Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
3
Favori
10.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engincaglayan

zaten ingilizce rom.türkçesi hazır olsun yükler üstat.

Romdan bahsetmiyorum hocam.indirme programindan bahsediyorum.Romu inderemedim ki kurayim.apk kuruyorum ama bilgi girmemi istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    vay vay yokluğumda neler olmuş :D güzel roma benziyor final sürümünü bekliyoruz üstat.
    Hocam türkce ne zaman hazır olur. Ortalama bi süre söyleyebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Çoğu hazır fakat roma entegre edemedim daha maalesef.
    Peki üstad sabırsızlıkla bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    üstat bu ara miui ile çok meşgul biraz bekleticek sanırım
  • Lewa OS'u gönüllü test edecekler hazır bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Lewa OS'u gönüllü test edecekler hazır bekliyor.

ah birde indirebilsek romu.Üyelik bile açtım ancak inmiyor.İlk denememde ne güzel apkyı kurunca otomatik başlamıstı indirme.ah birde indirebilsek romu.Üyelik bile açtım ancak inmiyor.İlk denememde ne güzel apkyı kurunca otomatik başlamıstı indirme.
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Lewa Os'ta şuan Türkçe dil bulunmuyor.Felixamor üstad bu romu Türkçeleştirmek için uğraşıyor.Çeviri bitince daha bilinçli kullanabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan3888

https://www.dropbox.com/s/aizgiumqb1hseyg/lewa_hwp6-u06_14.03.05.12_4.2.zip burdan indir kardeşim xda dan paylaşmışlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732533

Allah Sizden Razı olsun Hocam.xda'ya bakmıştım ama bulamamıştım.Çok teşekkür ederim.

@headspring

Deneme amaçlı yükleyecegim hocam.Sadece sistem hızına bakıp hyd52'ye geri dönmeyi düşünüyorum.Size bir sorum olacak hocam.Hyd52'de aldıgım yedegi lewa'da kullanabilirmiyim?Miui'da denemiştim.Sistem boot ekranında kalıyordu.Yedegi twrp ile aldım.

Bu konuda bir bilgim yok ama siz yinede bilgilerinizin bir yedeğini almalısınız.
    ALLAH hepimizden razı olsun kardeşim
    üstat hazır olmadığı için dropbox linkini paylaşmamıştı.türkçe işini halletsin yükler.
  • Romu cok begendim.turkcesi gelene kadar ingilizceye devam etcem.ancak bir sorunum var.Hyd52Rom v3 te yedek almistim twrp ile ancak lewada geri yukleme yapinca telefon lewa ekraninda kaliyor acilmiyor.Aynisini miuida da yapmisti.Acaba yedegi geri yuklemnin bir yolu yok mu???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Romu cok begendim.turkcesi gelene kadar ingilizceye devam etcem.ancak bir sorunum var.Hyd52Rom v3 te yedek almistim twrp ile ancak lewada geri yukleme yapinca telefon lewa ekraninda kaliyor acilmiyor.Aynisini miuida da yapmisti.Acaba yedegi geri yuklemnin bir yolu yok mu???

Lewa'yı bilmiyorum ama benim üç tane twrp yedeğim var (Miui-CleanRom-Hydr52rom) ve aralarında defalarca geçiş yaptım. Restore etmeden önce advanced wipe ile extrenal harici herşeyi silerek deneyin birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Romu cok begendim.turkcesi gelene kadar ingilizceye devam etcem.ancak bir sorunum var.Hyd52Rom v3 te yedek almistim twrp ile ancak lewada geri yukleme yapinca telefon lewa ekraninda kaliyor acilmiyor.Aynisini miuida da yapmisti.Acaba yedegi geri yuklemnin bir yolu yok mu???

Lewa'yı bilmiyorum ama benim üç tane twrp yedeğim var (Miui-CleanRom-Hydr52rom) ve aralarında defalarca geçiş yaptım. Restore etmeden önce advanced wipe ile extrenal harici herşeyi silerek deneyin birde.

hocam videodaki kamera uygulamasını nerden bulabilirim acaba?Çok hoşuma gitti ancak romda normal huawei kamerası mevcut.Değiştirme sansım var mı?

EDİT:İnternet Gm discovery için türkçe lewa v5 buldum.Acaba Dil dosyalarını bizim rom ile değiştiremezmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 4 Mayıs 2014; 15:24:28 >

• selamlar arkadaşlar hepinize bir kez daha kolay gelsin,
    ben bugün bir şey farkettim, bildiğiniz gibi Lewa da gapps lar kurulu değil bende bunun üzerine JB gapps yüklemiştim ancak bazen Google play den program yüklerken takılma oluyor(Google play açılıyor,program indiriliyor ,fakat kurulumda takılıyor),tabii bu benim yüklediğim gapps danda olabilir.açıkcası twrp yedekli olduğu için yeni bir gapps yüklemeye şimdilik üşeniyorum ama kurupta benim sorunumu yaşayan varsa bununda bana göre değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum ,ben bir ara fırsat bulunca kurulu sistem üzerine tekrar bir başka gapps ı yükler sonucu yazarım.
    Videodaki uygulamayı bulamazsınız çünkü kamera port edilmedi. Değiştirme şansınız yok bu yüzden. GM için olan Lewa'yı biliyorum fakat o rom çok farklı yapı olarak (Apk ve Odex dosyaları ayrı ayrı)
    Türkçe hemen hemen çoğu çeviri hazır ama roma ekleyemiyorum bildiğim yöntemlerle ve nasıl olacağı hakkında bilgimde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Videodaki uygulamayı bulamazsınız çünkü kamera port edilmedi. Değiştirme şansınız yok bu yüzden. GM için olan Lewa'yı biliyorum fakat o rom çok farklı yapı olarak (Apk ve Odex dosyaları ayrı ayrı)
    Türkçe hemen hemen çoğu çeviri hazır ama roma ekleyemiyorum bildiğim yöntemlerle ve nasıl olacağı hakkında bilgimde yok.

anladım hocam sagolun.Son bir sorum olacaktı kusura bakmayın baya bir sordum ama.Roma her zaman yaptıgım gibi 6-7 uygulama ekledim(System/app'ye)Rom düzgün yükleniyor.Telefon açılıyor ancak hani uygulamalar güncelleniyor ekranı var ya orada 95 uygulamayıda güncelleyor ancak sistem acmıyor orada tıkanıyor.Bir çok romda denemiştim ancak sorun olmamıştı acaba lewa port oldugu için mi sorun çıkardı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.