Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim kardeşim.
    Rom içerisinde görmüşsündür zaten Dolby Digital Plus(Mobile Audio Effect) olması lazım.Yoksa şayet apksını gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan1 -- 14 Ekim 2015; 0:46:00 >
  • gittigidiyordan bugun gelen batarya bu arkadaşlar, telefon sureklı reset attı durdu, sizin aldıgınız orjınal batarya varmı yurtıcınden ? yahut kullanmadıgınız batarya varmı alıexpressten gelene kadar batarya lazım bana

Turkıyede şu batarya var arkadaşlar sızce herhangı bır uyumsuzluk olur mu ? ısınma vb gibi ? tam olurmu telefona ?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-hb4m1-s8600-ascend-p1-u9200-batarya-orjin-181787851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 14 Ekim 2015; 17:16:12 >

• Arkadaslar selam. Telefona yeni font yukledim. Simdi huawei logosunda takili kaliyor. Tel rootlu, b229 yukluydu. Recoveryden factory reset yaptim olmadi.usb hata ayiklamaya falan giremiyorum haliyle. Ne yapmam lazim, custom veya stock rom farketmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B336 yukledim. B229a geri donmek istiyorum ama ne yaptiysam root olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aezd

B336 yukledim. B229a geri donmek istiyorum ama ne yaptiysam root olmuyor

Telefon açılıyor mu ve hangi rom yükledin eğer açılmıyorsa sd karta custom rom atıp cwm recoveryden yükle sonra telefon açılınca stock roma dönmen için yardımcı olurum

• 336yi tekrar kurdum. Sonra sdcardi cikarip kingorootla rootladim. En sonunda b229a donebildim. :)
    Aslinda ilginc bi hikayesi var telefonun. Uzerine bir demlik cay doktum. Kulaklik takili kaldi. Servise goturdum anakart degismesi lazim elimizde yok dediler. İsrar edince 900 tl masraf cikardilar. Bende yeni tel aldim. Aslinda tel calisiyo ama kulaklik surekki takili kaldigindan gorusme yapamiyorsun. İcini actim soketi falan soktum, ne yaptiysam olmadi. Bende cocuga verdim tablet olarak kullaniyodu ama disari ses vermiyo. Sonra toggleheadset2 diye bi uygulama buldum. Kulakligi kandiriyor. O sekilde ses isine de cozduk. Font yuzunden romu ucurunca b336 yukledim ama onda toggleheadset2 calismadi. O yuzden b299da israr ettim. Su an telefonu tablet olarak keyifle kullaniyor oglum. Ama simdi kamerasida calissin istiyor. Cay dokulunce o da gitmisti. Buralarda bulamadim kamera. Akiexpresste var, yan ses butonlari ve kamera siparis edecem heralde. Simdi bende asus zenfone5 var ama inan p1 ondan daha kullanisli.
    Uzun yazdim galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

gittigidiyordan bugun gelen batarya bu arkadaşlar, telefon sureklı reset attı durdu, sizin aldıgınız orjınal batarya varmı yurtıcınden ? yahut kullanmadıgınız batarya varmı alıexpressten gelene kadar batarya lazım bana

Turkıyede şu batarya var arkadaşlar sızce herhangı bır uyumsuzluk olur mu ? ısınma vb gibi ? tam olurmu telefona ?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-hb4m1-s8600-ascend-p1-u9200-batarya-orjin-181787851

Yeni batarya ile surekli reset atiyorsa, o pil uzun sure stokta beklediginden tamamen bosalmistir. Sarja takili birak bir kac saat resetlesin dursun bisey olmaz. Daha da olmazsa, eski bir sarj aletinin ucunu kesip, kablolarinin +sini pilin kirmizisina, -yi de pilin siyahina baglayip disardan sarj tutturabilirsin pile, sonra cihaza takabilirsin normal sarj eder

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

gittigidiyordan bugun gelen batarya bu arkadaşlar, telefon sureklı reset attı durdu, sizin aldıgınız orjınal batarya varmı yurtıcınden ? yahut kullanmadıgınız batarya varmı alıexpressten gelene kadar batarya lazım bana

Yeni batarya ile surekli reset atiyorsa, o pil uzun sure stokta beklediginden tamamen bosalmistir. Sarja takili birak bir kac saat resetlesin dursun bisey olmaz. Daha da olmazsa, eski bir sarj aletinin ucunu kesip, kablolarinin +sini pilin kirmizisina, -yi de pilin siyahina baglayip disardan sarj tutturabilirsin pile, sonra cihaza takabilirsin normal sarj eder

açıkcası ugrasmaktan bıktım hocam, bataryaları ıade ettım,

• quote:

336yi tekrar kurdum. Sonra sdcardi cikarip kingorootla rootladim. En sonunda b229a donebildim. :)
    Aslinda ilginc bi hikayesi var telefonun. Uzerine bir demlik cay doktum. Kulaklik takili kaldi. Servise goturdum anakart degismesi lazim elimizde yok dediler. İsrar edince 900 tl masraf cikardilar. Bende yeni tel aldim. Aslinda tel calisiyo ama kulaklik surekki takili kaldigindan gorusme yapamiyorsun. İcini actim soketi falan soktum, ne yaptiysam olmadi. Bende cocuga verdim tablet olarak kullaniyodu ama disari ses vermiyo. Sonra toggleheadset2 diye bi uygulama buldum. Kulakligi kandiriyor. O sekilde ses isine de cozduk. Font yuzunden romu ucurunca b336 yukledim ama onda toggleheadset2 calismadi. O yuzden b299da israr ettim. Su an telefonu tablet olarak keyifle kullaniyor oglum. Ama simdi kamerasida calissin istiyor. Cay dokulunce o da gitmisti. Buralarda bulamadim kamera. Akiexpresste var, yan ses butonlari ve kamera siparis edecem heralde. Simdi bende asus zenfone5 var ama inan p1 ondan daha kullanisli.
    Uzun yazdim galiba :)

Hikaye iyiymiş açık konuşmak gerekirse lg g3 aldım evet çok iyi bir telefon ama p1 i özlüyorum meret çok kullanışlı ve iyi bir telefondu

• İnceligi, hafifligi ve tek elle kullanimi harikaydi. Bozulmasa devam ederdim daha. Su an ufaklik video seyrediyor onla :)
    Esimde de g610 var. Sarjini kiskaniyorum cihazin, 2 gun gidiyor. Guncelleme diye bi derdi de yok :)

• quote:

İnceligi, hafifligi ve tek elle kullanimi harikaydi. Bozulmasa devam ederdim daha. Su an ufaklik video seyrediyor onla :)
    Esimde de g610 var. Sarjini kiskaniyorum cihazin, 2 gun gidiyor. Guncelleme diye bi derdi de yok :)

Aynen şiddetle katılıyorum

• telefonun bataryasını değiştireyım derken bataryayı deldım, daha sonra yenı batarya denedım fakat ekranda turkcell başlangıc ekranı gelıp gelıp tekrar başa sarıyor, yedek parça nıyetıne almak ısteyenler , belkı sıfır batarya takılsa çalışır belkı başka sorunu var bılmıyorum
    ekranı kamerası vb herşeyı çalışıyordu ,iade kabul edılmez arkadaşlar ona göre alın

ındırım takas dusunmuyorum fıyat 69 tl
  • ekrani saglam arizali p1 ariyorum arkadaslar.elinde olup satmak isteyen varsa mesaj atın

• Castiel kullanıcısına yanıt
    Duruyormu telefon hala

• Ben de mate 7 ye geçtikten sonra telefonu anneme verdim, turkcell t20'den sonra anneme telefon uçak gibi geldi :)
    Ben kullanırken güç tuşu aşırı sert basmak gerekiyordu, annem beceremez diye içini açtım düzeltmeye çalıştım ama daha maf olmuştu, ses kısma tuşu en ufak bi dokunmada kısıyordu, ben de ses kısma devresini kestim orada tuş var ama klips i içten kestiğimden tuş görevi görmüyor, ses açma da problem yok çalışıyor, zaten ses kısma ile işi olmadığı için problem yok :) güç tuşunu da evire çevire hallettim artık tam ortadan değil de aşağıya doğru basınca sert basmadan da algılıyor. Bir de cm11 son sürüm kurdum on numara çalışıyor şarjı da 3 gün gidiyormuş dediğine göre :)
  • ekrani saglam arizali p1 ariyorum arkadaslar.elinde olup satmak isteyen varsa mesaj atın

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Ben de mate 7 ye geçtikten sonra telefonu anneme verdim, turkcell t20'den sonra anneme telefon uçak gibi geldi :)
    Ben kullanırken güç tuşu aşırı sert basmak gerekiyordu, annem beceremez diye içini açtım düzeltmeye çalıştım ama daha maf olmuştu, ses kısma tuşu en ufak bi dokunmada kısıyordu, ben de ses kısma devresini kestim orada tuş var ama klips i içten kestiğimden tuş görevi görmüyor, ses açma da problem yok çalışıyor, zaten ses kısma ile işi olmadığı için problem yok :) güç tuşunu da evire çevire hallettim artık tam ortadan değil de aşağıya doğru basınca sert basmadan da algılıyor. Bir de cm11 son sürüm kurdum on numara çalışıyor şarjı da 3 gün gidiyormuş dediğine göre :)

Güzel olmuş bu arada mate serisini takip ediyorum mate 8 26 kasımda tanıtılacakmış dehşet bişey olacak gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: anstzst

quote:

Ben de mate 7 ye geçtikten sonra telefonu anneme verdim, turkcell t20'den sonra anneme telefon uçak gibi geldi :)

Güzel olmuş bu arada mate serisini takip ediyorum mate 8 26 kasımda tanıtılacakmış dehşet bişey olacak gibi duruyor

Ben de takip ediyorum, 2bin civarında çıkar herhalde 3gb ramli modeli :)
    4 gb modeli de mate 7 'de olduğu gibi geç gelir 2buçukdan giriş yapar o da.
    Alınır mı, şahsen huawei garantiyi yan sanayi servislerle sağladığı için 2bin tl verilmez, mate 7 konusunda servisten müzdarip bir sürü arkadaş var. 2 bin tl verip rezil olmak istemez kimse, ben mate 7'imden memnunum fakat bir sorun çıkarmadığı için bana servisle muhattap olmadım daha, çok şükür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anstzst

quote:

Ben de takip ediyorum, 2bin civarında çıkar herhalde 3gb ramli modeli :)
    4 gb modeli de mate 7 'de olduğu gibi geç gelir 2buçukdan giriş yapar o da.
    Alınır mı, şahsen huawei garantiyi yan sanayi servislerle sağladığı için 2bin tl verilmez, mate 7 konusunda servisten müzdarip bir sürü arkadaş var. 2 bin tl verip rezil olmak istemez kimse, ben mate 7'imden memnunum fakat bir sorun çıkarmadığı için bana servisle muhattap olmadım daha, çok şükür.

Dediğin gibi zaten Huawei şu satış sonrası destek işini servis güncelleme vs gibi becerebilse önem verse satışları direk ikiye katlar güzel ve sağlam telefon yapıyor ams mate 8 her halükarda o fiyatı hak eder galaxy a8 in 1800 olduğu yerde mate 8 3000 eder bence

• Ya tobe etmistim su p1 i alinca insan bir guncelleme dahi vermezmi vs diyerek cok sovmustum ama gidip gelip mate 8 e bakiyorum islemcisi saglamligi bayagi hos bir cihaz irtaya cikacak gibi
    Biliyorum yeri burasi degil ama Mate kullanan arkadaslar guncelleme ne durumda stabilmi gec olsada geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 7 Kasım 2015; 21:58:45 >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.