Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilit kodu alamayan arkadaşlar için sayfa yeniden güncellenmiştir
  • yurt dışından gelecek olan bu telefonlarda imei değişimi yapılabiliyormu..?
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Malesef. Pasaport şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipop yükleyen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntılı dostum yüklenmiyor zaten bölge kilidi muhabbetinden uğraşmaya değmez zaten tahminimce 2 hafta içinde dağıtılmaya başlar

• hocam bende Bootloader Unlock kodunu alamıyorum iki linki de denedim..
  • bootloader unlock kodunu almanın başka yolu yok mu ? Sorry, you must use a phone account to submit this application. diye hata veriyor.
  • 2 linkide denediniz mi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

2 linkide denediniz mi arkadaşlar

Evet iki linktede aynı hata alıyorum normalde chrome kullanıyordum ama opera, firefox, explorer ve telefonun tarayacısındada sonuç aynı
  • Çözüm

İE ile linki açın çeviiri yapmayınhttp://www.emui.com/plugin.php?id=hwlogin:nick_creat
    adresten kullanıcı adı oluşturun 3 ila 7 karakter olacak. ardından prosedürleri izleyin
  • Merhaba arkadaslar benim gibi unlock kodu alamayan arkadaslar bosuna o sitede zaman kaybi yasayip sinir krizi yasamayin iki gun once mail ile unluck kodunu istedim bu gun gonderdiler tavsiyem sizde oyle alin site sorunlu sanirim bir kac gundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldın hocam? Mail adresi ne ve içerisine ne yazdın bizimle paylaşırmısın?
  • Hello,

I want the unlock code for my phone Mate 7-L09

IMEI = 8652760xxxxxxx

Product Number = 637xxxxxx

Serial Number = PV67xxxxxxx

Name: Axxx Axxxxx

Number: +90 534 xxx xxxx

Thanks in advance!

mobile@huawei.com adresine yollayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seven7

Nasıl aldın hocam? Mail adresi ne ve içerisine ne yazdın bizimle paylaşırmısın?

Arkadas anlatmis gerci dedigi gibi imei numarsi, seri numarasi, model numarasini girip bootloader unlock kod? yazip gonderdim iki gun sonra gonderdiler kodu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çince sitede sürekli hata alıyorum bir türlü kodu vermedi, bilgileri doğru girdiğimden de eminim üstelik.
  • Kurulu gelen romdan farklı bir rom kurmak için boot kilidinin açılması lazım değil mi? Ben farklı bir yasal rom kullanmak isytiyorum ama root yapmak istemiyorum.
  • TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    Mail atıp isteyin hocam. Cinli sitede herkes sorun yasiyor artik..

• yukarıda sorun yaşayan arkadaşlar için link verdim. Anlaşılan kimse bakmamış

Mail için.

Başlık: 华为解锁

Konu:
    您好!请提供解锁码。机器的产品型号是MT7-L09,产品S/N号是(telefon serinumarası),产品IMEI/MEID号是(imei numaranız),产品识别码是(telefon numaranız)。谢谢!

mobile@huawei.com adresine gönderin 48 saat içinde gelecektir kodunuz. İngilizce olarak yolladığınızda bu süre biraz daha uzayabiliyor.
  • Ben cihazı unlock ettiğim halde yasal romları yükleyemiyorum. Mesela B120, B127, B141 vs.. Software install failed hatası alıyorum. NEden olabilir sizce?
  • G7 icin ingilizce atmistik 20 dk gibi bir sürede gelmisti

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.