Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
10.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miui güzel çok güzel ama kardeşim bana göre color os daha güzel zevkler tartışılmaz demi ben miui kıyaslıyorum miuiden daha çok sevdim
  • kaptan3888 K kullanıcısına yanıt
    biliyorum oppoyu zaten takip ediyorum ama daha zamanı var miui'ya yaklaşabilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

biliyorum oppoyu zaten takip ediyorum ama daha zamanı var miui'ya yaklaşabilmesi için.

doğru söylüyorsun kardeşim zaman var eğer miui gibi geliştirilirse miui dan iyi olur bu benim fikrim
  • kurdum açıldı ama sürekli titreme var ve dokunmatik sonrunlu.Kullananlar nasıl kurdu acaba?
    bende dört gözle bekliyorum gelişmeleri öyle tek roma saplanıp kalmayı sevmiyorum.ayrıca miui stok roma göre daha hantal oluyor her zaman.bakalım miui v6 geliyor kitkatlı inşallah o color os kadar hızlı çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

bende dört gözle bekliyorum gelişmeleri öyle tek roma saplanıp kalmayı sevmiyorum.ayrıca miui stok roma göre daha hantal oluyor her zaman.bakalım miui v6 geliyor kitkatlı inşallah o color os kadar hızlı çalışır.

inşallah kardeşim gelmesi için huaweinin kitkatın kodlarını yayınlaması lazım diye tahmin ediyorum
  • market isteyenler color os için başlangıçta hata veriyor ama kuruluyor sorun yok
    http://dosya.co/tz2pyywhuocs/gapps-jb-20130301-signed.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan3888 -- 11 Mayıs 2014; 15:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan3888

http://dosya.co/tz2pyywhuocs/gapps-jb-20130301-signed.zip market isteyenler color os için başlangıçta hata veriyor ama kuruluyor sorun yok

hocam romu kurdum ancak sürekli titriyor ve dokunmatik çalısmıyor(Çalısıyor ancak kalibrasyonu bozuk)Siz Color osu nasıl kurdunuz acaba?sorun çıkarmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

http://dosya.co/tz2pyywhuocs/gapps-jb-20130301-signed.zip market isteyenler color os için başlangıçta hata veriyor ama kuruluyor sorun yok

hocam romu kurdum ancak sürekli titriyor ve dokunmatik çalısmıyor(Çalısıyor ancak kalibrasyonu bozuk)Siz Color osu nasıl kurdunuz acaba?sorun çıkarmadı mı?

hayır bende sorun çıkmadı ben cyan ogen mod üzerine kurdum

ben zaten o romu da kuramamıştım ,nedenini halen bilmiyorum ama çok fazlada üzerinde durmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

ben zaten o romu da kuramamıştım ,nedenini halen bilmiyorum ama çok fazlada üzerinde durmamıştım

jell bean için olan twrp menüsüyle kuracan wipelerin hepsini yapacan bu kadar eğer olmasa orjinal yazılıma dön twrp menüsü yükle üstüne color os kur
  • quote:

quote:

quote:

birde onun üzerine deniyim.İnşallah sorun çıkmaz.Sagoln hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

birde onun üzerine deniyim.İnşallah sorun çıkmaz.Sagoln hocam

çıkmaz kardeşim kolay gelsin yaparsın emin ol yaparsın

bunların hepsini zaten yapmıştım ,once miui üstünden denedim ,şimdi lewa deniyorum(bunların hepsi o çinli arkadaşın romları) bakalım ,daha olmazsa B132 den denerim
  • quote:

bunların hepsini zaten yapmıştım ,once miui üstünden denedim ,şimdi lewa deniyorum(bunların hepsi o çinli arkadaşın romları) bakalım ,daha olmazsa B132 den denerim

tamam kardeşim kolay gelsin inşallah yaparsın türkçe dil de var
  • color os da whatsapp çalışmıyor ama disa yöntemi bundada işe yarıyor bizzat kendim denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan3888 -- 11 Mayıs 2014; 16:32:04 >
  • sadece şu sorumun cevabını arıyorum bu sitede olup da kurmadığım rom kalmadı, hatta xda dan bile bulup bir sürü rom kurdum ancak cm10.1 ile bu colur os neden kurulmuyor ,
    sorum şu ki bu telefon herkese neden farklı tepki veriyor tamam çinden alınanları bir nebze anlarım ama türkiye malı olanlarda bile farklı tepkiler var
    ne yani kafasına göre adam mı seçiyor bu telefon anlamıyorum
  • quote:

sadece şu sorumun cevabını arıyorum bu sitede olup da kurmadığım rom kalmadı, hatta xda dan bile bulup bir sürü rom kurdum ancak cm10.1 ile bu colur os neden kurulmuyor ,
    sorum şu ki bu telefon herkese neden farklı tepki veriyor tamam çinden alınanları bir nebze anlarım ama türkiye malı olanlarda bile farklı tepkiler var

kesinlikle katılıyorum.Cm 10.1 ColorOs ve CleanRom Kuramadım.Cm10.1 kurulmadan hata verdi diğer 2 si sürekli titriyordu.Biz mi yanlış yapıyoruz yoksa telefonlar gerçekten adam mı seçiyor?
  • quote:

quote:

sadece şu sorumun cevabını arıyorum bu sitede olup da kurmadığım rom kalmadı, hatta xda dan bile bulup bir sürü rom kurdum ancak cm10.1 ile bu colur os neden kurulmuyor ,

kesinlikle katılıyorum.Cm 10.1 ColorOs ve CleanRom Kuramadım.Cm10.1 kurulmadan hata verdi diğer 2 si sürekli titriyordu.Biz mi yanlış yapıyoruz yoksa telefonlar gerçekten adam mı seçiyor?

rahatlatacaksa şunu söyliyim bende cm 10.1 kuramadım yani daha yüklemenin başında failed yazdı.ama onun dışında lewa'yıda bunuda ve miui'yuda kurdum sıkıntısız.az önce miui'ya döndüm color os biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var.

• her türlü kombinasyonu deneyip mutasyona uğradım olmadı,bıraktım, teslim oldum ,yenildim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.