Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iki tane tim e gittim biri 400 biri 450 fiyat cekti.biraz inceledim dokunmatigi falan guzel arka kasasi da cok saglam gorunuyor ama acikcasi ekran cozunurlugunu ben pek begenmedim yaninda samsung tab vardi ekrani onun yaninda siritiyordu.ama 330 liraya bulunursa sirf telefon ozelligi icin bile alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamz

Iki tane tim e gittim biri 400 biri 450 fiyat cekti.biraz inceledim dokunmatigi falan guzel arka kasasi da cok saglam gorunuyor ama acikcasi ekran cozunurlugunu ben pek begenmedim yaninda samsung tab vardi ekrani onun yaninda siritiyordu.ama 330 liraya bulunursa sirf telefon ozelligi icin bile alinabilir

siz söylemediniz mi bunun fiyatı 330 diye ?
  • 8 saattir kurcalıyorum pil % 6 oldu wifi den nete giriyorum 3g kapadım skype görüntülü görüşme telefon konuşması program yükleme kaldırma v.s

bence çok kurcalanmazsa 1.5 gün gider diye düşünüyorum.
  • O fiyatlari cekince arkami donup ciktim dudukluyecek adam ariyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

sırf telefon özelliği olduğu için alayım diyorum,
    açmazsam telefonsuz kalırım.

kullananlar açık yüreklilikle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

yani hoparlörü kulak tarafında değil de tabletin arkasındaysa zaten hiç düşünmeye gerek yok bence.

Normal fiyatindan bulunursa kacirmayin.samsung telin kulakligiyla cok rahat ve net telle konustum. Gayet kalite poweramp ile muzik dinledim. Kacirmayin bu urunu.bimcelle sikintisiz kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 1 Ağustos 2013; 20:20:30 >
  • eş sim kart alıp hem bu cihaza hem telefona takmak mantıklı olur sanırım. bunu kullanacakken cep telefonunu uçak moduna alırsınız, ya da tam tersi. ben de mi alsam napsam bulursam
  • Arkadaşlar internet kapalı telefon özelliği ne kadar şarjı gider?
  • Bugun gebze center'da tim'e sordum kontratsiz satamiyoruz 6aylik hat lazim dedi.

• Arkadaşlar ben Turkcel Time gittim .Konuştum çalışanlarla bu modelin telefon özelliği yok dediler .Çözemedim acaba başka huawenin tablet modellerdemi satılıyor .Modeli farklıydı galiba.Bunun modeli nedir .
  • Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nwnd

Arkadaşlar ben Turkcel Time gittim .Konuştum çalışanlarla bu modelin telefon özelliği yok dediler .Çözemedim acaba başka huawenin tablet modellerdemi satılıyor .Modeli farklıydı galiba.Bunun modeli nedir .

Tablet telefon özelliği kısıtlı olarak satılıyor sanırım ithalat esnasında gümrük vergi Vs ucuza geliyor ancak internetten kolayca bulabileceğiniz bir program sayesinde telefon özelliğini aktive edebilirsiniz. Kullanan arkadaşların yorumlarını bu forumda bulabilirsiniz.

• şarjı 3 saat gibi bir sürede oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.
  • @SPaCeLoRD
    İhtiyaç doğrultusunda ise, günlerdir 299 liradan satılan ve anlam veremediğim bir şekilde forumca hücum edilen U8850 Vision model telefonu almaktan, tableti satın almak çok daha mantıklı bence. Nerdeyse aynı fiyata satılmalarına rağmen, tablet her açıdan daha üstün. Tek eksisi, ahize donanımı bulunmaması.

@nwnd
    Ana konudan alıntı yaparak cevap vermiş olayım:

quote:

SORU: Tablette telefon özelliği bulunuyor mu ? Hat üzerinden sesli aramalar yapılabiliyor mu?
    CEVAP: Evet. Sonradan yükleyeceğiniz bir uygulama sayesinde bu mümkün.

SORU: Tableti telefon gibi kullanabilmek için hangi uygulama yüklenmeli?
    CEVAP: Uygulama adı huaweimediapadphone.apk ‘dır. Uygulamayı indirmek için LİNK.

• Benim wi fi baglantisinda birsikinti var.Baglanti kopmalari oluyor ve hiz 5kb/sn civari

• quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.

İlk günkü hesap ve tahminim sanırım doğru çıkacak gibi. Normal kullanımda 5/6 ile 7/8 saat arasında pil performansı sergilemesini bekliyordum. Bir kaç günlük kullanımdan ve kullanıcıların yorumlarından sonra emin olmaya başlıyorum.

Yalnız, sizden farklı olarak, bu sürenin normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Tablet piyasasında en iyi pil performansına sahip olan modeller son çıkan Ipad 'lerdir. Normal kullanımda 8-10 ve hatta 12 saati bulan bir süreden bahsediliyor. Ancak android tabletler kategorisinde, şahsi tespitlerime ve kullanıcı yorumlarına göre bu süre 6-8 saat arasıdır. Normal kullanımda 4 saat ve altı pil performansı bulunan modeller, bu açıdan başarısız sayılırlar diye okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 2 Ağustos 2013; 0:33:39 >

• quote:

arkadaşlar,

bir inceleme videosu olsa,
    şimdi bir kullanıcı oturuyor,
    tablet (!) çalıyor,
    eline alıyor ve "alo" diyor.

gerçekten çok merak ediyorum,
    nasıl oluyor da oluyor.

ses neresinden geliyor,
    elde nasıl duruyor,
    görenler gülüyor mu gülmüyor mu,
    ayıp mı oluyor yoksa millete.

ekranı hdmi vs geçtim,
    sırf bundan çekindiğimden alamıyorum.

quote:

sırf telefon özelliği olduğu için alayım diyorum,
    açmazsam telefonsuz kalırım.

kullananlar açık yüreklilikle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

yani hoparlörü kulak tarafında değil de tabletin arkasındaysa zaten hiç düşünmeye gerek yok bence.

Ana konudan alıntı yaparak cevap vermiş olayım:
    quote:

SORU: Tablette telefon özelliği bulunuyor mu ? Hat üzerinden sesli aramalar yapılabiliyor mu?
    CEVAP: Evet. Sonradan yükleyeceğiniz bir uygulama sayesinde bu mümkün.

SORU: Tableti telefon gibi kullanabilmek için hangi uygulama yüklenmeli?
    CEVAP: Uygulama adı huaweimediapadphone.apk ‘dır. Uygulamayı indirmek için LİNK.

quote:

Tablete huaweimediapadphone.apk isimli uygulama yüklenerek, tabletin telefon yetisi ortaya çıkmaktadır ve sesli aramalar desteği kazandırılmaktadır. Bir diğer deyişle, yükleyeceğiniz bu uygulama sayesinde, GSM hattınız üzerinden çağrı alıp gönderebileceksiniz, tablette sesli görüşmeler gerçekleştirebileceksiniz. Bu konu ile ilgili çektiğim videoyu da aşağıdaki mesajlarımın içerisinde bulabilirsiniz. Telefon - tablet karışımı olan bu tarz cihazlar (büyük ekranlı smartphone’lar) phablet adı ile adlandırıldığından, Huawei tabletin de bir phablet olduğunu söyleyebilirim. Telefon özelliğini kendim de denedim, gayet başarılı buldum ve hiçbir sıkıntı gözlemlemedim. Cihaz, tam bir telefon olarak problemsiz kullanılabiliyor. Çağrı al-gönder, sms al-gönder, 3g, kamera vs vs. Tek farkı, ahize olmadığından, karşı tarafın sesini hoparlörden veya bağlayacağınız kablolu ya da bluetooth'lu kulaklıktan almak zorunda olmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 2 Ağustos 2013; 0:41:28 >

• Tableti almak icin gittigim 2tim kontratsiz satmaya yanasmadi. Diger 2timde de yoktu. 10 küsür time telle ulastim. Gebze timden 329a indirterek 12taksitle aldim. Edinmek isteyenler gebze, capitol(uskudar)den 329a, pendik neomarinden 349a edinebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

Benim wi fi baglantisinda birsikinti var.Baglanti kopmalari oluyor ve hiz 5kb/sn civari

Kablosuz ağ menüsünden gerekli ayar yapılmamış olabilir mi acaba.

AYARLAR > KABLOSUZ > EKRANIN SAĞ ÜSTÜNDEKİ ÜÇ (3) NOKTALI SİMGE > GELİŞMİŞ > 'UYKUDA İKEN KBLSZ. AÇIK TUT' u SEÇİP > 'HER ZAMAN' I İŞARETLEYİN.

Bu adımları uygulayıp, kablosuz ağından kopma olup olmadığını tekrar denermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nwnd

Arkadaşlar ben Turkcel Time gittim .Konuştum çalışanlarla bu modelin telefon özelliği yok dediler .Çözemedim acaba başka huawenin tablet modellerdemi satılıyor .Modeli farklıydı galiba.Bunun modeli nedir .

hocam bugun gaziemirden 320 tl ye 12 taksit aldım ordaki görevli de bana tel. özelliği yok dedi baktım anlamıyor tamam sen haklısın dedim çıktım ve gayette başarılı bir tel. özelliği var
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.