Şimdi Ara

Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız

Huawei, tüm zorluklara rağmen akıllı telefon pazarından ayrılmayacağını kamuoyuna duyurdu. Ayrıca, Huawei başkan yardımcısı Hu Houkun, Huawei akıllı telefonlarının önümüzdeki birkaç yıl içinde pazara liderlik edeceğini iddia ediyor.

Ayrıca Bkz.Dünyanın suda çözünen ilk akıllı saati üretildi: Peki ama neden?

Bu yıl Mart ayında Hu Houkun, geçen yıla kıyasla cep telefonu işinin büyük bir darbe aldığını söyledi. Mevcut yıla bakıldığında, belirsiz tedarik durumu nedeniyle, Huawei'nin cep telefonu pazarındaki ilerlemelerini tahmin etmek zor. Ancak Huawei'nin her yıl piyasaya sürmeyi planladığı amiral gemisi modelinin, planlandığı gibi satışa çıkacağı kesin.

Huawei P50'nin 5G versiyonu henüz yok

Mali raporun yayınlanmasıyla ilgili bir basın toplantısında, Huawei Tüketici Genel Müdürü Yu Chengdong, "ABD yaptırımının 5G özellikli Huawei akıllı telefonların piyasaya sürülmesini kısıtladığını ve 5G çiplerinin yalnızca 4G olarak kullanılabilecek hale geldiğini" söyledi.

Huawei akıllı telefon pazarından çekilmeyecek: Lider olacağız

Kısa süre önce duyurulan Huawei P50 serisi, 5G'yi desteklemiyor ve yalnızca 4G bağlantısı sunuyor. Huawei P50 serisi, beşinci nesil ağlar için destek sunmayan Snapdragon 888 ve Kirin 9000 yonga setlerinde iki versiyona sahip. Bunun etkisi zaten piyasada kendini gösteriyor. P50 serisinin piyasaya sürülmesinden bu yana, Huawei Mate 30 ve Mate 40 gibi daha eski 5G özellikli modellerin fiyatları arttı.

Birçok kullanıcının eski 5G modellerini, yeni 4G modellerinden daha fazla tercih ettiğini söylemek mümkün. Çinli üreticinin 2022'de 5G sorununu çözmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/08/08/huawei-will-not-give-up-on-the-smartphone-market/

• Zor lider olmak. İnsanın içine sinmeyen bir yazılımları var. Her yerden uygulama yüklenebilir olması riski arttırıyor. Huawei madem yeni bir işletim sistemi yaptı kendine özgün bir uygulama marketi olsaydı. Yani android uygulamaları değil de kendi işletim sistemine ait uygulama uzantıları. Android uygulamalarının yüklenmesine izin veriyorsa yine verseydi destekleseydi. Ama özgün bir işletim sistemi yok ortada işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılar diliyorum, telefonum bozulursa Harmony Os lu bir telefon alacağım.

• Eee madem durumunuz böyle o zaman ona göre fiyat çıkarın. Gidip samsung iPhone nin üst seviye cihazlarıyla aynı fiyatla piyasaya çıkıyorsunuz. Durumunuz yeni bir hâl aldığı için bence şimdilik fiyatları daha düşük tutmaları gerekiyor.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Bunlar hep böyledir.

İsterse batsın. Batarken bile iPhone'a ile aynı fiyatta ürün çıkarır. Değişmez.

HTC, Sony, hepsi aynı. Batarlar fiyattan vazgeçmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Eee madem durumunuz böyle o zaman ona göre fiyat çıkarın. Gidip samsung iPhone nin üst seviye cihazlarıyla aynı fiyatla piyasaya çıkıyorsunuz. Durumunuz yeni bir hâl aldığı için bence şimdilik fiyatları daha düşük tutmaları gerekiyor.

genç ölücüler rahatsız

• Tüketici olarak amacımız rekabet ortamında en iyiye en uygun şekilde ulaşabilmek olmalı o açıdan baktığımızda Huawei hala kendini dev aynasında görüyor halbuki (p50 için işlemciyi bile "izinle" alabildiğini düşünürsek) var olabilmek için daha uygun fiyat bandına inmek yerine hala kibir hala ego.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahmetli Sony ve LG de öyle söylerdi. Mobil tarafı kapatmasalar komple batacaklardı. Huawei de aynı yola girdi; ama bu komple batmadan gitmeyecek gibi.

• Bu fiyatlarla daha çok beklersiniz liderliği.

• O kadar baskıya ambargoya iyi dayanıyorlar güzel bakalım.

• Yaw he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Programming Guru

genç ölücüler rahatsız

Alıntıları Göster

Kimse 100-200 dolara ürün satsın demiyor. Ama bunca sorunu varken iPhone samsung ile fiyat konusunda yarışmasin diyorum. Appleyi hep fiyat konusunda eleştirmiştim ama artık iPhone F/P cihazı oldu.

Haa mademki 1000 Euro ile çıkarmaya devam edecek. O Zaman sonu Htc ve Sony gibi olabilir. Şirketin üst seviye çalışanları dahi Huawei ürünü kullanmaz gider İPhone kullanırlar.

• Türkiye den çekilecekler. Promotor leri hep işten çıkarılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Kimse 100-200 dolara ürün satsın demiyor. Ama bunca sorunu varken iPhone samsung ile fiyat konusunda yarışmasin diyorum. Appleyi hep fiyat konusunda eleştirmiştim ama artık iPhone F/P cihazı oldu.

Haa mademki 1000 Euro ile çıkarmaya devam edecek. O Zaman sonu Htc ve Sony gibi olabilir. Şirketin üst seviye çalışanları dahi Huawei ürünü kullanmaz gider İPhone kullanırlar.

Alıntıları Göster

pahaliysa almazsin hocam.. bence zaten ucuz verseler de alinmaz google destegi yoksa coptur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 9 Ağustos 2021; 22:36:30 >

• Sony ve LG de öyle söylüyordu Huaweicim.

• 2.el p40 lite almak istiyorum. Ne dersiniz ? google olmaması bir avantaj mı benim için ?

• zaten bu firma batmaz çıkarsa önünde kimse duramaz.

• ucuz olunca neden ucuz deyip almayan kitle oldukça ucuz olması imkansız...

• Almayın beş para etmez.Google yok hiç bir şey yapılmıyor.Konum bile yok.Harita olmadığı için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.