Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.

İlk günkü hesap ve tahminim sanırım doğru çıkacak gibi. Normal kullanımda 5/6 ile 7/8 saat arasında pil performansı sergilemesini bekliyordum. Bir kaç günlük kullanımdan ve kullanıcıların yorumlarından sonra emin olmaya başlıyorum.

Yalnız, sizden farklı olarak, bu sürenin normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Tablet piyasasında en iyi pil performansına sahip olan modeller son çıkan Ipad 'lerdir. Normal kullanımda 8-10 ve hatta 12 saati bulan bir süreden bahsediliyor. Ancak android tabletler kategorisinde, şahsi tespitlerime ve kullanıcı yorumlarına göre bu süre 6-8 saat arasıdır. Normal kullanımda 4 saat ve altı pil performansı bulunan modeller, bu açıdan başarısız sayılırlar diye okuyorum.

Gps i de deneme firsatim oldu.cok nadir keslmeler oldu onemsenmeyecek kadar. Ancak yne onda da ekran tam kisiktayken 4 dakikada %1 bitti 9 dkda %2 si bitti.
    Ekrani en dusuk seviyede kullanacagim sanirim artiik. Tablet gpsin duzgun calismasiyla biraz daha gozume girdi.

GPS kullanımı süresince, tabletin bataryası normal mi yoksa iyi bir performans mı sergilemiş karar veremedim ama kötü olmadığına kesinlikle eminim. Oyun ve video/müzik dışında GPS, Teetering (wifi hotspot) tarzı işlemler pili en hızlı sömürenlerdir.

Verdiğiniz bilgilere göre, GPS açık iken, Huawei tabletin bataryası %100'den %0'a inmesi (düz mantıkla) ortalama 400-450 dakika sürecek. Bu da 7 saat civarı eder. Kesinlikle kötü bir performans değil.

Daha önce ne tür cihazlar (akıllı telefon/tablet) kullandınız ve kullandığınız hangi cihazlar ile kıyaslama yaptığınızı öğrenebilir miyim.

Edit: Tabletin yoldaki GPS performansı memnun edici olmasına sevindim. GPS Test adlı uygulama ile yaptığım ölçümlerde de iyi görülüyordu, ancak yolda test etmek başka. Bu arada navigasyon uygulaması olarak hangi uygulamayı kullandınız. Tavsiye edecekleriniz bulunuyor mu. Ben diğer tabletimde Sygic, Igo ve Tomtom adlı navigasyon uygulamalarını kullanıyorum. Tomtom'u kesinlikle önermiyorum, çok kötü ve eksik bir uygulama. Igo'yu ve de özellikle Sygic'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Su an mapfactor gps navigaton die denemelik bir program yukledim ama onerilerinizle igo ve sygic yukleyecegim.bu degerler ekran kisikken.daha onde tablet deneyimim olmadi telefonumun sarji baya iyi gidiyordu belki ondan beklentm yuksek. Bir de bu testi donuste onerdigijiz programlarla yapayim yuksek arkaplan aydinlatmasinda.
    Tekrar soyleyim tableti baya begendim keratanin yapamadigi sey yok. Bu arada hep sizin mesajlari alinti yapmamin nedeni surekli sizin test ettiginizden dolayi bunlari denemeyip merak edebilirsiniz dusuncesi.yani rahatsiz etmek degil amacim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihimihi -- 3 Ağustos 2013; 6:58:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tablet parasini sonuna kadar hak ediyor

Haklısınız ama bu kadar iyi bir mah değerine sahip bir pile göre performansı bence kötü. Wifi ile test yaptım. Soonuç şu şekilde

wifi açık nete girilirken 4 dakikada %1 harcadı, 28 dk da %6 harcadı ve 1 saatte de %16 harcadı. Ve bunlar kısık ekranda oldu. Ekran parlaklığını yükseğe ayarlayıp da deneyeceğim daha sonra. Bu şekilde bakıldığında full şarjla 6 küsür saat wifi açık kalabiliyor kısık ekranda.

Şahsen bu güçlü bataryadan bunu beklemezdim. Ama tablet gerçekten güzel.

İlk günkü hesap ve tahminim sanırım doğru çıkacak gibi. Normal kullanımda 5/6 ile 7/8 saat arasında pil performansı sergilemesini bekliyordum. Bir kaç günlük kullanımdan ve kullanıcıların yorumlarından sonra emin olmaya başlıyorum.

Yalnız, sizden farklı olarak, bu sürenin normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Tablet piyasasında en iyi pil performansına sahip olan modeller son çıkan Ipad 'lerdir. Normal kullanımda 8-10 ve hatta 12 saati bulan bir süreden bahsediliyor. Ancak android tabletler kategorisinde, şahsi tespitlerime ve kullanıcı yorumlarına göre bu süre 6-8 saat arasıdır. Normal kullanımda 4 saat ve altı pil performansı bulunan modeller, bu açıdan başarısız sayılırlar diye okuyorum.

Gps i de deneme firsatim oldu.cok nadir keslmeler oldu onemsenmeyecek kadar. Ancak yne onda da ekran tam kisiktayken 4 dakikada %1 bitti 9 dkda %2 si bitti.
    Ekrani en dusuk seviyede kullanacagim sanirim artiik. Tablet gpsin duzgun calismasiyla biraz daha gozume girdi.

GPS kullanımı süresince, tabletin bataryası normal mi yoksa iyi bir performans mı sergilemiş karar veremedim ama kötü olmadığına kesinlikle eminim. Oyun ve video/müzik dışında GPS, Teetering (wifi hotspot) tarzı işlemler pili en hızlı sömürenlerdir.

Verdiğiniz bilgilere göre, GPS açık iken, Huawei tabletin bataryası %100'den %0'a inmesi (düz mantıkla) ortalama 400-450 dakika sürecek. Bu da 7 saat civarı eder. Kesinlikle kötü bir performans değil.

Daha önce ne tür cihazlar (akıllı telefon/tablet) kullandınız ve kullandığınız hangi cihazlar ile kıyaslama yaptığınızı öğrenebilir miyim.

Edit: Tabletin yoldaki GPS performansı memnun edici olmasına sevindim. GPS Test adlı uygulama ile yaptığım ölçümlerde de iyi görülüyordu, ancak yolda test etmek başka. Bu arada navigasyon uygulaması olarak hangi uygulamayı kullandınız. Tavsiye edecekleriniz bulunuyor mu. Ben diğer tabletimde Sygic, Igo ve Tomtom adlı navigasyon uygulamalarını kullanıyorum. Tomtom'u kesinlikle önermiyorum, çok kötü ve eksik bir uygulama. Igo'yu ve de özellikle Sygic'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Su an mapfactor gps navigaton die denemelik bir program yukledim ama onerilerinizle igo ve sygic yukleyecegim.bu degerler ekran kisikken.daha onde tablet deneyimim olmadi telefonumun sarji baya iyi gidiyordu belki ondan beklentm yuksek. Bir de bu testi donuste onerdigijiz programlarla yapayim yuksek arkaplan aydinlatmasinda.
    Tekrar soyleyim tableti baya begendim keratanin yapamadigi sey yok. Bu arada hep sizin mesajlari alinti yapmamin nedeni surekli sizin test ettiginizden dolayi bunlari denemeyip merak edebilirsiniz dusuncesi.yani rahatsiz etmek degil amacim

Estağfurullah, neden öyle bir şey dusuneyim. Aksine ne şekilde olursa olsun daha fazla bilgi paylaşilmasi herkesin yararına olur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir günlük kullanımdan sonra ilk gözüme çarpan eksi yön: Sanki şarj biraz fazla azalıyor gibi. Dakika tutmadım gerçi. Cihaza sahip olanlar genelde parlaklığı son seviyede yani %100'de mi kullanıyor onu merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmourning

Bir günlük kullanımdan sonra ilk gözüme çarpan eksi yön: Sanki şarj biraz fazla azalıyor gibi. Dakika tutmadım gerçi. Cihaza sahip olanlar genelde parlaklığı son seviyede yani %100'de mi kullanıyor onu merak ettim?

Daha onceki mesajlarimda bahsettim ekran parlakligi uctebire ayarli.tam parlaklikta kullanmaya cesaret edemiyorum
  • mihimihi M kullanıcısına yanıt
    Heh tamam teşekkür ederim. 1 gündür %100'le kullanmaya cesaret eden biri olarak söylemeliyim ki: Sömürüyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmourning

Heh tamam teşekkür ederim. 1 gündür %100'le kullanmaya cesaret eden biri olarak söylemeliyim ki: Sömürüyo :)

Ben de farkettim fulle ayarlayinca fena seyler oluyo
  • Kontratsiz satis yok diyen magazalari turksele şikayet ettim. Turksel aradi: magazalari aramislar, bana kutu kutu tablet gösteren yetkililer elimizde cihaz yok o yüzden satis yapmadik demişler
    Cihaz varsa satmak zorundalar dedi Müşteri temsilcisi.
    Telefonda detayli şikayet formu oluşturdu mağazalar hakkında. Bakalim ne olacak

• bu cihaz ıcın sd kart tavsıyesi alabılırmıyım anlayanlardan. maksımum 32 gb sanırım. cıhazda en ıyı verımı almak ıcın hangı marka ve tıpte urunu tercıh etmelıyız

ayrıca tam ekran parlaklıgında cıhaz barız ısınıyo. dusurdugunde ise sorun yok gibi.
  • bodrumair B kullanıcısına yanıt
    aynen, ekran %100'deyken kullanınca alet bariz ısınıyo ama ben 1 gün aralıksız %100 kullandım, ısınıyor olmasına rağmen herhangi bi sorun çıkarmadı. Yine de çok ısınması hayra alamet değil tabii.

Bir de arkadaşın dediği gibi SD kart uzmanlarından cihaz için uygun bir tavsiye alabilirsek güzel olacak.
  • Arkadaşlar bakırköy incirli caddesi tim(modern oto) 340 tl fiyat verdi pazarlıkla 10 tl indirim yaptılar, 330 tl ye 12 taksite kadar bölüyorlar. Uzun saçlı bir genç arkadaş yardımcı oldu bana. Sonuncusu dedi ama her tim farklı fiyat veriyor rekabet kanunu gereği, pazarlık yapın derim. Ürün KVK garantili bu arada. Konuyu başlatan arkadaşa tekrar teşekkürler, sayesinde hediye işini çıkarttık arada.

• arkadaşlar Ankara'da normal fiyattan satan yer var ise iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz? turkcell'in sitesinde sorun var tim arama çalışmıyor maalesef.
  • ben telefon olarak kullanıyorum ama şarj yetmiyor sanırım stacam 9.5 saattir kullanıyorum şu an % 18 de :(
  • Antalyada kredi karti ile 350 ye kadar satan bir yer var mi arkadaslar.

• Şunu farkettim Youtube dışında sayfalardaki videolar çalışıyor sesi çıkıyor fakat siyah ekran çıkıyor. Instagram'daki ve Twitter üzerinde paylaşılan videoları açmıyor. Bu soruna çözüm bulabilen var mı?
  • Son durum nedir şarjdan çok mu yiyor alet ? kullananlar bilgi verebilir mi acaba.
  • Dünden beri İstanbul'da arıyorum cihaz bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Antalya da alabilecegimiz yer neresiydi arkadasin biri yazmisti bulamadim

• Kızıma almayı düşünüyorum arkadaşlar tim de 340/12 tl ve telefon olarakta kullanılabiliyor dediler sizler kullanıcısı olarak tavsiye edermisiniz okuduğum yorumlara bakarak şarj hariç pek şikayet görmedim ama ilk kez tablet alacağım kararsızım.
  • Ankara'da Etimesgutta bir TİM 449 TL istedi. Turkcelle şikayet ettim. Müşteri hizmetlerinden arayan bir bayan saçma sapan bir şekilde "serbest piyasa" açıklaması yaptı.
    Bende "sitenizden 329 liraya sattığınız bir ürünü aynı şehirde bir TİM 329 liradan taksitle verirken diğeri 120 TL daha fazla paraya satıyorsa ve bunların her ikiside Turkcell TİM ise nerede kaldı sizin kalite standardınız?" dedim ve cevap veremedi.
    Biraz durdu, aynı şeyleri papağan gibi tekrar geveledi ve serbest piyasa falan dedi durdu.
  • İstanbulda 350 ye kadar satan yer bulamamistim bayram tatili nedeniyle antalyadayim birkac yeri aradim 5 M migrostaki TİM de buldum 329 lira 10 taksit yaptilar cok kalabalik bir yer olmasina ragmen cokda ilgilendiler . Sordum ellerinde baska kalmamis.ayrica yanlis hatirlamiyorsam 10 inch dukkana geldiginde 630lira olacak dedi. Tablet icin ilk izlenim gayet iyi malzeme kalitesi ozellikle fiyatinin cok uzerinde diyebilirim. Ancak diger arkadaslarinda yazdigi gibi fazlaca isinma var .

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.