Şimdi Ara

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
22.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlatım romu yüklemek içindi.
    Boot kilidin açıksa root adımlarını anlatım.
    Önce lolipop superuser zipli dosyayı indir hafıza kartının ana dizinine at

Sonra costum recoveryi yüklicez

indirdikten sonra zipten klasör ile masa üstüne alın bu arada telefonu tamamen kapatın klasör içindeki install windows komutunu açın ve telefonun kapalı
    olduğunu varsayarak ses kısma-güç tuşuna basıp Boot modunda usb kablosunu takıyoruz ve yüklemeyi otomatik olarak yapıp sizden herhangi bir tuşa basmanızı isticek telefon yüklemeyi yapıp oto olarak yeniden başlatılacaktır.

Tekrar telefn.kapatıp ses açma + güç tuşuna basılı tutup huawei logosu geldimi elini güç tuşundan çek bekle recovery ekranı gelicek sonra recovery ekranından install zip bölümüne girip sdcart01 yani hafıza kartını güçtuşuyla tıklayıp attığımız zipli superuser dosyasını güç tuşuyla enterlayıp yes komutuyla yükleyip telefonu reboot komutu ile yeniden başlatıyoruz.
    Bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 12 Ocak 2016; 12:59:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Anlatım romu yüklemek içindi.
    Boot kilidin açıksa root adımlarını anlatım.
    Önce lolipop superuser zipli dosyayı indir hafıza kartının ana dizinine at

Sonra costum recoveryi yüklicez

indirdikten sonra zipten klasör ile masa üstüne alın bu arada telefonu tamamen kapatın klasör içindeki install windows komutunu açın ve telefonun kapalı
    olduğunu varsayarak ses kısma-güç tuşuna basıp Boot modunda usb kablosunu takıyoruz ve yüklemeyi otomatik olarak yapıp sizden herhangi bir tuşa basmanızı isticek telefon yüklemeyi yapıp oto olarak yeniden başlatılacaktır.

Tekrar telefn.kapatıp ses açma + güç tuşuna basılı tutup huawei logosu geldimi elini güç tuşundan çek bekle recovery ekranı gelicek sonra recovery ekranından install zip bölümüne girip sdcart01 yani hafıza kartını güçtuşuyla tıklayıp attığımız zipli superuser dosyasını güç tuşuyla enterlayıp yes komutuyla yükleyip telefonu reboot komutu ile yeniden başlatıyoruz.
    Bu kadar

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, eksik olmayın. Android konusunda bilgim çok az ve dün başka bir yerdeki anlatımı yaparken telefon sıfırlandı, kayıtlı uygulamalarım vs. alayı silindi deli oldum.
    Root işlemini yapmak için öncelikle bootloader kilidini çözmemiz mi gerekiyor? Evet derseniz kilit kodunu aldım, ama nasıl yapılacağını bilemiyorum maalesef. Birkaç konu anlatımına denk geldim ama beceremedim.

huawei-ascend-g7-root.938104 bu yazıyı google da aratıp ilk çıkan linktekileri uyguladım.
    7. adımda takıldım kaldım, bu adımda "fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.7.1.0.img yapıştırın" yazıyor. indirdiğim klasörlerin içinde böyle bir dosya yok.
    Sanırım CMD ekranında bu yazıyı yazmam gerekiyor ama hata veriyor. Böyle bir dosya yok gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 12 Ocak 2016; 13:32:47 >

• Kardesim ana dizine artigimiz zipli dosyayi farkli acalim demissin de bir turlu basaramadim. Farkli ac nerden yapcam kusuruma bakma :)

Edit: fm radyo islemi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 13 Ocak 2016; 20:51:56 >
  • Tmm kardesim esdosya ile hallettim

• Taha kardesim fm radyo icin cok tesekkur ederim. Basliga sunu belirt cunku cok ugrastim false yazip kaydetmek icin. Hata verdi hep.

Depolama kismindaki kaydedilecek yeri secin bolumunde benim sd kart seciliydi, onu dahili depolama yaptim sorunsuz duzelttim yaziyi bilgin olsun.

• benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Ekledim bende dahili olduğu için belli olmadı
    teşekkürler

• Selam dostlar kitkat tabanlı güzel bir Rom önerirmisiniz Lütfen

• Stok recovery bilgisayar olmadan yukleme sansimiz var mi?
    Lollipoptan kitkata flashlayarak dondum ama Emui surumu 3.1 kaldi. Ve recoveryde lollipop recovery kaldi.
    Kitkat recovery yuklemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Konudaki kitkat tabanlı rom

• frenze kullanıcısına yanıt
    Pc olmadan recovery yükleyemezsin
    mtk işlemcili olsa olabilirdi

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Anladim.
    İlk sayfada ki xposed linki olmus.
    Kitkatta kullanabilecegim bir xposed linki var mi acaba

En günceli omu hocam ilk sayfadakinimi kast ediyorsunuz ?

Kitkat xposed

https://mega.nz/#!oYFCgZzT!dlJquUeOlN4KiEdoRnGVUBi8vFBfHTG-cZ9CcpLfcqs

KoTuTuRK
    İlk sayfadki B263 romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 14 Ocak 2016; 21:53:22 >
    Sagol dostum.
    Kurdum ama modul yukleyemedim. Guncelleme yapmaniz gerekiyor uyarisi versi ama guncellemeyide yapamadik.

Şuan lolipop yüklü bende deneme şansım yok ama tarihi geri 2015 al yada Blackmart uygulamasından bak

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery

Çok teşekkür ederim kardeşim yarin indirip kuracam..Kafanızı ağrıttım ama son bi sorum olacak..Telefonu king root ile rootladım bu şekilde diğer adımları takip edip kurabilirmiyim yoksa illa bootloader kilit kodunumu almam lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Çok teşekkür ederim kardeşim yarin indirip kuracam..Kafanızı ağrıttım ama son bi sorum olacak..Telefonu king root ile rootladım bu şekilde diğer adımları takip edip kurabilirmiyim yoksa illa bootloader kilit kodunumu almam lazım..

Romu kurmak için bootloader açık olması lazım.
    costum recovery yükleyip romu yükleyebilesin

Kardeşim başını ağrıttım ama ilk mesajdaki rom linkleri silinmiş
    Fast Cheetah emui 2.3 ve Rom Dual Gamer v1.1 indirmeye çalıştım ama dosyalar silinmiş.Başlıktada başka custom rom linki verilmemiş sanırım . .
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Meganın azizliği
    Bu linkden bak

http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1753

Eyvallah Kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.