Arkadaşlar merhaba ben P6 kullanıcısıyım Ramazan Bayramından önce telefonu yere koymuşum üzerine yanlışlıkla sandalyenin ayağı değdi ve sonuç aşağıda resimde mevcuttur. Aldığım vodafoe bayisine gittim bayi teleservice denen bir yere garantiye yolladı. telefonum onarımı ekonomik değil diyerek tekrar bana yolladı. Ben tuttum firmayı aradım firmaya lanet olsun. bir tane Allahın kulu telefona çıkmıyor karşımda muhattap bulamıyorum. Cihazı tekrar gönderdim tekrar bana geri gönderdiler yanına kağıt iliştirdim lütfen beni arayın masrafını karşılayayım da şu telefonu tamir edin diye. bu sefer yanına tekrar bir kağıt iliştirmişler. mail at ilgilenelim diye.. (küfür et daha iyi..) neyse mail attım laga luga aynı şekilde tamiri ekonomik değil diye geri göndermişler. Özetle bu cihazı nasıl tamir edebiliriz. Teleservice denen firma pişmanlıktır..
İkinci el p6 alın daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
İkinci el p6 alın daha iyi.
Peki hocam ekran değişimi olmazmı. bu telefonun daha taksitleri bitmedi. ekran değişimi vs gerçekleştiremezmiyim..
Yedek parça geldiğinde, elin yatkın ise ve tamir işlerinden anlıyorsan aşağıdaki videodaki gibi değiştirebilirsin, ya da işinin ehli bir telefon tamircisine verir değiştirtirsin.
Yedek parça geldiğinde, elin yatkın ise ve tamir işlerinden anlıyorsan aşağıdaki videodaki gibi değiştirebilirsin, ya da işinin ehli bir telefon tamircisine verir değiştirtirsin.
hocam teşekkürler. attığınız videoda telefonu yapıştırma vs bir takım işlemler yapıyor. yapıştırma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim..
abaci1A
kullanıcısına yanıt
Hangi ildesin bilmiyorum, ancak kendin yapamayacaksan iyi bir telefon servisi bulup ona yaptırtabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Hangi ildesin bilmiyorum, ancak kendin yapamayacaksan iyi bir telefon servisi bulup ona yaptırtabilirsin.
sivas merkezdeyim hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme