Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G7 konusuna bakın. Ordaki gibi mail atın anında cevap geliyor. Biz akşam civarı mesaj attık 10 dk içinde dönüş yapıp unlock code u verdiler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

Hocam root yapmaya çalışıyorum cwm ekranında bilgisayara bağlıyorum dediklerini bir bir yapıyorum fakat pc telefonu görmüyor ses açma ve power tuşuna basıyorduk degilmi bağlanmıyor bir türlü
    Merhaba arkadaşlar

Telefonum G7 root lu ve xposed yüklü aynı üçüncü partı launcherlar daki gibi örneğin novadaki gibi istediğim uygulamanın simgesini nasıl değiştiririm chrome nın ,spiritfm2 nın vb gibi bir kaç uygulamanın simgesini değiştirmek istiyorum ?

Varmı basit bir yolu örn xposed modülle vs ?

Cevaplar için teşekkür ederim
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler deneye deneye en son buldum. Çince olan sitede tek tek deneye deneye çıktı. İlgilenen herkese tesekkurler.

Bir sorum olacak, navigation bar in dpi ayarini nasil degistirebiliriz? Bir de xposed kurunca en son versiyonu kullanabiliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefona daha ilk kez bugün güncelleme geldi , çok önceden gelmesi gerekmiyormuydu?yoksa herkese mi geldi güncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Tesekkurler deneye deneye en son buldum. Çince olan sitede tek tek deneye deneye çıktı. İlgilenen herkese tesekkurler.

Bir sorum olacak, navigation bar in dpi ayarini nasil degistirebiliriz? Bir de xposed kurunca en son versiyonu kullanabiliyor musunuz?
    ya arkadaşlar çıldırıcam software intstall failed deyip kalıyo nedir bu illetin çaresi, kaldık avea romunda
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Yazılanları baştan sona harfiyen yapın hata almazsınız büyük bir ihtimalle unlock etmediğiniz için hata alıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Yazılanları baştan sona harfiyen yapın hata almazsınız büyük bir ihtimalle unlock etmediğiniz için hata alıyorsunuz
    Telefonu servise vereceğim ekranda sarı leke çıktı, rootlamıştım. Nasıl kilitleriz bu cihazı ve bu işlemler anlaşılır mı?
  • VaktiyleBir-ATSIZ-Varmış V kullanıcısına yanıt
    konu da mevcut
  • quote:

Hocam unlocked yazısını görüyorum ama yani bunu görmeme rağmen unlock edememe diye bi durum söz konusu değil sanırım root da attım cihaza hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Hocam unlocked yazısını görüyorum ama yani bunu görmeme rağmen unlock edememe diye bi durum söz konusu değil sanırım root da attım cihaza hatta

Alıntıları Göster
    s.a arkadaşlar whatsapp bildirimi gelmiyor ekran kapalıyken bunu çözebilen oldumu acaba yönetici uygulamasındaki herşeyi yaptım ondan değil.
    ve bootloader kilidi kapanmıyor konudaki relock olayı kabul etmiyor yardımcı olabilecek varmıdır tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralscn

s.a arkadaşlar whatsapp bildirimi gelmiyor ekran kapalıyken bunu çözebilen oldumu acaba yönetici uygulamasındaki herşeyi yaptım ondan değil.
    ve bootloader kilidi kapanmıyor konudaki relock olayı kabul etmiyor yardımcı olabilecek varmıdır tşk

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba androidde yeniyim. mate 7 de şuan hangi rom yüklü nasıl öğrenebilirim
  • denizhanyucel D kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Telefon Hakkında kısmına girin. Derleme numarası yazan yerde B ile başlayan kısım. Misal Derleme numaran: MT7-L09V100R001C00B133SP11 ise mevcut sürüm B133 dür kısa adıyla.

• kingkum K kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm geldi ?

• quote:

ya arkadaşlar çıldırıcam software intstall failed deyip kalıyo nedir bu illetin çaresi, kaldık avea romunda

Adımları uygulayın hatalara aldanmayın. Bende de hata verdi ama devam ettim parti 2 yide yukledim yine hata verdi. Sonra wipe falan yaptım bi reset attım baktım hiçbirşeyi kalmamış herşey yüklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Adımları uygulayın hatalara aldanmayın. Bende de hata verdi ama devam ettim parti 2 yide yukledim yine hata verdi. Sonra wipe falan yaptım bi reset attım baktım hiçbirşeyi kalmamış herşey yüklenmiş

Valla hocam telefon şu haliyle bile güzel de yine avea romundan çıkmak istiyorum hayırlısıyla şu 5.0 gelsin de o zaman olana kadar denicem en başından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Valla hocam telefon şu haliyle bile güzel de yine avea romundan çıkmak istiyorum hayırlısıyla şu 5.0 gelsin de o zaman olana kadar denicem en başından

Alıntıları Göster
    hocam http://emui.huawei.com/...hp?id=unlock&mod=detail bu adrese girdiğimde çince geliyor yukarda en seçince emui sitesine gidiyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

hocam http://emui.huawei.com/...hp?id=unlock&mod=detail bu adrese girdiğimde çince geliyor yukarda en seçince emui sitesine gidiyor :/

Alıntıları Göster
    bootloaderı açtım tam general romu atacaktım sd kartın gerekliliğini öğrendim benimde hafıza kartım yoktu :) rootlamadan kaldım öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

bootloaderı açtım tam general romu atacaktım sd kartın gerekliliğini öğrendim benimde hafıza kartım yoktu :) rootlamadan kaldım öyle

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende şuan b137sp11 yükle geneol rom mu bu. ayrıca root atabilirmiyim şuan
  • denizhanyucel D kullanıcısına yanıt
    Genel rom. Evet ilk sayfada anlatılan şekilde atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

Hocam root yapmaya çalışıyorum cwm ekranında bilgisayara bağlıyorum dediklerini bir bir yapıyorum fakat pc telefonu görmüyor ses açma ve power tuşuna basıyorduk degilmi bağlanmıyor bir türlü
    arkadaşlar ekran kapalıyken bildirimler whatsapp ta 2-10 dk arası geç geliyor bu sorunu halen başka yaşayan varmı aranızda
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.