Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
3
Favori
10.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum niye orjinal recovrye döndünki?başka bir custom yüklerdin olup biterdi.twrp için kitkat konusunda twrp installer uygulamasını kurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui den gectim coloros titreyince geri miui yi tekrar kurdum gecmedi lewayi kurdum onda dewam etti mecburen kitkat orjinal recovery i kurup geridondum.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Videodaki uygulamayı bulamazsınız çünkü kamera port edilmedi. Değiştirme şansınız yok bu yüzden. GM için olan Lewa'yı biliyorum fakat o rom çok farklı yapı olarak (Apk ve Odex dosyaları ayrı ayrı)
    Türkçe hemen hemen çoğu çeviri hazır ama roma ekleyemiyorum bildiğim yöntemlerle ve nasıl olacağı hakkında bilgimde yok.

Hocam p6 kullanmasam da konularını takip ediyorum. Yanlış anlamadıysam GM Discovery romunda TR dil desteği var ve odex rom.
    Xda'da şöyle bir konu buldum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2366800 apk dosyalarının içinden dil dosyasını çıkarıp diğer apk dosyasına entegre edebiliyor anladığım. Bu şekilde Gm romundaki dil dosyalarını kullanabilirsiniz sanırım. Deodex işlemi de jbart ile yapılabiliyor.

• proton252 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ama artık P6 için editleme yapmıyorum, Jiayu G5 aldım. Ama gören arkadaşlar dediğiniz yöntemle deneyip sonuçları bizimle paylaşabilirler.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstad.Mi3 almaktan vaz mı geçtiniz yoksa?
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Mi3 hayalimdeki tek telefondu fakat artık iki telefon taşımaktan yoruldum, i5S ve P6'yı satıyorum. Çok araştırdım kafama yatan tek cihaz (Çift hatlı) Jiayu G5 oldu birde offical Miui güncellemesi aldığı için bunda karar kıldım.

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi
    e hocam bizim öncelikle miui sonra diğer custom romlar ne olacak o zaman şimdi??
    Hocam alet süper birşeye benziyor memnunmusun?ve nereden alabiliriz?
    Ayrıca konular öksüz kalmasın yine destek ver yoksa sıkıntı büyük.

• Jiayu g5 guzel telefon gumrukten gecmiyormus gumruk sorunu nasil astiniz bizde alsak

• the_mentor16 T kullanıcısına yanıt
    Evet iki gündür kullanıyorum gerçekten çok iyi kasa,hız olarak. Ama tam yorum yapabilmek için biraz daha kullanmam gerek.
    Ben yurtdışından getirmedim sanalpazar'da bir haftalık bir tane buldum hemen aldım. Başkada yok zaten hiçbir yerde (gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden vs.)
    Daha yeni bir telefon olduğundan yok pek, ileriki dönemlerde illaki bulunur.

Hayrılı olsun, güle güle kullanın :)
  • color os 2 versiyonu indirebilen varmı

bu arada üstad galiba gitti, yeni teli hayırlı olsun
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, artık geliştirmek size kaldı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bu konuda benim iki fırın ekmek yemem lazım
    öncelikle sizin bilgi ve tecrübeniz bende kesinlikle yok,daha romu bile nereden bulabileceğimizi bilmiyorum,yapabilecegim şey kendi adıma söylüyorum sadece tecrübelerimi aktarmak ve bir parçacık bilgimiz varsa paylaşmak olur
  • Color os kurunca telefonum titredi Lewaos kurdum stabilve hizliydi ama market calimiyor su an omni rom kullaniyorum miuiv5 te telefonum zaman zaman donuyor.

lewa os den bu kadar kolay vazgeçmeyin
    1-rom içinde anzhi market var
    2-internet de mobo market apk var
    3-internet de yandex market apk var,indirip kurun bu ikisininde marketi çok iyidir
    ama illaki play store olacaksa mobo market içerisinden önce Google play setting diye araştırın ,Google play hariç gmail,harita,earth,arama vs gibi programları kurun daha sonra ise site içerisindeki gapps .zip dosyasını flashlayın
    play store geliyor ve çalışıyor
    edit: daha öncede belirtmiştim ,bu yöntemde bazen tutukluk yapabiliyor ama genel olarak çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 25 Mayıs 2014; 17:05:12 >
  • Aslinda sadece googleplay apk kuruncada calisti ama download ettikten sora kurmuyordu marketten cikip rami temizledikten sonra girince de kuduyordu.birde twrp kurulmus telefonun bootloader i acilmismi oluyor?

Evet açılmış oluyor bu nedenle brick ihtimalide kalmıyor.

Üstat şu dili ekleyin bıraksaydın bari işi be

• Color osu yükleyemedim telefon sürekli titriyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.