Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin pozcu daki tim den aldım 349TL ye 12 taksitle. Telefonumda nano sim kart var. Yedek sim kart alsak tablete taksak telefonun uçak moduna aldığımızda tableti kullanabilir miyiz? Ya da telefonun nano kartını tablete takabileceğim bir aparat var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

Az once odakulenin oradaki Turkcell'deydim. Ellerinde var ve 329 tlden satiyorlar. Ancak hepsi kapali kutu oldugu icin, denemeden almak istemedim. Ilgilenen arkadaslar gidip alabilirler.

eğer tam ismini söylerseniz yada iletişim numarası verebilirseniz gidip almak istiyorum.
  • Cihazın şarjı eh işte arkadaşlar. Bir de belki normaldir ama cihaz iyi ısınıyor (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

Az once odakulenin oradaki Turkcell'deydim. Ellerinde var ve 329 tlden satiyorlar. Ancak hepsi kapali kutu oldugu icin, denemeden almak istemedim. Ilgilenen arkadaslar gidip alabilirler.

eğer tam ismini söylerseniz yada iletişim numarası verebilirseniz gidip almak istiyorum.

adını bilmiyorum (edit sonradan buldum - aşağıda detayları var) ama şöyle tarif edeyim. Kolaylıkla bulursunuz.

Beyoğlu - istiklal de ana cadde den aşağıdaya doğru giderken önce Galatasaray lisesini geçin, Hollanda konsolosluğu önüne gelmeden önce hemen sağ tarafta ve ana cadde üzerinde Turkcell'in kendisine ait showroom ve iletişim merkezi var - 2 katlı bir yer. Oldukça büyük ve gösterişli. Diğer tabletler hemen girişte sol tarafta ama Huawei için çoçuk daha yeni geldiler açmadık, teşhire de koyamadık demişti.

Orada Huawei youth 7' diye sorun. Bugün içerisinde giderseniz hatırlarlar ve hemen bulurlar çünkü sabah onları depodan çıkarttırmak için baya uğraştırmıştım. Sonra da nakit fiyatını bulmak için biraz uğraştılar. Neyse en sonunda 329 Tl fiyatı onayladılar, kutuyu getirdiler. İnceleyip alacaktım ki çalışan arkadaş ancak satın aldıktan sonra kutuyu açıp bakabileceğimi söyledi.

Ürünü almadan önce inceleme fırsatım olmadığı için vazgectim. İçeride yaklaşık 10 kadar çalışan vardı ve bana yardımcı olan temiz yüzlü, düz kısa saçlı iyi bir arkadaştı. Aynı kişiye giderseniz faydası olur.

edit - detaylarını buldum - Turkcell plazaymış :) Web sitesinde, google map ve resmi bulunmakta

adresi ve telefonu:
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Meşrutiyet Cad.no.153 80050 Turkcell Plaza
    Tepebaşı, Istanbul, Türkiye
    tel:0212 313 1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 2 Ağustos 2013; 14:32:53 >

• peki taksitli fiyatıda aynı mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Tableti almak icin gittigim 2tim kontratsiz satmaya yanasmadi. Diger 2timde de yoktu. 10 küsür time telle ulastim. Gebze timden 329a indirterek 12taksitle aldim. Edinmek isteyenler gebze, capitol(uskudar)den 329a, pendik neomarinden 349a edinebilirler.

gebzede hangi timden aldın? gebze centera sordum kontratsız satmıyoruz ama nakit fiyatı 350 tl dedi :D

Aynı bilgiye benim de ihtiyacım var. Öğlen iş arasında gidip alabilirim gaza gelip bir anda :)

Ekleme : Turkcell üzerinden 6 adet TİM gözüküyor. Arkadaşın dediği gibi Gebze Center bilgisi 350TL. Ben de Yazıcıoğlu Elektronik'i aradım ellerinde olmadığını söylediler.

gebze merkezde,carsida postahane yanında,demırmarket karşısında. telefonu:0262.6464400 gizem hanım.
    stok sorun.Fiyatı 350den actilar.pazarlık edin.

• Arkadaşlar sonunda ben de şimdi Bakırköy / Capacity'nin içindeki en alt katta Genpa / Turkcell bayisinden aleti aldım. Aynı fiyattan verdiler ve üstüne 12 taksitte yapıyorlar. Sanırım ellerinde bir kaç tane daha vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Cihazın şarjı eh işte arkadaşlar. Bir de belki normaldir ama cihaz iyi ısınıyor (:

hocam havaların sıcaklığını göze alın + olarak
  • An iyibariyle Turkcell Doruk İletisim Avcilar/İstanbul (stadin karsisi) bayisinde bir adet mevcut. Talep dogrultusunda adetli temin de yapabileceklerini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 2 Ağustos 2013; 16:47:06 >
  • :) evime yakın bir turkcell bayiisini aradım ellerinde varmış, 340 tl 12 taksit yapıyorlar, yarın almak üzere ayırttım.
    size yakın bayiilerin telefonlarını turkcell sitesinden bulup arayın, en kolayı böyle oluyor, yoksa yarın bütün günümü bu işe ayıracaktım...
  • 329 tl 10 taksit aldim. Hemen burdaki telefon icin apk yi yukledim. Mesaj geliyor ama arama yapamıyorum ve aranamiyorum. Izinlerle ilgili bir durummu var acaba tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: koc000

329 tl 10 taksit aldim. Hemen burdaki telefon icin apk yi yukledim. Mesaj geliyor ama arama yapamıyorum ve aranamiyorum. Izinlerle ilgili bir durummu var acaba tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum. Selamlar.

Ben taktığımda direkt çalışıyordu. Dilerseniz, tableti kapatıp açın, tekrar deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: koc000

329 tl 10 taksit aldim. Hemen burdaki telefon icin apk yi yukledim. Mesaj geliyor ama arama yapamıyorum ve aranamiyorum. Izinlerle ilgili bir durummu var acaba tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum. Selamlar.

Ben taktığımda direkt çalışıyordu. Dilerseniz, tableti kapatıp açın, tekrar deneyiniz.

Evet kapatip acinca oldu. Cok tesekkur ederim

• ULAN ADAMA ZORLA ALDIRACAKSINIZ ŞU CİHAZI..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

ULAN ADAMA ZORLA ALDIRACAKSINIZ ŞU CİHAZI..

+1
  • Bugün bizim ordaki time girdim , hemen tableti sordum . Peşin ve kartlara taksit (maximum 10 taksit dedi ) 325TL den verebiliriz dedi . isterseniz data hattı verip onunla ayda 19 tl ye alabilirsiniz dedi . Tercih sizin dedi bayan görevli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Ağustos 2013; 22:46:34 >
  • Turksel aradi cihaz uzun bi sure online magazaya gelmez dedi. İki bayiye gittim taahhutsuz satmiyolar öyle talimat gelmiş
    Bu fiyatlara zaten satamazsiniz iki hafta sonra görüşürüz dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.

İlk günkü hesap ve tahminim sanırım doğru çıkacak gibi. Normal kullanımda 5/6 ile 7/8 saat arasında pil performansı sergilemesini bekliyordum. Bir kaç günlük kullanımdan ve kullanıcıların yorumlarından sonra emin olmaya başlıyorum.

Yalnız, sizden farklı olarak, bu sürenin normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Tablet piyasasında en iyi pil performansına sahip olan modeller son çıkan Ipad 'lerdir. Normal kullanımda 8-10 ve hatta 12 saati bulan bir süreden bahsediliyor. Ancak android tabletler kategorisinde, şahsi tespitlerime ve kullanıcı yorumlarına göre bu süre 6-8 saat arasıdır. Normal kullanımda 4 saat ve altı pil performansı bulunan modeller, bu açıdan başarısız sayılırlar diye okuyorum.

Gps i de deneme firsatim oldu.cok nadir keslmeler oldu onemsenmeyecek kadar. Ancak yne onda da ekran tam kisiktayken 4 dakikada %1 bitti 9 dkda %2 si bitti.
    Ekrani en dusuk seviyede kullanacagim sanirim artiik. Tablet gpsin duzgun calismasiyla biraz daha gozume girdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.

İlk günkü hesap ve tahminim sanırım doğru çıkacak gibi. Normal kullanımda 5/6 ile 7/8 saat arasında pil performansı sergilemesini bekliyordum. Bir kaç günlük kullanımdan ve kullanıcıların yorumlarından sonra emin olmaya başlıyorum.

Yalnız, sizden farklı olarak, bu sürenin normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Tablet piyasasında en iyi pil performansına sahip olan modeller son çıkan Ipad 'lerdir. Normal kullanımda 8-10 ve hatta 12 saati bulan bir süreden bahsediliyor. Ancak android tabletler kategorisinde, şahsi tespitlerime ve kullanıcı yorumlarına göre bu süre 6-8 saat arasıdır. Normal kullanımda 4 saat ve altı pil performansı bulunan modeller, bu açıdan başarısız sayılırlar diye okuyorum.

Gps i de deneme firsatim oldu.cok nadir keslmeler oldu onemsenmeyecek kadar. Ancak yne onda da ekran tam kisiktayken 4 dakikada %1 bitti 9 dkda %2 si bitti.
    Ekrani en dusuk seviyede kullanacagim sanirim artiik. Tablet gpsin duzgun calismasiyla biraz daha gozume girdi.

GPS kullanımı süresince, tabletin bataryası normal mi yoksa iyi bir performans mı sergilemiş karar veremedim ama kötü olmadığına kesinlikle eminim. Oyun ve video/müzik dışında GPS, Teetering (wifi hotspot) tarzı işlemler pili en hızlı sömürenlerdir.

Verdiğiniz bilgilere göre, GPS açık iken, Huawei tabletin bataryası %100'den %0'a inmesi (düz mantıkla) ortalama 400-450 dakika sürecek. Bu da 7 saat civarı eder. Kesinlikle kötü bir performans değil.

Daha önce ne tür cihazlar (akıllı telefon/tablet) kullandınız ve kullandığınız hangi cihazlar ile kıyaslama yaptığınızı öğrenebilir miyim.

Edit: Tabletin yoldaki GPS performansı memnun edici olmasına sevindim. GPS Test adlı uygulama ile yaptığım ölçümlerde de iyi görülüyordu, ancak yolda test etmek başka. Bu arada navigasyon uygulaması olarak hangi uygulamayı kullandınız. Tavsiye edecekleriniz bulunuyor mu. Ben diğer tabletimde Sygic, Igo ve Tomtom adlı navigasyon uygulamalarını kullanıyorum. Tomtom'u kesinlikle önermiyorum, çok kötü ve eksik bir uygulama. Igo'yu ve de özellikle Sygic'i denemenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 3 Ağustos 2013; 3:34:34 >

• Cihaz root ediliyorsa, gps.conf dosyasını editleyerek gps 'in daha hızlı bağlanmasını sağlayabilirsiniz. (bu konuda nette çok sayıda anlatım var)

Ayrıca navigasyon programı olarak naviteli denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Markette 1 aylık deneme sürümü var. Yakın zamanda Igo Türkiye 'ninde markette olacağını Alim bey (başarsoft yetkilisi) yazmıştı forumda.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.