Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - Color OS / Lewa OS V5 Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
10.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum birkaç arkadaştada bu olmuştu sanırım yanlış twrp yüzünden oluyor bu.kitkat twrp'yi yükleyip dene.xda da öyle demişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1 kaç ay başıma gelen olay yine oldu dediğin gibi yüklemeye çalıştım ama telefpn açılırken sürekli titriyor ve boot ekranında kaldı yardımcı olabilirmisin
  • Şimdi kitkat twrp ile color os yüklenebiliyor mu, yüklenemezse aynı şekilde geri dönülebiliyor mu?

• e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    yanlış twrp yüklü olduğundan oluyor bu.jb twrp'si yüklemen gerek.

• Peki bu color osun kit kat sürümü gelirmi trwp degiştirmeye degermi color os
  • aylar sonra tekrar denedim yine olmadı :(

1)Stock recovery yükledim.b132 ye geçtim.
    2)twrp 2.6 yükledim(telefon recovery modunda titriyordu ve dokunmatik kalibrasyonu bozuktu)
    3)zor bela sırasıyla lewa ve color os kurdum ancak titreme devam ediyordu.
    4)Tekrar b132 kurup kitkat twrp yükledim
    5)tekrar lewa ve color os kurdum yine titriyordu.

Anlaşılan benim telefon lewa veya color Os'u istemiyor.Tüm ihtimalleri denedim ancak olmadı :(

birde cwm ile denicem belki olur :)
  • ÖzgürBaşgan Ö kullanıcısına yanıt
    kitkatlı versiyonu gelirmi bilmem ama stok roma çok yakın ve performanslı bir rom color os.
  • engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Ben naptıysam yükleyemedim titriyor telefon sürekli
  • felixamor usta color os linkleri ölü yeni link verebilirmisin rica etsem lewaos ne zaman hazır olur acaba
  • king.man K kullanıcısına yanıt
    Artık Lewa OS geliştirmesi durdu (P6 kullanmadığım için) Color OS linklerini kontrol eder yenilerim bugün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732533 linkte lewa os için multi language ibaresi var. Acaba Türkçe de var mıdır? Bilgisi olan var mı?
  • turkçe yok
  • Arkadaslar lewa os linki olmus aramadigim yer kalmadi p6 lewa os yok nasil bulabilirim yardimci olabilirmisiniz

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    bir şey farkettim ne derece dorudur bilmiyorum ama hem color os de hemde cm10.1 jb de zip dosyalarını açınca her iki dosyadada boot.img dosyası olduğunu gördüm diğer custom romlarda miui,lewa gibi zip dosyasının açınca boot.img dosyası yer almıyor ,sanırım bu sebeblede bu iki dosya bende titreme yapıyor,hatta color os yi boot.img olmadan yükledim biraz bekledim açılmadı sıkılıp vazgeçtim ama titreme yoktu,
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Orjinal romun boot.img dosyasını da alıp custom roma ekleyip değiştirebilirsiniz. Titreme gibi durumlar yanlı twrp kaynaklı oluyor genelde. JB ile KitKat'ın twrp'leri farklı bu yüzden custom rom hangi versiyonlu ise twrp'de ona uygun olmalı. Ayrıca üstüne kurulan romda yapabiliyor bunu, ben kendim ve birkaç arkadaşıma yüklerken titreme yaşamadım, hatta böyle birşeyin olduğunu buradaki kullanıcılardan öğrendim.

sorun oki Jb twrp de yüklenince titreme yapıyordu, b118 çin romuna göre yapılmıştı yanılmıyorsam bu nedenle Jb twrp dede bende aynı sorun vardı,herneyse color os zip dosyası şifreli olduğu için onu açamıyorum sadece winrara ile içindekileri gördüm ve boot.img dosyasını silebildim ve denedim titreme olmadı ama açılmadı belki biraz fazla beklesem 5 dakika sonra sıkılmıştım birde vaktim yoktu
  • winrar içerisinden boot img. dosyası silinip yeniden zip olarak dosya oluşabiliyor ve kurulyor,ancak dediğim gibi bu defa yaklaşık 20 dakika bekledim,açılmıyor,daha sonra boot img dosyasını birkaç değişik dosya ile degiştirip tekrar yükleme yaptım sonuç aynı titreme kayboluyor ancak tel yine açılmıyor color os logosuna takılıp kalıyor,wipe yaptım olmadı,gaaps ile denedim olmadı
    kesin olan şey boot img titremeyi yapıyor ve onsuz veya başka bir boot img ile açılmıyor ,yine dediğim gibi Jb twrp titreme yapıyor ve bu nedenle hiçbir rom kurulamıyor,
    sizden istediğim fikir,fikirler olasılıklar,alternatifler ne yapılmalı neler yapabilirim
    arkadaşım link çalışmıyor...
  • delayx67 D kullanıcısına yanıt
    sanki bu çalışıyor sadece rusca eklenmiş hali ile romu İngilizce olarak kullanabilirsin

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dhuawei%2Bascend%2BP6%2Blewa%2Bos%2B4pda%26biw%3D1291%26bih%3D695&rurl=translate.google.com.tr&sl=ru&u=https://mega.co.nz/&usg=ALkJrhhVuTOsJnkwfOgNUo-W6wX8GD18sA#F!8ExRhbIa!4mqNXi0DE63Oa2uYcKe1BQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 2 Ekim 2014; 16:57:53 >

• ya bu color os elnide rom dosyası olan yokmu bi link atıversin hayrına :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.