Şimdi Ara

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
22.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taha0194

Costum recovery şuan işteyim biraz meşgulum
    https://mega.nz/#!EFMQhb4Q!-L11PyX7fq6P82J4Qw57bJjAYF5BOnfaLQlt-Lvaa7k

sorun değil hocam siz kusura bakmayın.tabiki işinizle ilhgileneceksiniz.
    yalnız benim başka bir sorun oldu.telefonun sarjı bitti fişe taktım ama pek bir hareketlik yok.dolum göstergesi kırmızı hadi hayırlısı bakalım.
    ögeleden sonra hallderiz miüsait olduğunuz zaman
    ..dsarj dolana kadar(dolarsa tabi)
    iyi çalışmalar kolay gelsin

• eddl E kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir telefon normal çalışıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son durum nedir telefon normal çalışıyormu?

hocam sarja taktım dün geceden beri uyumadığım için simdi telefon kendi kendine açılmış anlma veremedim
    amam tekrar tenmiz kurulum yapmaya çalışıyorum belirli bir süre sonra sd kart hatası diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddl -- 4 Aralık 2015; 19:02:45 >
  • arkadaşlar ben telefonu rootlayayım derken elime yüzüme bulaştırdım iyice berbat ettim yani bir şeyler oldu ama ben hiç beğenmedim. eski haline döndüemezmiyim ? rootu kaldırmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim rootu kaldırıp 4.4.4 e geri dönmek istiyorum ve ota güncellemesiyle 5.1.1 e geçmek istiyorum. ne yaptıysam eski haline döndüremedim. orjinal recoveriyi yükledim ama orjinal 4.4.4 e geçemiyorum. dload klasörünü görmüyor ve yüklemiyor. acil yardım lütfen :)
  • gringoow1 kullanıcısına yanıt
    Konuda orjinal roma dönme anlatımı mevcut tekrar incele istersen

• quote:

Konuda orjinal roma dönme anlatımı mevcut tekrar incele istersen

Taha hocamn bu telefon kendi kendine acılmıstıyta bugun yeniden baslat yaptım telefon eskisi gibi huawei yazıznda kaldı..recover nede dowland modda açılıyor bu telefon kafayı yedirtcek bana.verdiğin coştum recovery yüklüyorum okay diyor sonra failed hatası alıyorum.telefon resetliyor kendini ama ses açma power bsınca recovery moda giremiyor
    Recoverye girip bişekilde factory reset yapman lazım

• quote:

Recoverye girip bişekilde factory reset yapman lazım

hiç bir sekilde yapamıyıorum girmiyor recovery nede dowlansa .fasboot hariç..gece yine ugeastım nafile.sarj bitti sarja taktım..
    komutla factrory yapma sansım varmı acaba?
    10 gündür işte mesadeyim yoğunum biraz
    Şöyle yap fasboot ise orjinal recoveryi yükle peşine kitkatı kur

• quote:

10 gündür işte mesadeyim yoğunum biraz
    Şöyle yap fasboot ise orjinal recoveryi yükle peşine kitkatı kur

hocam dediğinizi yapıyorum coştum recovery içine orijinal recovery atıyorum install Windows yapıyorum telefonu fastboot botunda acıyorum kabloyu takıyorum sonra busekilde

sending recovery (16810)...OKAY
    wiriting recovery...FAILED (remote:Commmand not allowed

devam etmek için tuşa basıyorum öncesinde rtelefon reset atıyor kendine
    ama ses açma power tuşuna basınca saliselik ekran mavi oluyor girmiyor recovery e
    bi anlam veremedim bir türlü

xda da bazı kişiler benim durumumda sikayeti var ama pek birsey anlayamıyorum
    http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/revert-h60-l04-emui-3-1-to-emui-3-0-t3142268/page6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddl -- 6 Aralık 2015; 12:04:10 >

Orda üç tuş kombinasyonundan bahsediyor.
    Kitkatı yüklemek için rom dosyasını hafıza kartında dload klasörüne at telefon reset attımı güç,ses kısma ses açma tuşlarına aynı anda basıp romun yüklenmesini beklemek yükleme ekranı geldikden sonra elini tuşlardan çek.

Not=
    Güç tuşuna 10,15 saniye basılı tuttunmu telefon reset atıyor.

• quote:

Kitkatı yüklemek için rom dosyasını hafıza kartında dload klasörüne at telefon reset attımı güç,ses kısma ses açma tuşlarına aynı anda basıp romun yüklenmesini beklemek yükleme ekranı geldikden sonra elini tuşlardan çek.

Not=

onuda yaptım maalesef devamlı resetlıyor kendini.sarj bitti sarja takıyorum otamatik açılıyor huawei yazıznda sonra düşük pil göstergesi çıkıyor kırmızı sekilde o sürede devamlı ekran acık kalıyor ıkendi kendine reset atıyor tekrar basa dönüyor.pilde dolum yapmıyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddl

quote:

Not=

onuda yaptım maalesef devamlı resetlıyor kendini.sarj bitti sarja takıyorum otamatik açılıyor huawei yazıznda sonra düşük pil göstergesi çıkıyor kırmızı sekilde o sürede devamlı ekran acık kalıyor ıkendi kendine reset atıyor tekrar basa dönüyor.pilde dolum yapmıyor:(

Suanki sorunum şarj olayı dolum yapmasını bekleyecegim.3saattir aynı yerde bir ilerleme yok.bootlear kilidini açtım.

• Arkadaşlar lollipop güncellemesini kurmak içn stock roma geri döndüm ve güncellemeyi yükledim. Şimdi tekrar root atıcam. Tekrar aynı yöntemle mi root atıcam. Yardımcı olur musunuz?

Şurdaki linkte anlatılmış ama pek bi sey anlayamadım.
    http://www.htcmania.com/showthread.php?t=976550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ABD0BAC89 -- 13 Aralık 2015; 13:11:53 >
  • Lolipop için henüz costum recovery ve supersu çıkmadı ordaki beta linki verilmiş yanlış anlamadıysam root için avrupaya lolipopun gelmesi beklenicek

• XPosed kuramiyorum ve bu konudaki link de kirik... Yardimci olabilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo58

XPosed kuramiyorum ve bu konudaki link de kirik... Yardimci olabilecek var mi?

https://mega.nz/#!oYFCgZzT!dlJquUeOlN4KiEdoRnGVUBi8vFBfHTG-cZ9CcpLfcqs
    Burdan indir

• EDIT: Sorun düzeldi hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gringoow1 -- 24 Aralık 2015; 18:12:48 >
  • ilk sayfadaki link uçmuş yenilenmesi mümkün mü acaba?
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    Yeniledim indiribilirsin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.