikleri barındıran ve benzer kullanım deneyimi vaat eden cihazlar arasında fiyat/performans lideri olmasını bekliyorum. Çünkü benzer özellikteki tabletlerin çoğu 900/1000 - 1200 lira arasında satılmakta (istisnalar kaideyi bozmaz).

Evet hocam 10" civarı şart gibi. Ablamda Ipad 4 var ve evdekiler onu kullandı gerçi iostan sonra android zor gelecek ama ne yapalım. 550 civarı olursa almayı düşünüyorum. Bu özellikte ve fason Çin malı hariç ürünler dediğiniz gibi 800-900'den başlıyor. Gerçi elimde ki ürün için dün aliexpressten kılıf ve ekran koruyucu da sipariş etmiştim ve kargolanmış. Kılıf da gelince artık aldığım fiyat civarı satarım herhalde ürünü.

• Mersin Forum daki Türkcell bayisine sordum. Adam 400TL fiyat çekti. Ben fiyat 329TL deyince, bana kağıda yazılmış fiyat listesi gösterdi. Bende "O kağıttaki fiyatı kendiniz yazmışsınız sanırım." dedim Adam da "Olabilir." dedi
  • quote:

Biri koyabilir mi

10500-11000 arası alıyor.

Ana konu açtım, şu an düzenleme aşamasındayım. İnceleme yazısı hazırlıyorum. Ardından cihaza ait SS'lere de yer vereceğim. Kullanıcı yorumları, + 'lı , - 'li vs.İlgilenmek adına fazla zamanım kalmadığı ve bir şeyi yaparken ona emek harcamak, gayret göstermek hoşuma gittiği için, biraz ağır ilerliyorum. :)
  • quote:

quote:

Biri koyabilir mi

10500-11000 arası alıyor.

Ana konu açtım, şu an düzenleme aşamasındayım. İnceleme yazısı hazırlıyorum. Ardından cihaza ait SS'lere de yer vereceğim. Kullanıcı yorumları, + 'lı , - 'li vs.İlgilenmek adına fazla zamanım kalmadığı ve bir şeyi yaparken ona emek harcamak, gayret göstermek hoşuma gittiği için, biraz ağır ilerliyorum. :)

Evet hocam konuuzu gördüm.ilk yerden rezerve aldım.

• Hocam şimdi alıp kullananlardan kesin yorumları alabilirmiyiz oyunlarda kasma yapıyor mu telefon özelliği nasıl? Birde arkadaşlar aveada kulladığım zaman sorun çıkartır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 30 Temmuz 2013; 19:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnyildirim

Sarı Kutudan 50 TL. indirimim var. Yukarıda bir mesajda;

"Turkcell üyeliğiniz 1 yılı aşkınsa AVANTAJ yazıp 2222'ye gönderdiğimizde bir kod gönderiyorlar. Bu kod ile 100 TL üzeri alışverişte 25 TL indirim geliyor."

Toplam 75 TL indirim yaparlar mı?

Sanırım satın alırken belli olacak.

Akliniz fikriniz 2 ceki birlestirmekte ama artik unutun bunlari , firmalar akillandi bir daha izin vermeyecekler , bende firma olsam iZin vermezdim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

Hocam şimdi alıp kullananlardan kesin yorumları alabilirmiyiz oyunlarda kasma yapıyor mu telefon özelliği nasıl? Birde arkadaşlar aveada kulladığım zaman sorun çıkartır mı ?

Merhaba. Cihazı yeni aldım ve Avea hattımı taktım sorunsuz olarak kullandım.Telefon özelliğini de kullanabildim. Akşam evde şarj edeceğim artık.Daha sonrasına bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mus_ozdemir

quote:

Hocam şimdi alıp kullananlardan kesin yorumları alabilirmiyiz oyunlarda kasma yapıyor mu telefon özelliği nasıl? Birde arkadaşlar aveada kulladığım zaman sorun çıkartır mı ?

Merhaba. Cihazı yeni aldım ve Avea hattımı taktım sorunsuz olarak kullandım.Telefon özelliğini de kullanabildim. Akşam evde şarj edeceğim artık.Daha sonrasına bakacağız.

Teşekkürler birkaç gün içinde yorumlarını paylaşırsanız bizde ona göre alalım..
  • quote:

quote:

quote:

Sorduğunuz 3 sorunun cevabını da önceden konuda paylaşmıştım.

1. Real Racing 3 oyununu denedim, en ufak kasma dahi görmedim. Real Racing 3 'ü bilirsiniz.

2. Telefon özelliği sıkıntısız. Bir tek ahize olmadığından, karşı tarafın sesini ya hoparlörden ya da bağlayacağınız kablolu veya bluetooth 'lu kulaklıkla alacaksınız.

3. Tablette SIM Kilit bulunmuyor. Dilediğiniz hatlar ile kullanabilirsiniz.

• Ankara demetevler TÎM 400 tl fiyat söyledi. Turkcell'in sitesinde 329 tl dedim. Internet sitesinden alırsanız o fiyat dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorduğunuz 3 sorunun cevabını da önceden konuda paylaşmıştım.

1. Real Racing 3 oyununu denedim, en ufak kasma dahi görmedim. Real Racing 3 'ü bilirsiniz.

2. Telefon özelliği sıkıntısız. Bir tek ahize olmadığından, karşı tarafın sesini ya hoparlörden ya da bağlayacağınız kablolu veya bluetooth 'lu kulaklıkla alacaksınız.

3. Tablette SIM Kilit bulunmuyor. Dilediğiniz hatlar ile kullanabilirsiniz.

şarj süresi nasıl hocam ?

• Ankara gordion turkcell peşin 400tl dedi, 429 taksitli dedi.10 inçlik huawei de vardi bol miktarda ona da 600 tl dedi yanılmıyorsam.

• Arkadaşlar şu turkcell'e toplu mail falan mı atsak bu alet düzenli bir şekilde gerek internetten gerekse TİM lerden adam gibi alınsa da şu forumcular bir rahat etse. TİM ler arasında bir tutarsızlık var sitede ayrı bir durum var bu nedir arkadaş tamam biz biraz elimizi yavaş tuttuk ama bu kadarda çabuk tükenmezki...
  • Kasa kalitesi güzel,ekran güzel,browser hızı güzel,telefon olarak kullanılabiliyor.Bu kısa süre kullanım zarfında gördüğüm, sanki biraz fazla ısınıyor gibi (Tablet deneyimim olmadığı için benzer tabletlerle kıyaslayamadım).Ayrıca kamerası floresan ışığında çok tatminkar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 31 Temmuz 2013; 0:38:55 >
  • Ben film perfornmsnsini cok begenmedim ne yalan soyleyim.bir cogunuzun belki farketmeyecegi ama benim gozume batan bi takilma soz konusu.cok hafif takilmalar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

Ben film perfornmsnsini cok begenmedim ne yalan soyleyim.bir cogunuzun belki farketmeyecegi ama benim gozume batan bi takilma soz konusu.cok hafif takilmalar mevcut.

Aynı anda 3 uygulama indirip ekstra işlem yaptığımda saliselik takılmalar benim de gözüme çarptı.Ancak tabletin artıları daha ağır bastığı için pek göze batmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Arkadaşlar şu turkcell'e toplu mail falan mı atsak bu alet düzenli bir şekilde gerek internetten gerekse TİM lerden adam gibi alınsa da şu forumcular bir rahat etse. TİM ler arasında bir tutarsızlık var sitede ayrı bir durum var bu nedir arkadaş tamam biz biraz elimizi yavaş tuttuk ama bu kadarda çabuk tükenmezki...

Toplu mail olmasa bile en azından kişisel bir istek maili yazılabilir. Şahsen ben bugün bir mail gönderdim Turkcell Mağaza'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Mesajı "Tsunamic kalitesi nasıl?" diye algıladım. Bilmediğim bir teknik terim daha diyordum ki arkadaşın nickini gördüm.

Hocam yazarken virgül koymayı unutmuşum. Şimdi mesajı düzelttim başkalarının da kafası karışmasın.

Sağlık olsun kıymetli dostum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.