Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalyada pek kalmadı sanırım ben olan yerleri topluyorum piyasada bitince 440 dan satıcam
  • İzmir de tanıdıkları olanlara ya da İzmir den alacaklara fahiş fiyattan satan fırsatçılara mahkum olmamaları için elinde bolca mevcut olduğunu söyleyen bir TİM in adını verebilirim. Burada yazmayacağım PM atın.
  • merhaba
    bende huawei mediapad 10'' link almak istiyorum. sormak istediğim bu cihazada apk yardımıyla telefon özelliği kazandırılıyormu. ve kazandırılıyorsa bu apk yout ile aynı apk mı.
  • samsung un 400 tl lik tabletiyle karşılaştıracak birisi varmı acaba artı ve eksi yönleri nelerdir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dareis

samsung un 400 tl lik tabletiyle karşılaştıracak birisi varmı acaba artı ve eksi yönleri nelerdir???

Donanim olarak cok karsilastiramam ama benim huawei alma nedenim gps olmasi navigasyon cok kullanirim daha once kullandigim cihaz bozuldu 150 lira navi.alacagina bunu tercih ettim gps gayet basarili.bunun yaninda 3 G olmasida onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

Kontratsiz satis yok diyen magazalari turksele şikayet ettim. Turksel aradi: magazalari aramislar, bana kutu kutu tablet gösteren yetkililer elimizde cihaz yok o yüzden satis yapmadik demişler
    Cihaz varsa satmak zorundalar dedi Müşteri temsilcisi.
    Telefonda detayli şikayet formu oluşturdu mağazalar hakkında. Bakalim ne olacak

ben de aradım müşteri hizmetlerini. bana hiç öyle söylemediler, tam tersine "iletişim merkezleri kontratlı satışlar dışındaki fiyatları kendileri belirler" dediler.
  • Zamanında Turkcell T20 kontratlı dışında direkt satışımız yok diye kapıdan çeviren 3-4 TİM daha sonra arayıp özür dilemenin üzerine "cihazı ayırdık istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz" demişlerdir. TİM'ler aynı kişiye aitti, Turkcell bölge müdürlüğünü arayıp şikayet ettim ne yaptılarsa artık.

Sonuç; ayırdıkları telefonu da almadım kalsın öyle. Şehir dışından getirtmiştim.
    Peşini bırakmayıp şikayet edin çözmeye çalışıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda bulunduğum ilde direkt satış yapan 1-2 TİM saydı onu da şikayet ettim. Sitesinde aksini belirtmiyorsa hepsi satmak zorunda.
  • bu tablete uygun ekran koruyucu ve kılıf ner den bulabiliriz ki.?
  • bu tablete uygun ekran koruyucu ve kılıf nerden bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

bu tablete uygun ekran koruyucu ve kılıf nerden bulabiliriz

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

NT magazasindan aldim 20 liraya stand olarakta kullanilabiliyor .

• ANKARADA ALAYIM DEDİM NECATİBEY DE BİR TİM E SORDUM 450 TL FİYAT ÇEKTİ..KONTRATSIZ SATIŞ YOK DEDİ AYRICA..BENDE HADİ KOLAY GELSİN DEDİM ÇIKTIM..BU FİYATA ANCAK VİTRİNLERİNDE KALIR..SATAMAZLAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

Kontratsiz satis yok diyen magazalari turksele şikayet ettim. Turksel aradi: magazalari aramislar, bana kutu kutu tablet gösteren yetkililer elimizde cihaz yok o yüzden satis yapmadik demişler
    Cihaz varsa satmak zorundalar dedi Müşteri temsilcisi.
    Telefonda detayli şikayet formu oluşturdu mağazalar hakkında. Bakalim ne olacak

ben de aradım müşteri hizmetlerini. bana hiç öyle söylemediler, tam tersine "iletişim merkezleri kontratlı satışlar dışındaki fiyatları kendileri belirler" dediler.

böyle bir cevap veremez MH . kesin işe yeni başlayan birine denk geldiniz.

Turkcell'in kendi sitesinde 329TL ise ve TURKCELL KURUMSAL bir firma olduğunu iddia ediyorsa Hakkaride de 329TL olacak İzmir'de de

Eskişehir'deki 2 TİM bana 325TL fiyat verdi kontratsız

• YARDIM!!!
    BEYLER TABLETTEN MEDİAPADPHONE LİNK E TIKLADIM İNDİRDİM ANCAK DOSYA AÇILMIYOR HATASI ALDIM
    YARDIM!!!
    BUGÜN ALDIM TABLETİ DAHA VE DOSYA AÇILMIYOR HATASI ALDIM.
    NASIL TELEFON OLARAK KULLANCAM.
    ALLAHIM NAPCAM BEN

• ern_dgn kullanıcısına yanıt
    beyler çözdüm sorunu forumda bi arkadaş huaweimediapadphone.apk yaz google ordaki ilk siteden indir dedi yaptım halloldu sorun sağolun warolun :D
  • beyler bir de 1 ekran koruyucu 1 kılıf 1 otg ve 1 hdml cevirici kablo bu 4 ürünün satıldıgı sitelerin link verirmisnz?

• 450tl fiyat çekiyor diyen arkadaşlar sordunuz mu kontratlı fiyat mı bu diye? 24ay*19tl=456 tl kontratlı fiyatı. Tİm'ler eğer perakende olarakda satması gerekiyorken satmıyorsa o zaman şikayet ederdim. Yoksa turkcell perakende fiyatını serbest bırakmışsa yapacak birşey yok aha bura koskoca TÜRKİYE normal karşılar almadan çıkarım elinde patlasın. Millet nasıl olsa alıyor diye piyasa tutturduğuna satıyor bizim insanlarımızda koyun sürüsü mübarek almaya devam ediyor. Çok sitemkar bir yazı oldu galiba kusuruma bakmayın detayını öğrenmeden körü körüne yazan arkadaşların farkına varması dileklerimle. Sağlıcakla kalın.
  • Dün Bursa'dan Tim'den 329 TL'ye pesin olarak aldim.

root yapilmamis anladigim kadariyla henuz. bugun onunla ugrasacagim.

su ana kadar (toplam 3 saat kadar kullandim) memnunum. telefon ozelligini de ekleyince cok guzel oldu.
  • Ankara da halen 329 dan veren bir yer varmı? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.