Şimdi Ara

Huawei Ascend G301 ekranı kırıldı tuz buz oldu. Yedek parça ?Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızkardeşime aldığım telefonu, anaokulu öğrencisi bir çocuk alıp pencereden aşağı atmış(2.kattan) . telefonun ekranı tuz buz. şimdi ben buna napıyım. daha ekim kasım gibi almıştım. Hızlıaldan 285 tl ye gelmişti. garantisi devam ediyor kvk ama sanırım ücretsiz yapmazlar. Ekranı gittigidiyorda filan buldum 60-70 tl arası. acaba kendim takabilirmiyim.

ekranının camı buz olmuş. şimdi ben buna sadece dış ekran mı alacam yoksa içindeki ekranıda alacakmıyım. kafamı burası karıştırdı.
    aşağıdaki linkte uygun fiyatlı bişey buldum ama resminde sanki içindeki lcd ekran yok gibi, sadece dış kabı mı var. yani bu ürünü alsam yeterlimi.
    http://www.akilliphone.com/urun_detay.aspx?urun=Huawei%20U8816%20Ascend%20G301%20Orjinal%20Dokunmatik%20Touchscreen%20%20-%20Dokunmatik&ID=13237&renkID=1

birde aşağıdaki linkteki ürün ise sanki sadece telefonun lcd ekranını satıyor. dış camı yok.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-u8816-ascend-g301-lcd-ekran-100-orjinal-108153742

bu iki üründen hangisini almam lazım. bemim ekranın dış camı tuz buz ayrıca içindeki lcd panelde kırılmış. ben bu iki üründen hangisini almalıyım onu anlamadım

• Ekran gözüküyor mu, dokunmatik çalışıyor mu? yani sadece görünüşü mü kırık, eğer cam kısmı arızalı ise büyük ihtimalle cam kısmı alırsanız yapılabilir yani dokunmatiği barındıran kısım kırılmış durumda büyük ihtimalle.
  • görüntü gelmiyo, sadece kenarlardan hafif ışık süzmeleri var. evet dediğin gibi en üst yüzeydeki camın altında yer alan kısımda kırılmış galiba... napcam ben yaaa
  • LCD ekranıyla birlikte temin etmeniz gerekiyor o halde
  • KVK da yaptırsam kaç patlar fikri olan varmı. daha garantili ürün hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

KVK da yaptırsam kaç patlar fikri olan varmı. daha garantili ürün hemde

En az 150 olurda geisini bilrmiyorum pilin 90 tl oldugunu dusunurdek baya tuzlu olscagi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvk da sadece dıs camı 71 liraya yaptırdım
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.