Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence telefon saglamsa guncelleme hevesten baska bisey degil. Esimde g610 var. Kitkat lolipop v.s icin ihtiyac duymuyoruz hic. Sıkılinca guzel launcher lar var. Programlar zaten calisiyor. Bataryasini da herkes kiskaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Ya tobe etmistim su p1 i alinca insan bir guncelleme dahi vermezmi vs diyerek cok sovmustum ama gidip gelip mate 8 e bakiyorum islemcisi saglamligi bayagi hos bir cihaz irtaya cikacak gibi
    Biliyorum yeri burasi degil ama Mate kullanan arkadaslar guncelleme ne durumda stabilmi gec olsada geliyor mu?

Avrupa versiyonlarına lollipop güncellemesi geldi, Türkiye ye gelmedi daha, yani avea dan alıp avea romu yüklü olanlar daha lollipop a geçemedi, ama Avrupa romu olanlar geçti, ben kullanıyorum suan, gayet stabil, şarj performansı da iyi kitkat i aratmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Bizim p1 de turkcell romluydu alirken dikkat etmek lazim yok avea romu yok turkcell romu kesinlikle almamak gerekiyor yoksa sikinti buyuk

• P1 sahipleri son miui yi deneyeniniz varmi unuttum bide miui lerde gapps flaslamaya gerek yoktu degilmi?

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=26&mobile=no

Buradaki miui lerden en alttaki sürekli güncelleniyor ve fena degil.developer kısmından da yükledim oldukça hızlı gelmişti bana.

• atilgan1 kullanıcısına yanıt
    Peki google gaps flasladinizmi icetisinde google yuklu geliyormu?

• Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin. Anakart ve bileşenleri (kamera , anten, sensör vs...) sağlam olmasi gerekiyor.

Tam hatırlamıyorum ama yoktu sanki.ben önce romu flashlayıp stabilse(ki birkaç versiyonda hata almışlığım olmuştur) sonra gapps i kuruyordum zaten gapps flashlamak kolay işlem.nano bir gapps is görür ziyadesiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: atilgan1

Tam hatırlamıyorum ama yoktu sanki.ben önce romu flashlayıp stabilse(ki birkaç versiyonda hata almışlığım olmuştur) sonra gapps i kuruyordum zaten gapps flashlamak kolay işlem.nano bir gapps is görür ziyadesiyle.

Cm 11 le karsilastirinca nasil stabilite olarak zaten konu bize kaldiyazan rom atan yok

yoo fena değildi stabilite olarak. cm kadar olmayabilir.zira az biraz yavaş gibi geldi nispeten.
    miui arayüz bir kere çok tanıdık değil ama fena olmamış.simgeler falan değişik.bence bir kur hocam beğenirsen devam edersin hatta yedek al kenarda dursun
    beğenmedinse şu an romu yedekle hemen geri geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan1 -- 12 Kasım 2015; 2:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan1

yoo fena değildi stabilite olarak. cm kadar olmayabilir.zira az biraz yavaş gibi geldi nispeten.
    miui arayüz bir kere çok tanıdık değil ama fena olmamış.simgeler falan değişik.bence bir kur hocam beğenirsen devam edersin hatta yedek al kenarda dursun
    beğenmedinse şu an romu yedekle hemen geri geçersin

Haklisiniz tesekkurler bir deney!yim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin. Anakart ve bileşenleri (kamera , anten, sensör vs...) sağlam olmasi gerekiyor.

banada ekrani saglam bi,telefon gerek satmayi,düşünürmüsün

• Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin.

• Huawei u9200 P1 telefonum aldığım sürümle duruyor
    üzerinde 4.0.3 yüklü
    Ne yükleyebilirim ve nasıl ?
    yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin.

Ekran hariç bataryası ve diğer parçaları saglam telefon var elimde özelden yaz bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet bakkal

quote:

Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin.

Ekran hariç bataryası ve diğer parçaları saglam telefon var elimde özelden yaz bana

Hocam mesaj kutunuzu kontrol edin.

• Arkadaşlar arizali Huawei p1 telefonu olupta satmak isteyen varsa bana mesaj atsin.

• Sayın Müşterimiz ; Cihazınıza ilişkin ücret iadesi talebiniz tamamlanarak, cihazınızın fatura bedeli tarafınıza iade edilmiştir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

3 aydır böyle yazıyor. Ama hesaba hâlâ para gelmedi. Kvk diyorki firmadan ödeme bekliyoruz.

Sizlerin ücret iadesi kaç ayda hesabınıza yattı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 14 Aralık 2015; 1:11:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır kullanmadığım p1 vardı elimde geçen gün bakayım bi ne alemde dedim cihazı aldım açtım huawei logosunda takılıp kalıyor cihaz. Bu durumu nasıl çözebiliriz önerisi olan varmı.
  • konuşmada sesim karşıya çok az gidiyor yükseltme yolunu bilen varsa yazabilirmi acaba ? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.