Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onun sürüm numarası kaç hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    MT7-L09_V100R001C00B127_Firmware_null_null_Android_4.4.2_EMUI_3.0_05012HQJ
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    P6 da çok girdim bu işlere. Miui aosp cwm vs. yuklemedigim rom kalmamıştı Ama bıktım artık bu telefonda hiç uğraşmayacağım

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kurun görüşlerinizi bekliyorum. Eğer bu romdan(B133) pek farkı yoksa gecmeyelim.

Valla hocam forumlar da pil süresi harika diyorlar ama güncellemeyin diyorlar güncelledikten sonra nedense pik tüketimi artıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bakalım siz ne diyeceksiniz

Birazdan is yerime döneceğim yüklemeye başlarım

• hay ben böyle işin yau kart bozuldu emi pc ye bağladım dosyayı atıyordum okuma yazma hatası verdi söktüm taktım oda ne kart mort kingstondan aldığım 2. kart ve gene aynı şekilde bozuldu arkadaş başlayacağım böyle işe bir daha kingstonun hiç bir ürününü almam arkadaş gitti 32 lik kart
    Geçmiş olsun hocam ya :( Sd kart da sandisk ultra serisi tercihim, fiyatlarıda uygun tavsiye ederim hocam. 1 buçuk yıl sorunsuz kullandım sandisk 32 gb ultra class 10. Telefonu satarken onuda hediye ettim. Şimdi mate 7 için 64 isteyeceğim ama sandisk ile samsung evo arasında kararsız kaldım.

sağlık olsun bu arada o rom yüklenmedi bir türlü yahu anlamadım işin ilginç yanı ayıklanmıyorda manuel de yükleyemedim
    Nasıl yani ayiklanmiyor hocam, nerde sorun çıkartıyor tam olarak.

• Hiç bir şey yapmıyor anlamadım ben de bir daha indireceğim olmazsa malum huaweinin sitesi biraz sıkıntılı

• arkadaslar sarjla ılgılı sorunum vardı konu actım fakaT HIC KIMSEDEN SES CIKMAYINCA TELEFONU CWM EKRANINDA WIPE DATA FACTORY VS YAPTIM VE TELEFONUM ACILINCA FARKLI UYGULAMAZ GELDI HICASE - EKRANI KILITLE VS GIBI. SIMDI EKRANI KITLEMEK ICIN TUSA BASMAM GEREK BILE YOK TIKLADIGIM ZAMAN DIREK KILITLIYOR VE PARMAK IZIYLEDE ACIYOERUM. AMA SIZCE BI SORUN VARMI MIDIR? YALNIZ SOYLE BIR SORUNUM VAR AYARLARDAN HAREKETLERE GIRDIGIM ZAMAN ICINE GIRIYOR AMA HIC BIRSEY GORUNMUYOR. SIZCE NASIL BIR SORUN VAR BU SEKILDE KULLANSAM SIKINTI CIKARIR MI ? LUTFEN BU SORULARIMA BARI CVB VERIN KI YARDIMLARINIZLA SIKINTILARIMI GIDEREYIM ??...
  • Avlanmaz50 A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım

• olan olayı bende anlamadım zaten ama sorun yk bıraz once komple sıstemı yenıden yukledım . sımdı ben yukledım fakat guncelleme b137 ye guncellemek ıcın guncelle ve yukle dıyorum ama guncellemeyı ındırıyor yuklemek ıcın kapanıyor ama cwm ekranını yuklemıstım ben o ekran gelıyor ve hıc bısey yapmıyor ne yapmamız lazım ?
    cwm de iken güncelleme yapmaz cihaz hatta sıfırlama bile yapmaz stok recovery kullanmanız gerekiyor öncelikle stok recovery yükleyin daha sonra cihazı sıfırlayıp güncellemeyi yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

cwm de iken güncelleme yapmaz cihaz hatta sıfırlama bile yapmaz stok recovery kullanmanız gerekiyor öncelikle stok recovery yükleyin daha sonra cihazı sıfırlayıp güncellemeyi yapın

Stock recovery nasıl yukleyecegiz. Acil olarak yazar misiniz?

cihazı recovery modda açın (cihazı kapatın ve ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak açın)
    daha sonra ilk sayfada verdiğim huawei mate 7 klasöründe bulunan CWM klasörünün içine girin ve boş bir alan sağ tıklayarak komut penceresini burada açı tıklayın.
    telefonu pc ye bağlayın.
    daha sonra komut satırına Fastboot flash recovery recovery_stock.img yazıp enter tuşuna basıyoruz.
    Daha sonra telefonun güç tuşuna basılı tutup cihazı kapatıp yeniden açıyoruz bu kadar
    cok teskkur ederım halettım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avlanmaz50

cok teskkur ederım halettım :)

Hocam peki hi case programı duruyor mu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.