Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Sağolasın keşke şu Upload hızları adam gibi olsa da rahatlasak işkence resmen 10 saati buldu

Keske ya senide yorduk kusura bakma, güncellemenin tarihi hakkında bi bilgi var mı hocam?
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Yok yahu ne yorması güncelleme tarihi derken bu yayınladığım rom Huawei nin sitesindeki rom. Lollipop diyorsan bu ay sonu yayınlanmaya başlanacak diyor fakat bence acele etmeye gerek yok zira ilk güncelleme alan cihazlar sorunlarla boğuşuyor zira. Böylesine stabil bir yazılım varken şahsen geç kalması daha hayırlıdır şahsen zaten arayüz diğer Android cihazlardan farklı emui 3.1 ile daha fazla yenilik sunacak belki onlar için beklenebilir misal ekrana 2 defa kapıya toklatır gibi tık tık yapınca ekran görüntüsü alma gibi yeni özellikler gelecek. Şahsen ben güncelleme muhabbetinden ziyade yazılım kararlılığına önem verdiğim için şahsen çok ilgilenmiyorum ama tahminim önümüzdeki ay sonuna kadar tamamen açılmış olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozaman onu beklemekte fayda var ya hocam teşükkür ederim bilgilendirme için, peki bu avea yazılımından sonra genel yazılımda ne gibi farklar görücem heves yapıyorumda yarın işe koyulucam inşallah. Birde telefonu huawei suit ile yedekledim uygulma yedeğide aldı romu attıktan sonra bu yedeği geri kurunca uygulamaları tekrar kurma data verilerinin silinmesi gibi bi problemler le karşılaşmam dimi?
  • Yedekleme konusunda bir şey diyemem datalar kaybolma durumu her zaman var titanium backup var millet genel de onu kullanıyor. Yazılım olarak fark ecem uygulamaları gelmiyor avea rom güncelleme almıyor bu yüzden son hata düzeltme güncellemelerini yüklenmiyor onun dışında görsel olarak fark yok

• quote:

Yedekleme konusunda bir şey diyemem datalar kaybolma durumu her zaman var titanium backup var millet genel de onu kullanıyor. Yazılım olarak fark ecem uygulamaları gelmiyor avea rom güncelleme almıyor bu yüzden son hata düzeltme güncellemelerini yüklenmiyor onun dışında görsel olarak fark yok

hocam her işlemi teker teker yaptım ancak en sonunda güncelleme yaparken failed oldu güncelleme her iki part için hala avea yazılımdayım yani hala sp08 derlenme numaram hala avea logosuyla açılıyo tel

edit: telefonu yedeklemek işe yaradı ancak hiç bi farklılık olmadı tamamen bosa zaman kaybettim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 15 Mayıs 2015; 20:04:11 >
    İşler bir yerde yanlış gitmiş anlaşılan avea logosu felan olmaması lazım ayrıca kurulum tamamlanınca güncelleme yapacak cihaz daha sonra garanti olsun diye tekrar sıfırlarsınız

• hocam boot kilidini açtım sorun her neyse güncelleme de oldu sıkıntı nedir sizce napmam lazım avea romuyla kaldık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 15 Mayıs 2015; 20:54:05 >
    İşlemlere tekrar baştan başlayın olmazsa

• quote:

İşlemlere tekrar baştan başlayın olmazsa

ya hocam başlıcam da aynı şeyleri tekrar yaşamak üstemiyorum 2 saattir uygulamalarımı tekrar yüklemekle uğraştım valla bunun basit bi yolu yokmu sonuçta boot kilidim açık yazılım değiştirmek neden bu kdar zor oldu tekrar mı güncellemeyi denesem?yani şu sd crada dload klasörü açıp yerel güncelleme yapma işlemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 15 Mayıs 2015; 21:54:59 >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam son günlerde google backup transport diye bir program var bataryayı sömürüyor nasıl durdurabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

Hocam son günlerde google backup transport diye bir program var bataryayı sömürüyor nasıl durdurabilirim

Aynı sorundan muzdaripim. 3 gündür böyle. Google senkronizasyonû bir kere kullandım(rehberi yedekledim) ondan sonra çıkmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

Aynı sorundan muzdaripim. 3 gündür böyle. Google senkronizasyonû bir kere kullandım(rehberi yedekledim) ondan sonra çıkmaya başladı.

uygulama ayarlarından bulup devre dısı bıraktım bakalım sonuç ne olur
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Son üç gündür batarya nedense hızlı inmeye başladı ekran zaten 5 saatten fazla alamıyordum şimdi 3.5 saate düştü

kurmuş olduğunuz yazılımlardan bazılar sistemi uyku moduna girmesini engelliyordur büyük bir ihtimal. Bu arada contact uygulaması play store ve google hizmet uygulaması güncelleştirmesinden sonra bir çok kişi farklı cihazlarda sistemin derin uyku moduna giremediğini ve aşırı pil tüketiminden bahsetmiş. Bende de oldu bu durum google play hizmetlerini silip sıfırladıktan sonra güncelledim sorun düzeldi bilginize
  • şu anda global romu indiriyorum da anlayamadığım neden bu kadar boyut farkı yahu arada 300 mb fazla fark var bakalım indirip bir onu deneyelim nasıl olsa sistemi komple yedekledim
  • quote:

şu anda global romu indiriyorum da anlayamadığım neden bu kadar boyut farkı yahu arada 300 mb fazla fark var bakalım indirip bir onu deneyelim nasıl olsa sistemi komple yedekledim

Huawei nin sitesinden indirilen mi ben zaten onu kullanıyorum avea rom dan geçtim b137 sp 11

• Custom rom yükleyen varmı miui yükleyesim var ama üşeniyorum :-)

Şu anda dışarıdayım direk Huawei nin sitesinden çekiyorum dosyayı tr deki genel rom 920 MB civarı global olan ise 1.3 gb

Bende devre dışı bıraktım ama az önce baktım uyarı geldi yine çok güç tüketmiyor diye. baktım devre dışı, ama nasıl çalışıyor anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bune yahu dosyayı açtım 2 gb oldu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.