Şimdi Ara

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
22.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende o dediginiz diger yontemi deniyorum ama giris ile ilgili problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal Rom yüklemeye çalışıyorum bu tarz birşeyi ilk defa yapıyorum dload klasörü sd kart içinde yok ben mi oluşturucam bu arada kartı yeni aldım yardımcı olursanız çok iyi olacak :)
  • cabulut C kullanıcısına yanıt
    Evet kendin yeni klasör olşturucan

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Orjinal recovery kurulumunu nasıl yapıcam bir çok yere baktım karışık geldi yanlış bir şey yapmak istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabulut -- 4 Şubat 2016; 0:05:06 >
  • Arkadaslar root islemini yaptım sonunda , eğer rootu kaldirmak istedigimizde stock roma mi gecmemiz gerekiyor acaba ,birde ilk sayfadaki yöntemle mi stock recovry yukleyecegiz . saygılar :)

• arkadaşlar bu orjinal recorvery nasıl kuruluyor yapamadım bir türlü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabulut

arkadaşlar bu orjinal recorvery nasıl kuruluyor yapamadım bir türlü?

Şuan hangi ROM yüklü
    + daha önce hiç recoveryi yüklemediysen zaten orijinal recovery yüklüdür.
    Ne yapmak istediğine bi açıklık getir.
    İlk sayfada recovery yükleme talimatı mevcut

telefon turkcell rom lu ben de orjinal rom kurmaya çalışıyorum ilk sayfada önce recorvery kurumu yapmam gerekli olduğu yazıyor :) bu adımı gerçekleştirmeye çalışıyorum
  • telefonu yeni aldım orjinal rom kurulumuna geçtim "update package's ext name error installation aborted" uyarısı veriyor. update dosyası bozuk mu?
  • quote:

telefonu yeni aldım orjinal rom kurulumuna geçtim "update package's ext name error installation aborted" uyarısı veriyor. update dosyası bozuk mu?

Orjian KitKat romu mu yüklemeye çalışıyorsun öyle ise indirdiğin dosyaları rardan çıkart parti 1 dosya içeriğindeki update app dosyasını hafıza katındaki dload klasörün atıp yerel güncelleme ile yükle 2.partıda aynı şekilde yapıcaksın.
    Bu şekilde hata alıyorsa indirmede sıkıntı olabilir.

tüm cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. orjinal kit kat rom yüklemeyi yaptım ayarlar güncellemeden yapabildim zaten. son bir şey sorayım romu kurduktan sonra güncellemeleri
    kontrol edince 1.4 GB güncelleme çıkarıyor güncelleyeyeim mi? performansı ne şekilde etkiliyor
  • quote:

tüm cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. orjinal kit kat rom yüklemeyi yaptım ayarlar güncellemeden yapabildim zaten. son bir şey sorayım romu kurduktan sonra güncellemeleri
    kontrol edince 1.4 GB güncelleme çıkarıyor güncelleyeyeim mi? performansı ne şekilde etkiliyor

Lolipop güncellemesi Android 5.1.1 sürümü tercih senin
    Performans daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 4 Şubat 2016; 18:27:15 >
    güncellemeyi de yapıyorum şu an batarya performansı düşüyor diye duymuştum kitkatta batarya daha iyi gidiyor demişlerdi.
    Lolipop da daha iyi
    tema linki atarım onu denersin

https://mega.nz/#!Yc1x3ZKC!XfGwbPd1CyRttkSl7RAQvoSDQNeGFtdQDTd5QjYiuCM
    Temayı linkden indir Hwthemes klasörüne atarsın

• Lolipop superuser linkleri ölü
  • temayı denedim teşekkürler ilk sayfadaki temalara bakayım dedim onlarda gitmiş
  • akin288 A kullanıcısına yanıt
    Güncellendi

• Arkadaşlar rootu kaldirmak için stock recovry romu tekrar yuklemek yeterlimi lolipop icin

• quote:

Orijinalden alıntı: performans1

Arkadaşlar rootu kaldirmak için stock recovry romu tekrar yuklemek yeterlimi lolipop icin

Rootu kaldırmak için orjinal lolipop recovery ve stock romu yüklemek yeterli

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.