Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya için b141 romunu,yükleyen var mı
    Link:http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/firmware-t3121817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 1 Haziran 2015; 14:59:42 >
  • hala avea romdan kurtulamadım huawei nin sayfasından güncel romları yukleyemedim inanılmaz yavas iniyor hatta inmiyor :/
  • ben yükledim hocam b141 i fakat bildirimler ondada ekra kilitliyken geç geliyor bi farkı yok bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 86vural

ben yükledim hocam b141 i fakat bildirimler ondada ekra kilitliyken geç geliyor bi farkı yok bana göre

Tesekkürler hocam ,yüklemeye değmez ozaman pil süresi biraz daha iyi yazmışlar forumda merak ettim bende.bende bildirim sorunu olmadı hiç.
  • http://emui.huawei.com/...hp?id=unlock&mod=detail su link de ki, uygulamayı bi indiremedim arkadslar benden mi kaynalanıyor yoksa genel bi problem var . avea rom dan kurtarın beni :)
  • ben pil süresine hiç dikkat etmedim yalnızca bildirim odaklı bakıyorum :D Lollipoptan haberi olan yokmu arkadaşlar mayıs deniyordu ama haziranı başlattık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 86vural

ben pil süresine hiç dikkat etmedim yalnızca bildirim odaklı bakıyorum :D Lollipoptan haberi olan yokmu arkadaşlar mayıs deniyordu ama haziranı başlattık :)

En son italya da test icin.kullanici ariyorlardi huaweinin facebook.sayfasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzylmz_

hala avea romdan kurtulamadım huawei nin sayfasından güncel romları yukleyemedim inanılmaz yavas iniyor hatta inmiyor :/

İlk mesaja baksanız. Mega.co ya upload etmişti konu sahibi arkadaşımız.

• ogzylmz_ O kullanıcısına yanıt
    verdiğin link nerenin dostum. hayır bilmesem farklı bir kaynaktan bakıyorsun burada soru soruyorsun dicem de neyse . Yazdığın linki aldığın yer sorunlu ilk sayfa da herşey mevcut zaten
  • Push bildirim sorunu yaşayan arkadaşlar için sayfa güncellenmiştir. Gerekli adımları takip ederek whatspp fb messenger gibi uygulamalarda sıkıntı yaşayan arkadaşlar problemlerini giderebilirler Sayfa güncellenmeye devam edecektir bu arada
  • Gaza geldim Reklamlardan kurtulmayı da açıkladım Sırada navbardan kurtulma koca ekranın hakkını vermede ekranı bu şekilde tam verimli kullanmayı kim istemez değil mi ? özellikle klavyeyi kullanmak daha da keyifli hale geliyor

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 3 Haziran 2015; 15:13:16 >

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Bildirim sorunu için dediğiniz Herşeyi zaten yapmışım hocam ama hala sorun yaşıyorum

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    bir de dediklerimi yapın . Öğrenci bir arkadaş geldi onda da aynı sorun vardı burada hallediverdim. Avea yazılımı vardı istersen genel yükleyeyim dedim sonra bakarız dedi. Kısaca sorun yok
  • Ayrica wifidede gelismis ayarlarda uykudayken wifi acik kalsin mi diye secenek var.onuda isaretlemeyi unutmayin.elinize.saglik hocam bu arada.

Peki hocam deneyim. Navbar gizleme nasil olacak hocam otomatik mi gizleyecek birde ne zaman hazirlarsiniz onun anlatımını

Hocam bu Swift key Klavyede temalara girince google play hizmetlerini güncelleyin diyor. Şuan yüklü sürüm 7.5.xx internette 7.6.xx sürümünü indiriyorum farklı sitelerden ama paket ayristirilamiyor diyor

• Bildirim sorunu yaşayanlar ana konuda yazdım burayada yazayım tüm burda yazılanların hepsini yapıpta benim gibi çözüm bulamayan arkadaşlar lazy swipe güncellendi ve omni swipe ismiyle yükledim whatsapp bildirim işaretledim bildirimleri omni swipe anında veriyor şimdi.. yapamayan olursa tam olarak açıklamasını yaparım
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    hepsini açıklayacağım çekirge Alla alla swift öyle bir sorun vermiyor ben de olmazsa google play hizmetleri diye aratın google play de oradan bakın bakalım güncelleme çıkacak mı
  • Bende Wifi De düzeldi şimdi ama mobilveride denemedim. Sen anlat yinede kalsın şurda bir yerde :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.