Şimdi Ara

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
374
Cevap
10
Favori
22.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyoyu aktif ettim. Orjinal radyo cok basit geldi bana. Spirit2 daha iyi sanki.orjinal radyoyu aktif ettikten sonra spirit2 hata verdi çalismadi. Orjinal radyoda kanal ismi yazmiyor stereo mono ekolayzır ayarı yok. Ama lolipop da Taha0194 tarif ettiği şekilde radyoyu aktif ettim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdhancom -- 24 Ocak 2016; 15:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu lollipopa costum recovery'i bilgisayar olmadan flaslayabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün 300 küsür KB bir güncelleme geldi. Root'luydum. Yaptım şuan telefon açılmıyor. Sadece Bootloader ve Philz Touch Recovery'ye girebiliyorum. Recovery de çince. Nasıl bir yol izleyebilirim. USB hata ayıklama modu da kapalıydı.
  • madportfolio M kullanıcısına yanıt
    Önce kitkat orjinal recoveryi yükle ilk sayfada recovery yükleniş anlatımı mevcut ardından kitkat romunu yükle
    Son olarak lolipop romunu yükleyebilirsin.
    Hiç bunlara bulaşmadan konudaki emu lion claw romunu indirip recoveryden yükleyebilirsin tercih senin

• quote:

Orijinalden alıntı: hdhancom

Radyoyu aktif ettim. Orjinal radyo cok basit geldi bana. Spirit2 daha iyi sanki.orjinal radyoyu aktif ettikten sonra spirit2 hata verdi çalismadi. Orjinal radyoda kanal ismi yazmiyor stereo mono ekolayzır ayarı yok. Ama lolipop da Taha0194 tarif ettiği şekilde radyoyu aktif ettim. Teşekkürler.

Bende her ikiside çalışıyor sıkıntı yok

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Önce kitkat orjinal recoveryi yükle ilk sayfada recovery yükleniş anlatımı mevcut ardından kitkat romunu yükle
    Son olarak lolipop romunu yükleyebilirsin.
    Hiç bunlara bulaşmadan konudaki emu lion claw romunu indirip recoveryden yükleyebilirsin tercih senin

Recovery çince olduğu için anlamıyorum. Gerçi bazı yerleri anlaşılabilir (install zip from SD falan) bootloader usb hata ayıklama aktif olmadığı için cihazı görmüyor. Nasıl olacak ki?
    Pc görmüyorsa konudaki romu indirip hafıza kartına at recoveryden yükle
    Sonra recoveryi değiştirip istediğin romu yüklersin

• quote:

Pc görmüyorsa konudaki romu indirip hafıza kartına at recoveryden yükle
    Sonra recoveryi değiştirip istediğin romu yüklersin

Sürekli Recovery mod'a düşüyordu. Şimdi Emui Claw'ı yükledim Reboot ettim. Hala aynı. Sürekli Recovery Mod'a düşüyor.
    Recoveryden wipe factory reset Wipe data,wipe cache yap sıfırlanırsa düzelir

• quote:

Recoveryden wipe factory reset Wipe data,wipe cache yap sıfırlanırsa düzelir

Onları yaptım zaten. Fastboot'tan orjinal recovery'ye dönmeyi denedim. Olmadı baya bişeyler yaptım. Şuan düzeldi. Ben de anlamadım nasıl yaptım :) Claw Rom var şuan.
    İngilizce costum recoveryi yükle sıkıntıdan kurtul

• 4.4.4 yüklü iken root yapmıştım sonrasında 5.1'e güncellemiştim. superuser link2sd filan çalışıyor

şimdi titanium kurdum açtım ama root'lu değil diyor, çalıştıramıyorum. nasıl düzeltebilirim?
  • moonshield1981 M kullanıcısına yanıt
    Costum recoveyden zipli superuser dosyasını yükle düzelir.
    İlk sayfada her iki dosyada mevcut

• hocam superuser yükleme linki kaldırılmış malesef
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    hocam superuser yükleme linki kaldırılmış malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonshield1981

hocam superuser yükleme linki kaldırılmış malesef

Lolipop Superuser link
    https://mega.nz/#!cZkGjAbC!7LLj8x5HwXFpvqfjSSUysLd3HD8Qyzke4tD1rtqESpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 25 Ocak 2016; 21:47:08 >
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    okyanusu geçtim derede boğuldum

son root bölümünde bahsettiğin local.prop dosyasında herhangi bir değişiklik yapamıyorum.

yani metni düzenliyorum kaydederken hata veriyor.

bilgisayarıma aktarıp "not defteri" aracılığıyla edit yapabildim ama geri telefona yüklediğimde üzerine kaydedemiyorum, dosya da silinmiyor.

bütün telefondaki işlemleri xplore kullanarak yaptım

neticede radyo aktif olmasına rağmen tahminimce bu sebepten dolayı çalışmıyor, fm kanallarını taramıyor bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonshield1981 -- 26 Ocak 2016; 11:51:05 >
    Xploreye root izni ver öyle dene
    Xploreden ayarlara gir resimdeki gibi yap
     Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery

• sabrına ve yardımlarına çok teşekkür ederim, allah senden razı olsun. 10 numara 5 yıldız oldu :)

yapamadım diye spiritfm2 yükledim çalıştı. normal cızırtılı radyo işimi gördü.

ama orjinal aplikasyonu yüklemeyi başarınca denedim ve baya kaliteli

spiritte normal cızırtılı el radyosu/mp3 radyosu performansı alırken, orjinalde araç radyosu gibi kaliteli performans alıyosunuz@Taha0194

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonshield1981 -- 26 Ocak 2016; 13:53:11 >
    Önemli değil
    ALLAH Senden de razı olsun iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.