Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsunamic

10"lik Mediapad Link'e güncelleme geldi, güncellemeyle telefon özelliği de açıldı. Huawei yazılım olarak da cihazların arkasında duracak gibi, umarım servis ihtiyacında sorun çıkarmazlar.

merhaba. bu yazılıma nasıl ulaşabiliriz. bununla ilgili bir video varmı. paylaşırsanız sevinirim.
  • Zamyatin kullanıcısına yanıt
    sarı kutu kampanyasından birikmiş puan vardı 6000küsür. onları kullanarak..
  • http://www.hepsiburada.com/liste/concord-7-klavyeli-siyah-deri-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40389&categoryId=60000840

şu linkteki kılıfı almayı düşünüyorum huawei tablete uyum sağlarmı acaba bilginiz mi var mı ?
  • nwnd N kullanıcısına yanıt
    tabletin arkasındaki hoparlör çıkışını ve yanlardaki kablo girişlerini kapatmayacak bi kılıf almanızı tavsiye ederim. ben de tabletim geldiğinde mağazalarda deneyerek uygun bir kılıf bulmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

tabletin arkasındaki hoparlör çıkışını ve yanlardaki kablo girişlerini kapatmayacak bi kılıf almanızı tavsiye ederim. ben de tabletim geldiğinde mağazalarda deneyerek uygun bir kılıf bulmayı düşünüyorum.

Ben birçok yere baktım dediğiniz özelliklerde bir kılıf bulamadım. Bulursanız bize haber verin bizde alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

arka kısmı mecbur kapanacakta yan girişler kapalı değil resimde belli oluyor . huwaei tableti tanırmı onu bilmiyorum .
  • ebay den bulabilirsiniz. Vogue 7" modeli uyuyor arka kısım dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

ebay den bulabilirsiniz. Vogue 7" modeli uyuyor arka kısım dahil

türkiyeden almayı düşünüyorum .bildiğiniz bir ürün varmı
  • arkadaşlar iyi günler dilerim, Huwai konulu sayfalarınızı takip ettim, Turkcele mahküm olmak istemeyen arkadaşlara bir önerim olacak, Piranha Aristo 2 (7.0) tableti incelesinler, ben aldım kullanıyorum, ama muhakka incelesinler derim...hoşçakalın....
  • arkadaslar benim tablette geldi marketten dosya indirmek istiyorum paket dosyası gecersiz diye hata veriyor. basına gelen varmıdır ?

• BEYLER BU CİHAZA UYGUN BLUETOOTH KULAKLIK VARMI?ARAMA YAPARKEN NAPCAZ KOCAMAN CİHAZI

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

BEYLER BU CİHAZA UYGUN BLUETOOTH KULAKLIK VARMI?ARAMA YAPARKEN NAPCAZ KOCAMAN CİHAZI

herhangi bi bt kulaklık uyar ben şunu aldım
    http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-214-bluetooth-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?productId=telbkulnokbh214s&categoryId=16218

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    iyi de hocam bu linkteki kablolu ben kablosuz bluetootlu dedim
  • abiler yaw kafama takılıyor cortex a9 mimarili olupta 1.6 ghz ve önemlisi 28 nm işkem sürecine sahip bu makinanın işlemci markası ne yaw !!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

abiler yaw kafama takılıyor cortex a9 mimarili olupta 1.6 ghz ve önemlisi 28 nm işkem sürecine sahip bu makinanın işlemci markası ne yaw !!!!!!

RK3168

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Ana konuda da paylaşmıştım, ardından beni destekleyen SS de geldi bir arkadaştan. 9.-10.cu sayfalarda sohbetini yapmıştık. Uygun bir zamanda, ilk sayfaya da ekleyeceğim. Konuyu incelemenizi öneririm.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle mobil bağlıtıdayım uzun süreden beri masaüstünden takip edemyorum kusuruma bakmayınız ben rk 3168 i 1.2 ghz diye biliyordum demekki 3168 clocklamışlar yada bende bi hata varmış :) yoksa çoğu işlemciden haberdarım 1 . Sayfayada eklemeni tavsiye ederim
    Birde hocam en son ürünü stoklarda yoktu varmı bigelişme acaba nereler satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 26 Eylül 2013; 23:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 304 tl ye sipariş verdim (18.00 gibi),bugün öğlen geldi(izmirdeyim)..şok oldum
  • Arkadaşlar istanbul b.evler yayladaki turkcell mağazası 380 lira fiyat verdi ben dedim 329 lira değil mi? Yok 380 lira dediler. Bu mağazayı şikayet etsem turkcell'e acaba 329 liraya satarlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar istanbul b.evler yayladaki turkcell mağazası 380 lira fiyat verdi ben dedim 329 lira değil mi? Yok 380 lira dediler. Bu mağazayı şikayet etsem turkcell'e acaba 329 liraya satarlar mı?

bi sonuç çıkmaz bakkal gibi çalışıyolar tutturduğuna hesabıı
    stoğa yine girmiş sitesinden al başım ağrımasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abmux

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar istanbul b.evler yayladaki turkcell mağazası 380 lira fiyat verdi ben dedim 329 lira değil mi? Yok 380 lira dediler. Bu mağazayı şikayet etsem turkcell'e acaba 329 liraya satarlar mı?

bi sonuç çıkmaz bakkal gibi çalışıyolar tutturduğuna hesabıı
    stoğa yine girmiş sitesinden al başım ağrımasın

Paraf'a taksit olsa alacağım da tek çekim 329 lira verecek durumum olmadığı için çaresiz kalıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.