Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam root yapmaya çalışıyorum cwm ekranında bilgisayara bağlıyorum dediklerini bir bir yapıyorum fakat pc telefonu görmüyor ses açma ve power tuşuna basıyorduk degilmi bağlanmıyor bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Ses kısma tuşuna basılı tutarak Pc ye bağlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENEL ROMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

o yüzden önceliklehttp://consumer.huawei....downloads/mate7-l09.htm adresine gidip Mate7 4.4.2 KitKat Rom - Genel Yazılımını indirmeye başlayınız

bu ikisi aynı şeymi siz huwaie sitesi yavaş inidyoruz kolaylık olsun diye konuyu açtıkdan sonra huwainin sitesindeki romu GENEL ROMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ denen yerdeki linke mi upload ettiniz yoksa 2 side farklı şeyler açıklamadaki işlemlerde uygulanacak hususlarmı ? şuan ikisinide inidiyorum huwai sistesi saolsun 56k dan kalma dowland yaptıyoruz yarın başlarım herhalde 19 mayız tatil hazır işde yok gece uraşırız avea zırvasından kurturlurum.

birde global en huwaide rom 1.3 gb bizimkiyle arasında 300 küsür mb fark var ? önceki sayfada ayıklama kurarrammama falan bahsetmissiniz rarlık bir olay herhalde sizzden kaynaklı ben onuda indiriyorum şuan ? kurabildinizmi direk onu kuruyum herşeyi ilk o alır çünki worldwide rom ? çünki

açıklarsanız sevinirim ilk defa huuwai aldım htc samsung lg root bootlader cwn yükledimde huwai hiç bulaşmamısımdır. sadece booloader unlock edip stock rom atıcam macerayı bırakıyorum artık yaş ve iş ilerleiyoruz :))))))

• kemal31 kullanıcısına yanıt
    Huawei sunucularında sorun var bu aralar o yüzden mega.co sitesine upload etti sağolsun konu sahibimiz. Daha önce bu işlere girmişsiniz zaten. Huawei de olay daha basit. Adım adım uygulayın yaparsınız eminim.

• Şuanda romu yüklerin case programı vs hic birşey bulunmuyor cihazda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Avlanmaz50

Şuanda romu yüklerin case programı vs hic birşey bulunmuyor cihazda ...

Bu hi case bizim bekletme düğmesi degilmi ustam

• Şu şarj yönünden çok övülen b127 global rom u yükledim bakalım nasılmış bundan öncede 137base costum room yükledim pek memnun kalmadım

b127 nin 133 be 137 den eksik yanları ayarlardaki hareketler menüsü yok ve simge diziliminde 5x5 seçeneği yok detaylı incelemedim

Tam şarj edip kullanım istatistiklerini paylaşırım

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

• kullandığım hafıza kartı baya sorunluymuş yahu kartsız kullanıyorum 2. günümdeyim 3 saat ekran sürem var herşey açık pil %69
  • Arkadaşlar telefonu rootlamadan en iyi hangi romu kurabilirim?

• kingkum K kullanıcısına yanıt
    Telefonu rootlamada custom ROM hariç hepsini kurabilirsiniz yalnız bootloader kilidi açık olmalı

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Bende geçen isim olmadığında 2g ye aldım ve böyle bi ekran süresi aldım. Yoğun olarak whatsapp instagram swarm kullanımı + video izledim. Senk. Ve gps sürekli kapalı.
     Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

• B127 yi rootlamadan kurabilir miyim? Pek anlamıyorum kusura bakmayın

• kardeş allah razı olsun http://www.emui.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail şu sayfaya girene kadar 45 dakika harcadım allahından bul huwaie en sayfanda vermedin bootloader keyini cin sayfanfa verdin onuada üye olana kadar göbeğim çatladı , şükür kurtuldum aveadan kurar kurmaz 35 mbda güncelleme aldı yanlız çinden çekiyor galiba sabaha bitecek gibi:D konuyu açandan burdakilerden allah razı olsun. custom rom olayına girmeeceğim tema markete yeter ya avea kaldırmışlar zaten pekde xda romu yok anlaşılan orj. rom çok iyi:D
  • kingkum K kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada madde madde gereken herşeyi açıklamış konu sahibi arkadaş oradan bakıp yükleyebilirsiniz hocam

O güncellemeyi indiriyor ama yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

O güncellemeyi indiriyor ama yapmıyor

Konudaki firware indirdim part1 ve part 2 yaptım tel açıldı 32 mb network iyilestirme updatesi vardi indirdi rovery modda yapti.actim bana yapti gibi geldi . şuan turkiye rom var global romla arasinda 300 mb fark var acaba ney ? Guncellestirme turkiyeyele global roma ayni zaman gelirmi ? Global ROM test ettiyseniz oneririmisiniz

Eğer yaptıysa ayarlar hakkında kısmına girin sürüm numarası b137 olması lazım. Ama bende yapmadı. Global romu yüklemedim hiç. Freewill hocam yüklemişti sanırsam bi onu mesaja ekleyip sorun

Bide güncelleme ona gelir buna gelir diye dert etmeyin. Her halükarda güncelleme gelse burdan link veririz o şekil indirip kurarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Eğer yaptıysa ayarlar hakkında kısmına girin sürüm numarası b137 olması lazım. Ama bende yapmadı. Global romu yüklemedim hiç. Freewill hocam yüklemişti sanırsam bi onu mesaja ekleyip sorun

Bide güncelleme ona gelir buna gelir diye dert etmeyin. Her halükarda güncelleme gelse burdan link veririz o şekil indirip kurarsınız.

custc464d137sp11 yazıyor özel sürüm kısmında :D
    Tamam başarıyla kurulmuş o zaman

• nedense bootloader unlock kodunu alamıyorum siteden sürekli hata veriyor baştan en az 6 7 kez denedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.