Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetlerinden beni aradıklarında ikinci parti stok için oldukça az miktarda olduğundan bahsetmişlerdi, 3.partinin epey geç gelebileceğinden de. Ben hem 1-2 adetten fazla alım ve TİM lerdeki fiyat farkıyla alakalı bilgilendirmede bulundum kayda alındı. Bireysel, tek tek e-posta atılırsa daha etkili olur kanısındayım.Çünkü tek tek geri dönüş yapıyorlar anladığım kadarıyla.
  • necatibey ankara 329 tl 3 ay öteleme 12 ay taksitle aldım bende.telefon özelliğini nasıl açacağız.radyo filan var mı bu cihazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

necatibey ankara 329 tl 3 ay öteleme 12 ay taksitle aldım bende.telefon özelliğini nasıl açacağız.radyo filan var mı bu cihazda

Doğrudan bu fiyatı mı verdiler hocam yoksa ek bir çabanız oldumu internet mağaza da bu fiyat falan diye.

• Huawei Mediapad 7 Youth 'un Telefon Özelliğini görebileceğiniz videoyu ekliyorum, (video üzerinde, sadece isim ve numaraları gizleyemediğim için, komple görüntüyü bulanıklaştırdım):

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Cevap için teşekkürler. Ben de Link modeli olacağını tahmin etmiştim yoksa 500-600 tlye öbürünü zor verirler. Peki sizce değer mi bu paraya bu ürün? Tsunamic, ürünün kalitesi nasıl? pixel density oranı 149'muş. Pixeller gözüküyor mu? Ayrıca wifi çekim gücü nasıl? Bir de sana zahmet olmazsa antutu testi yapıp sonucunu ve gpusunu yazabilir misin?

@tsunamic@yaskoo_87

Öncelikle, güzel bir yanlış anlaşılma olmuş, şu "kaliteli" meselesi :)

Tablete gelirsek, ben eşim ve kızım için aldım, kendim Samsung ATIV Smart PC kulanıyorum. Tablet için 500 küsür TL fatura göndermişler, sanırım satış fiyatı da bu olur (peşin).

Olumlu Gördüklerim
    Kasa kalitesi vs. gayet başarılı, yekpare alüminyum, plastik parçalar ve düğmeler de başarılı.
    Hoparlör ses kalitesi çok başarılı hem yüksek ses veriyor hem de temiz ses üretiyor.
    Ekran kalitesi de başarılı aslında, pikselleri çok dikkatli bakmadığınız sürece göremiyorsunuz ancak bazı yazı tiplerinde kendini belli etmiyor da değil. Parlak bir ekran, kullanırken karanlık olduğunu hissetmedim hiç (orta seviye ayarda). Dokunmatiğini de başarılı buldum. IPS ekran görevini yerine getiriyor, hiçbir açıda kararma görmedim.
    Ben telefon olarak henüz denemedim ancak 3G data Vodafone hattım ile gayet başarılı bir şekilde çalıştı.
    Kablosuz bağlantı çekim seviyesi yüksek.
    GPS çok başarılı konumlama yapıyor ve hızlı uydu buluyor (Sygic ile denedim).
    1080P film denemedim ancak 720p'de çok akıcı geldi ekran bana, kullanılan yazılım fark ediyor sanırım (MXplayer Pro kullandım ben).
    Pil, açıkçası beklentimin üzerinde performans gösterdi, 5-6 saat internet, oyun, video karma kullanımda bile tüketemedim ki, şarj sayısı arttıkça biraz daha artacaktır performans.

Olumsuz Gördüklerim
    Üzerindeki yazılımın stabil olmadığını düşünüyorum. Örneğin, Google+ sürekli çöküyor. Genellikle default programlarda var sorun.
    Üzerindeki default browser çok yavaş, tıkanıyor. Chrome, UC Browser ile bile tıkanmalar yaşıyorum. (Bu sorun aslında veri yazma hızınnın düşüklüğüne bağlı da olabilir,okuduğum bir incelemede veri yazma hızının çok düşük olduğundan bahsedilmişti.)
    Ekran camı üzerinde parmak kaydırmak çok zor, kendi tabletimden devşirme ekran koruyucu yaptım. Ebay'de ekran koruyucu ve kılıf satışları var, sipariş ettim ancak henüz ulaşmadı elime.
    8Gb alan çok az, zaten 5,4 Gb falan kalıyor size ki 2 sağlam uygulama veya oyun ile tüketiyorsunuz. (32 Gb SD card taktım sorunsuz çalıştı.)
    Kulaklık ses seviyesi düşük geldi kulağıma.
    HDMi çıkışı yok.

Sonuç
    Tam bir fiyat/performans ürünü. Gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilir, bir de custom romla tadından yenmez diye düşünüyorum. Sonuçta 30-40 çekirdek, bilmem hangi oyunu bile 50 fps oynatan bir tablet değil belki ama o tabletlere de 3g/GPS koyup bu fiyata alabildiğiniz zaman ancak kıyas yapabiliriz. Bence şu şartlarda hem 7" için hem de 10" için karşılaştırılabilecekleri, bu kalitede ürün yok piyasada.

Not
    Ayrıca, FHD getirmemeleri daha iyi, çünkü bu özelliklerde, bu fiyat aralığında bir tablet eksikliği vardı piyasada. Keza FHD gelmiş olsaydı fiyatı muhtemelen 800-900 seviyesinden aşağı olmayacaktı ki yine bu aralıkta bir boşluk kalacaktı.

• antalya da iki tim gezdim ikiside 369 TL dedi turkcell 329 a satıyor ne ayaksınız dedim bizim fiyat bu dediler bende by dedim çıktım
  • turkcell dağıtım merkezleri bizlere vermiyor cihazları timlere bırakıyorlar adamlar kafalarına göre satıyor
  • HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH TABLET İLE İLGİLİ AÇTIĞIM ANA KONUYA ŞU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78740395
  • kamerada otofocus var mı? Yalın çekimleri, makrosu nasıl?

• ön kamera varmı cihazda bahsedilmemiş hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

quote:

Orijinalden alıntı: reefted

necatibey ankara 329 tl 3 ay öteleme 12 ay taksitle aldım bende.telefon özelliğini nasıl açacağız.radyo filan var mı bu cihazda

Doğrudan bu fiyatı mı verdiler hocam yoksa ek bir çabanız oldumu internet mağaza da bu fiyat falan diye.

Hiçbir çabam olmadı. Ben kendimi hazırlamıştım.
    Ancak 329 TL fiyatı taksit yapıyor musunuz dedim.
    Onlarda 3 ay erteleme 12 ay taksit yapıyoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunamic

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Cevap için teşekkürler. Ben de Link modeli olacağını tahmin etmiştim yoksa 500-600 tlye öbürünü zor verirler. Peki sizce değer mi bu paraya bu ürün? Tsunamic, ürünün kalitesi nasıl? pixel density oranı 149'muş. Pixeller gözüküyor mu? Ayrıca wifi çekim gücü nasıl? Bir de sana zahmet olmazsa antutu testi yapıp sonucunu ve gpusunu yazabilir misin?

@tsunamic@yaskoo_87

Öncelikle, güzel bir yanlış anlaşılma olmuş, şu "kaliteli" meselesi :)

Tablete gelirsek, ben eşim ve kızım için aldım, kendim Samsung ATIV Smart PC kulanıyorum. Tablet için 500 küsür TL fatura göndermişler, sanırım satış fiyatı da bu olur (peşin).

Olumlu Gördüklerim
    Kasa kalitesi vs. gayet başarılı, yekpare alüminyum, plastik parçalar ve düğmeler de başarılı.
    Hoparlör ses kalitesi çok başarılı hem yüksek ses veriyor hem de temiz ses üretiyor.
    Ekran kalitesi de başarılı aslında, pikselleri çok dikkatli bakmadığınız sürece göremiyorsunuz ancak bazı yazı tiplerinde kendini belli etmiyor da değil. Parlak bir ekran, kullanırken karanlık olduğunu hissetmedim hiç (orta seviye ayarda). Dokunmatiğini de başarılı buldum. IPS ekran görevini yerine getiriyor, hiçbir açıda kararma görmedim.
    Ben telefon olarak henüz denemedim ancak 3G data Vodafone hattım ile gayet başarılı bir şekilde çalıştı.
    Kablosuz bağlantı çekim seviyesi yüksek.
    GPS çok başarılı konumlama yapıyor ve hızlı uydu buluyor (Sygic ile denedim).
    1080P film denemedim ancak 720p'de çok akıcı geldi ekran bana, kullanılan yazılım fark ediyor sanırım (MXplayer Pro kullandım ben).
    Pil, açıkçası beklentimin üzerinde performans gösterdi, 5-6 saat internet, oyun, video karma kullanımda bile tüketemedim ki, şarj sayısı arttıkça biraz daha artacaktır performans.

Olumsuz Gördüklerim
    Üzerindeki yazılımın stabil olmadığını düşünüyorum. Örneğin, Google+ sürekli çöküyor. Genellikle default programlarda var sorun.
    Üzerindeki default browser çok yavaş, tıkanıyor. Chrome, UC Browser ile bile tıkanmalar yaşıyorum. (Bu sorun aslında veri yazma hızınnın düşüklüğüne bağlı da olabilir,okuduğum bir incelemede veri yazma hızının çok düşük olduğundan bahsedilmişti.)
    Ekran camı üzerinde parmak kaydırmak çok zor, kendi tabletimden devşirme ekran koruyucu yaptım. Ebay'de ekran koruyucu ve kılıf satışları var, sipariş ettim ancak henüz ulaşmadı elime.
    8Gb alan çok az, zaten 5,4 Gb falan kalıyor size ki 2 sağlam uygulama veya oyun ile tüketiyorsunuz. (32 Gb SD card taktım sorunsuz çalıştı.)
    Kulaklık ses seviyesi düşük geldi kulağıma.
    HDMi çıkışı yok.

Sonuç
    Tam bir fiyat/performans ürünü. Gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilir, bir de custom romla tadından yenmez diye düşünüyorum. Sonuçta 30-40 çekirdek, bilmem hangi oyunu bile 50 fps oynatan bir tablet değil belki ama o tabletlere de 3g/GPS koyup bu fiyata alabildiğiniz zaman ancak kıyas yapabiliriz. Bence şu şartlarda hem 7" için hem de 10" için karşılaştırılabilecekleri, bu kalitede ürün yok piyasada.

Not
    Ayrıca, FHD getirmemeleri daha iyi, çünkü bu özelliklerde, bu fiyat aralığında bir tablet eksikliği vardı piyasada. Keza FHD gelmiş olsaydı fiyatı muhtemelen 800-900 seviyesinden aşağı olmayacaktı ki yine bu aralıkta bir boşluk kalacaktı.

İncelemeniz için çok teşekkür ederim. 8 gb yerine 16 gb romu olsaymış çok daha iyi olurmuş. Size zahmet olmazsa antutu testi de yapabilir misiniz? Orada grafik birimi de gözükür onu da söylerseniz sevinirim. Oyun performansı önemli de benim için.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Tabii, en kısa sürede testi yapıp, haber veririm.
  • Real reacing 3 için yeterli demişsiniz arkadaşlar. Peki aletin gpu su çoğu oyunu kaldırabilecek durumda mı mesela hangi oyunlarda sıkıntı olabilir,

Oyun meraklıları için alınaması tavsiye edilir mi? (Bütçe den dolayı bunu soruyorum, tutup kaç yüz tl lik cihazları önermeyin)

Led tv hdmi için bir çözüm getirilebildi mi?

Burada ki tim de tablet var. Yukarıdaki soruların tatminkar cevabını bulursam almayı düşünüyorum.
  • la biride gelip stokda desin la

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

quote:

Orijinalden alıntı: mus_ozdemir

quote:

Hocam şimdi alıp kullananlardan kesin yorumları alabilirmiyiz oyunlarda kasma yapıyor mu telefon özelliği nasıl? Birde arkadaşlar aveada kulladığım zaman sorun çıkartır mı ?

Merhaba. Cihazı yeni aldım ve Avea hattımı taktım sorunsuz olarak kullandım.Telefon özelliğini de kullanabildim. Akşam evde şarj edeceğim artık.Daha sonrasına bakacağız.

Teşekkürler birkaç gün içinde yorumlarını paylaşırsanız bizde ona göre alalım..

Sorduğunuz 3 sorunun cevabını da önceden konuda paylaşmıştım.

1. Real Racing 3 oyununu denedim, en ufak kasma dahi görmedim. Real Racing 3 'ü bilirsiniz.

2. Telefon özelliği sıkıntısız. Bir tek ahize olmadığından, karşı tarafın sesini ya hoparlörden ya da bağlayacağınız kablolu veya bluetooth 'lu kulaklıkla alacaksınız.

3. Tablette SIM Kilit bulunmuyor. Dilediğiniz hatlar ile kullanabilirsiniz.

Merhaba,
    Ben dün telefon özelliğini kullandım demiştim. Fakat kulaklık mic takarak konuşabilimiştim. Tabletin microfonundan ses gitmiyor. Ayrıca google sesli arama ve ses kaydedicide de mic çalışmadı. Ben de hemen aldığım yere götürdüm.İncelediler baktılar.Şimdi şunu merak ediyorum.Acaba tüm tabletlerde microfon çalışmıyor mu? Engellemiş olabilirler mi? Tabletin microfonunu test edip bilgi verebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi alıp kullananlardan kesin yorumları alabilirmiyiz oyunlarda kasma yapıyor mu telefon özelliği nasıl? Birde arkadaşlar aveada kulladığım zaman sorun çıkartır mı ?

Merhaba. Cihazı yeni aldım ve Avea hattımı taktım sorunsuz olarak kullandım.Telefon özelliğini de kullanabildim. Akşam evde şarj edeceğim artık.Daha sonrasına bakacağız.

Teşekkürler birkaç gün içinde yorumlarını paylaşırsanız bizde ona göre alalım..

Sorduğunuz 3 sorunun cevabını da önceden konuda paylaşmıştım.

1. Real Racing 3 oyununu denedim, en ufak kasma dahi görmedim. Real Racing 3 'ü bilirsiniz.

2. Telefon özelliği sıkıntısız. Bir tek ahize olmadığından, karşı tarafın sesini ya hoparlörden ya da bağlayacağınız kablolu veya bluetooth 'lu kulaklıkla alacaksınız.

3. Tablette SIM Kilit bulunmuyor. Dilediğiniz hatlar ile kullanabilirsiniz.

Merhaba,
    Ben dün telefon özelliğini kullandım demiştim. Fakat kulaklık mic takarak konuşabilimiştim. Tabletin microfonundan ses gitmiyor. Ayrıca google sesli arama ve ses kaydedicide de mic çalışmadı. Ben de hemen aldığım yere götürdüm.İncelediler baktılar.Şimdi şunu merak ediyorum.Acaba tüm tabletlerde microfon çalışmıyor mu? Engellemiş olabilirler mi? Tabletin microfonunu test edip bilgi verebilir misiniz?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. tabletle konuşma yapanlar oldu mu? Yoksa sadece telefonla arayıp çağrı aldığını mı test ettiniz arkadaslar?

• Bende sıkıntı olmadı. Hatta tablet üzerinden konuşan kişinin sesi bana çok net geldi.
  • quote:

Bende sıkıntı olmadı. Hatta tablet üzerinden konuşan kişinin sesi bana çok net geldi.

O zaman benim tablette sorun var.İlk kurban benim o zaman daha dün aldığım cihazı servise gönderdiler :(
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.