Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar bu tableti aldım 279 liraya tek çekim olarak turkcellmagaza.com'dan. 1-2 güne gelecek bakalım.

Tablet için uyumlu olan araç içi tutucu arıyorum arkadaşlar. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak var mı?

hocam o cek alt lımıtsıdı keske onu baska seyde kullanıp 22 tl prof klup uyelıgınızle ındırım yapıp alsaydınız..

farkeden ne olacak ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Arkadaşlar bu tableti aldım 279 liraya tek çekim olarak turkcellmagaza.com'dan. 1-2 güne gelecek bakalım.

Tablet için uyumlu olan araç içi tutucu arıyorum arkadaşlar. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak var mı?

hocam o cek alt lımıtsıdı keske onu baska seyde kullanıp 22 tl prof klup uyelıgınızle ındırım yapıp alsaydınız..

farkeden ne olacak ? :)

22 tl de 100 tl altlımıt oldugu ıcın hocam 50 tl yede kulaklık alırdı tablete :D

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    3 tane turkcell hattım var 50 lira indirim aldığım. Kulaklığı yine alırım her türlü.

Araç tutucu olarak şunu aldım. İnşallah işe yarar.

http://www.hepsiburada.com/liste/3dcool-universal-arac-ici-tutucu-telefon-tablet-gps-/productDetails.aspx?productId=telaractut3dcool&categoryId=29004492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 11 Ekim 2013; 0:12:25 >

• quote:

3 tane turkcell hattım var 50 lira indirim aldığım. Kulaklığı yine alırım her türlü.

http://www.hepsiburada.com/liste/3dcool-universal-arac-ici-tutucu-telefon-tablet-gps-/productDetails.aspx?productId=telaractut3dcool&categoryId=29004492

ben hazırkartlarla alınmıyor bılıyordum son dk ogretım ugrasırken bır baktım bıttı sımdı yok 50 tl çek..

hayırlı olsun tutucu hakk pek bılgım yok :)

• quote:

quote:

ben hazırkartlarla alınmıyor bılıyordum son dk ogretım ugrasırken bır baktım bıttı sımdı yok 50 tl çek..

hayırlı olsun tutucu hakk pek bılgım yok :)

Bende öyle biliyorum ama yine de bir deneyeyim dedim o şekilde tesadüf oldu yani. Neyse hocam her şeyin hayırlısı. Bu olmadı başka kampanya yaparlar. İyi geceler.

• beyler sımcard gırısı nasıl mıcro mu? Benım hat mıcro bır problem yasarmıyım nasıl takıldıgını bılmıyorum urunu yenı alacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 11 Ekim 2013; 22:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler sımcard gırısı nasıl mıcro mu? Benım hat mıcro bır problem yasarmıyım nasıl takıldıgını bılmıyorum urunu yenı alacagım.

Normal sim kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

beyler sımcard gırısı nasıl mıcro mu? Benım hat mıcro bır problem yasarmıyım nasıl takıldıgını bılmıyorum urunu yenı alacagım.

Normal sim kullanıyor.

hocam mıcroyu takabılırmıyım peki ? normal tellerde ortalayarak çalıştırabiliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Normal sim kullanıyor.

hocam mıcroyu takabılırmıyım peki ? normal tellerde ortalayarak çalıştırabiliyorum :)

Maalesef denemedim, bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normal sim kullanıyor.

pekı hocam , nexus 4 gıbı iphone gibi yandan mı takılıyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Normal sim kullanıyor.

pekı hocam , nexus 4 gıbı iphone gibi yandan mı takılıyor ?

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL

Detaylı bilgi için ana konuya göz atmanızı öneririm. Ana Konu LİNK.

• ya bu cihaz sadece türkcel demi çalısıyor avea da olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

ya bu cihaz sadece türkcel demi çalısıyor avea da olmazmı

"...Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, cihazda SIM Kilit bulunmuyor. Bu sayede, tableti farklı operatörlerin hatları ile kullanabiliyorsunuz. Şahsen kendim denedim ve kullandım, her hangi bir sıkıntı yok..."
  • teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu turkcell mağaza'dan sipariş verilen ürünler hangi kargo ile geliyor? Ne kargo bilgisi ne takip no'su hiç bir şey yok. Nasıl geldiğini ne zaman bileceğim ben bu kargonun?
  • 25TL PROF kulübü ile SARI KUTU 25TL birlikte kullanılabiliyor mu ?
  • quote:

Arkadaşlar bu turkcell mağaza'dan sipariş verilen ürünler hangi kargo ile geliyor? Ne kargo bilgisi ne takip no'su hiç bir şey yok. Nasıl geldiğini ne zaman bileceğim ben bu kargonun?

kargo ile gelmiyor, adını çıkaramadım da global dağıtım ya da inter dağıtım mı neydi öyle bir firmayla geliyor. bugun aradılar beni adresteyseniz gelicez diye. da siparişi iptal edeceğimiz için teslim almadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Arkadaşlar bu turkcell mağaza'dan sipariş verilen ürünler hangi kargo ile geliyor? Ne kargo bilgisi ne takip no'su hiç bir şey yok. Nasıl geldiğini ne zaman bileceğim ben bu kargonun?

kargo ile gelmiyor, adını çıkaramadım da global dağıtım ya da inter dağıtım mı neydi öyle bir firmayla geliyor. bugun aradılar beni adresteyseniz gelicez diye. da siparişi iptal edeceğimiz için teslim almadık.

Hee evet telefonuma mesaj gelmişti İnterglobal'den. Ürününüz yola çıktı diye. Ama işte hiç kargo takip numarası falan olmadığı için ne zaman gelecek bilmiyorum. Cumartesi günleri teslimat yapıyorlar mı?

• Sanırım yapıyorlar, bu sabah 9 gibi aradılar, benim teslim adresim bahçelievlerdi. sizin de öyle gözüküyor. cevapsız çağrı varsa onlar olabilir.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Evet b.evlerdeyim ama beni aramadılar. Eğer size kargo geldiyse bana da bugün gelir demektir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.