Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide arkdaslar ben turkcell magadan almam için turkcellimi olmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizaynenergy_45

bide arkdaslar ben turkcell magadan almam için turkcellimi olmam lazım ?

Evet turkcell hattından 2222 ye mesajla siteye giriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk internet sitesinden alabiliyoruz dıyordun ama giriş ekranında Turkcell şifre istiyor yada mobil imza TİM lerdede aynı sorun yoktur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemoside -- 26 Temmuz 2013; 11:35:48 >
  • alan birdaha uğramıyor yaa
  • bu tablet çok iyi arkadaşlar iş yerinden bundan kullanıyoruz sarjı çok fazla gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

bu tablet çok iyi arkadaşlar iş yerinden bundan kullanıyoruz sarjı çok fazla gidiyor

Ram ve dahili depolama kaç gb. acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

bu tablet çok iyi arkadaşlar iş yerinden bundan kullanıyoruz sarjı çok fazla gidiyor

bunun aynısı mı?

çünkü internette Lite modelinin pilinden şikayetçiler:

http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_7_lite-4882.php
  • arkadaşlar tablet az önce geldi detaylı bir inceleme akşama yapabileceğim ancak hızlıca bir kurcaladım
    model kutu üzerinde yazan: mediapad 7 youth S7-701u
    8gb dahili ve 1 gb ram gözüküyo
    kulaklık yok telefon olarak kullanmayı denedim ama başaramadım yalnızca mesaj var gibi
    wi fi çekim kalitesi iyi diyebilirim sim kartı taktım 3g de de sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkare -- 26 Temmuz 2013; 12:45:01 >
  • Lite modelinde A8 işlemci olduğu belirtilmiş, önceki sayfada arkadaş Cpu-Z programının ekran görüntüsünü paylaşmış A9 olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkare

arkadaşlar tablet az önce geldi detaylı bir inceleme akşama yapabileceğim ancak hızlıca bir kurcaladım
    model kutu üzerinde yazan: mediapad 7 youth S7-701u
    8gb dahili ve 1 gb ram gözüküyo
    kulaklık yok telefon olarak kullanmayı denedim ama başaramadım yalnızca mesaj var gibi
    wi fi çekim kalitesi iyi diyebilirim sim kartı taktım 3g de de sıkıntı yok

telefon olarak kullanılamıyor mu?

emin misiniz?
  • arkadaşlar turkcell de satılan huawei mediapad 7 vogue bu modemi
    yoksa huawei mediapad 7 lite bu modelmi yoksa başka modelmi inceleme yapan arkadaşlar
    yardım cı olacak arkadaşlar varmı rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Lite modelinde A8 işlemci olduğu belirtilmiş, önceki sayfada arkadaş Cpu-Z programının ekran görüntüsünü paylaşmış A9 olarak geçiyor.

biliyorum da düşük modele pil dayanmıyorsa,
    yüksek modelin pili nasıl daha uzun süre dayanır onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Lite modelinde A8 işlemci olduğu belirtilmiş, önceki sayfada arkadaş Cpu-Z programının ekran görüntüsünü paylaşmış A9 olarak geçiyor.

biliyorum da düşük modele pil dayanmıyorsa,
    yüksek modelin pili nasıl daha uzun süre dayanır onu merak ediyorum.

Mediapad 7 Lite modelinde tek çekirdek A8 işlemci bulunmakta. Mediapad 7 Youth'ta ise çift çekirdek A9. İkisi arasında önemli farklardan biri, A9 'un daha az enerji tüketen bir mimariye sahip olmasıdır. O yüzden Lite 'dan daha iyi bir pil performansına sahip olacağını düşünüyorum.

• Daha az enerji tüketimi vardır demiyorum zaten de. A8 ve A9 işlemciler arasındaki farka bakmanız lazım.
    Keza sadece tablette değil, genel olarak saat hızı artınca enerji tüketimi de artacak diye bir kaide yok ki. Tek çekirdek, çift çekirdek, işlemcinin kaç nm olduğu vs gibi bir çok faktör var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 26 Temmuz 2013; 13:35:41 >
  • @xkare'nin verdiği bilgiye göre cihaz bu.
    http://specifications.tablets-help.com/huawei-mediapad-7-youth-specifications-and-features/

Youth ve vogue arasındaki karşılaştırma
    http://compare.tablets-help.com/huawei-mediapad-7-youth-vs-huawei-mediapad-7-vogue/

Youth ve 10 link arasındaki karşılaştırma
    http://compare.tablets-help.com/huawei-mediapad-7-youth-vs-huawei-mediapad-10-link/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 26 Temmuz 2013; 13:43:53 >

• Hâlâ karar veremedınız hangı cihaz olduğuna dair. :D
  • tşk ler işlemci tek cekirdekli galiba degil mi kusura bakma fazla bilgim olmadıgı için soruyorumda kusura bakma yardım edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi malatyalı

tşk ler işlemci tek cekirdekli galiba degil mi kusura bakma fazla bilgim olmadıgı için soruyorumda kusura bakma yardım edersen sevinirim

Benim anladığım kadarıyla 3g li olduğuna göre bu cihaz vogue ve @[BLuTo]nun ss. ine göre arm cortex a9 çift çekirdek 1.61ghz kadar çıkıyor.olmayabilme ihtimalide var :)

Edit:
    http://www.pricedealsindia.com/mobiles/Huawei-Mediapad-7-Youth-price-in-india-dpi1921.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 26 Temmuz 2013; 19:53:37 >

• tşk ler yanlız tükrclle tim de fiyatı 380 den350 tl ye bırakırız dediler acaba interneten mi 329tl
  • araba için bende alsammıki bitane
    içine sygic nav. yuklerim
    AUX girişine bagladımmı media player gibi kullanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.