Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mate 7 siteden ben unlock kodu alamadım birde genel roma geçince bu bildirim ve whatsapp sorunu düzliyor mu?
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    bu mate 7 de bildirim sorununu avea romdan genel roma gecerek düzeltebilirmiyiz????
  • m-tasyagan M kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben avea romda kullanmadım aldığım gibi genel romu yükledim geçtim bildirimlerle ilgili bir sıkıntım yok şükür hatta genel roma geçenler pil sürelerinde bile ciddi bir artış gözlemlemişler Yani boşuna üzmeyin kendinizi geçin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir yerlerde mutlaka hata yapıyorsunuz büyük bir ihtimal hocam şu anda hareket halindeyim bi gidince kontrol ederim site bazen kapatabiliyor

Bu genel romu direk hafıza kartına atıp 3 tuşa basıp yükleyemiyor muyuz ya
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Malesef bölge kilidi yüzünden yüklemeye başlamadan hata veriyor

Saçmalık ya. Neyse hocam. Kafama takılıyor o yüzden soracağım, Şimdi biz komut penceresinde img dosyalarını yüklüyoruz ya. Neden peki ? Bide yükledik madem sşstem atmış olmuyormuyuz? Birdaha neden dload a app yi yükleyip yükleme yapıyoruz ? Beni aydınlatın hocam
    Onu da yapacaksınız lakin öncelikle o img dosyalarını yükleyip var olan bölge kilidini kaldırmanız gerekiyor aceleye gerek yok zaten 10 dk lık bir işlem

Software instal failed verdi. Sadece wipe cache yapmadım ondan mı ?? Wipe cache de yaptım olmadı

Part 2 yüklerkende yükleme ilerledi reset attı sonra reset failed dedi. Shutdown dedim. Tekrar açtım avea yazısı gitti çok şükür. Sorun yok şimdi değil mi ?

Bu arada güncelleme gelmiş 36 Mb derleme numarası B137

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 6 Mayıs 2015; 21:24:17 >
    ben işlemleri yapıyorum adb reboot bootlader yazıyom telefon kapanıp acılıyo ama android resmi cıkmıyor normal telefon acılıyo bir yardımcı olsanız 0507 502 33 33 whatsappdan iletisime gecerseniz sevinirim evde internet yokda
    Evet part 2 de nedense işlem tamamlandığı halde hata veriyor anlamadım ama sıkıntı çıkarmıyor merak etmeyin

Telefonu kapatıp ses açma tuşu ve güç tuşuna 10 sn basılı tutun

• Rehbere de ekledim bir kaç kişi de daha sıkıntı çıkmış recovery menüsüne geçmede

denedim sadece 3 menuden olusan bir bolum cıkıyo format at yeniden baslat manuel kurulum gibi bir telefonda konusarak yapsak olur mu acaba???
    Pardon ya ses kısma tuşu olacak akşam yorgun olunca kafa dalmış

son iki sorum 1 cisi bu
    14-Daha sonra çıkan pakette "boot.img, cust.img, system.img, cache.img, recovery.img, userdata.img" dosyaları olacak teker teker kontrol ediniz mutlaka özellikle boot dosyası img olarak çıkmayabiliyor. Şayet sonunda img uzantısı yoksa dosya uzantısını IMG olarak değiştiriniz.
    cıkan paketteki butun dosyalarımı kopyalıcaz yoksa sadece yazılı olanlarımı???

diğer soru
    - fastboot oem unlock KOD
    burda kod yerine siteden aldığımız kodumu yazıcaz
    Sadece yazılı olanları zaten diğerlerini kopyalamanın da değişen bir şey olmayacaktır zora komut verirken o dosyaların ismi geçmiyor o yüzden kafanıza göre takılın
    Kod bölümüne evet siteden aldığınız kodu gireceksiniz

• VSM V kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İndirdikten sonra hangi klasöre attınız?

• Arkadaslar ben romu yukledim hic bir sorun yok ama cwm ve root yapamadim. Nasil derseniz. Cwm icin teli kapatip recovery ekrannda kablo baglantisini kurdugmda bilgisayardan takildigina dair ses gelio cilik die ama bu recovery-h60 icin kodu yazdigimda waiting device yaziyor. Usb hata ayiklama aktif bikinmeyen kaynaklarda aktif ama olmuyor

• Avlanmaz50 A kullanıcısına yanıt
    Adb driver var onu kur büyük bir ihtimalle sürücü yüklenmiyor ondan hata alıyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.