Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne hatası veriyor belirtirseniz yardımcı oluruz.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    o gün yükleyemediğim global romu açtım manuel yükleyeceğim bakalım haydi bismillah değişiklikleri yazarım
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    请填写正确的识别码 translate : Doğru kimlik kodu doldurunuz.
    hem programdaki id yi denedim hem de sitede gösterdiği. ikisinde de sonuç olumsuz.
  • azawarai A kullanıcısına yanıt
    valla site yanlış kod girdiğinizi söylüyor ben sitenin yabancısıyım moutlaka bir yerlerde gözden kaçırdığınız bir hata var
  • yahu dosyaları teker teker yazdırmak ne kadar uğraştırıyormuş yahu
    sizin cihaz l09 mu yoksa l10 mu?
  • azawarai A kullanıcısına yanıt
    l09 bu arada bitti flash olayı fakat nedense cust hatası veriyor sıfırlarken ama bir sorun yok herkes bu konu da şikayetçi o hatanın sebebini bilen yok. hatta cust dosyasını elle güncelledim yok gene hata veriyor. Neyse dikkatimi çeken şey önceden güç tasarruf bölümüne girdiğimde cihaz genelde akıllı modda 12 saat kadar aktif süre veriyor 28 saat ultra diyordu şimdi 30 saat akıllı 96 saat ultra modu süresi veriyor. 5*5 düzeneği yok. hareketler bölümü yok onun dışında ram 1.2gb boş kalıyor yazılımlar kapalıyken tabi bu yazılım kurdukça tahminimce düşecektir.
    Arkadaşlar ben uzun zamandır android kullanıyorum ama böyle bir cihaz görmedim ekran görüntüsü atacaktım fakat beceremedim telefonun ekran açık kalma süresi su anda 5,30 saat şarjım hala yüzde 30 clash of clan oynuyorum devamlı ve arkadaşlarım da hayret ettiler. Almalımiyim diyenler hiç tereddüt etmeyin çünkü bu bir cihaz değil canavar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü için bildirim çubuğunu açtıktan sonra sola kaydırırsanız orada ekran görüntüsü diye etiket var onun tıklayın 2 sn sonra alacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Ekran görüntüsü için bildirim çubuğunu açtıktan sonra sola kaydırırsanız orada ekran görüntüsü diye etiket var onun tıklayın 2 sn sonra alacaktır

Ustam siteye yükleme yapamadım
  • novayı kurdum arkadaşlar Allah'tan zamanında satın almışım yahu Çok başarılı temalar var valla bu sefer baya özene bezene halletim bu işi bakalım umarım sıkıntı yaşamam
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    buradan upload yapabilirsiniz size doğrudan link verir onu kopyalayıp yapıştırın daha sonra tekrar seçip simage kodunu tıklayın bu kadar

http://hizliresim.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

nedense bootloader unlock kodunu alamıyorum siteden sürekli hata veriyor baştan en az 6 7 kez denedim

http://www.emui.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail

bu siteye git çince siteler veriyor gerisi hata veriyor bende çok uraştım bu siteden aldım 2 gün önce
  • kemal31 kullanıcısına yanıt
    mt7-l09 olarak ürün kodu gözükmüyor siz nasıl bir yol izlediniz alırken?
  • ekran süresi dediğin böyle olur :D
     Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI
  • quote:

mt7-l09 olarak ürün kodu gözükmüyor siz nasıl bir yol izlediniz alırken?

Product type: SMARTphone olarak seçiniz.

7- Product model: Huawei Y300-0000 olarak seçiniz.

8- Product SN: "Telefonunuzun Seri numarası kutusunda veya Ayarlar>Telefon Hakkında>Durum kısmında yazan seri numarasını giriyoruz.

9- Product IMEI / MEID: "Telefonunuzun IMEI numarasını giriyoruz.

10-Product ID: "Product ID generator ile üretilen id numarasını giriyoruz.

11-Bootloader Unlock kodunuzu verecektir, bir yerlere not alıyoruz.
  • kemal31 kullanıcısına yanıt
    malesef yine olmadı. maili bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Mail gelmez büyük ihtimalle.y300-0100 benimkinde kodu bu modeli seçince verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

quote:

idyi hangi modelle oluşturuyorunuz? y300lerin hepsini çapraz şekilde denedim ancak çözüm bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

quote:

idyi hangi modelle oluşturuyorunuz? y300lerin hepsini çapraz şekilde denedim ancak çözüm bulamadım.

Diğer ana konuda bir arkadaşda aynı şeyi yaşamıştı sonradan çözmüştü,isterseniz orayada bir bakın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.