Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üstat süper konu.biraz uğraşarak ligthingkat yükledim uçuyor alet
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam nova'mı kullanıyorsun launcher olarak??
  • Görüyoruz ki konularımızda ses seda yok son günlerde sanırım millet artık 4.2.2 ile yada mevcut customlarla yapacak birşey bulamıyor yada sorun yaşamıyor sanırım konular ancak 4.4.2 dağıtıldığında tekrar hareketlenir biraz daha sanırım
  • yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Genelde insanlar sorun yaşayınca cevap almak için buraya başvurduklarından pek sorun yaşayan olmadığını görüyorum ben kitkatta.dediğin gibi final sürüm çıkınca hareket kazanır.ayrıca p6 ile ilgili 4 konu başlığı olduğundan herkes bu konuya yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 10 Mart 2014; 18:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper çalışıyor mu denediniz mi?
  • Dostum sende bu kirma telefona rom atma islemlerini anlat

Üstad eline sağlık cok iyi olmuş konu. Hayirli olsun hepimize. Bu konuyuda ekledim favorilerime Bide 2. resimdeki miui dikkatimi cekmedi degil hani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu ay final gelir de bizde 4.4 kullanırız.
  • Yahu ne olur anlatsaniz birazda bu romlari yuklemek icin yollari

• Arkadaşlar merhabalar
    Bu telefonu almaya karar verdim ama youtube'dan inceleme videolarında teknik özellikleri ve ekranı konusunda performansında hep iyi yorumlar yapılırken oyun ,internet ,
    kamera ve dosya yönetimi konusunda sıkıntıları olduğundan bahsedilmiş.
    Açıkçası 2 gb Ram ve 1.5GHz Quad Core (4 çekirdekli) işlemcisi olmasına rağmen böyle sıkıntılarının olması biraz kafamı karıştırdı.

Kullananlara soruyorum bu tarz sorunlara rastlayan oldu mu ?
    Gerçi benim izlediğim videolar Kit-Kat yüklemesinden önce belki de bu sorunlar beta ve final yüklemelerinden sonra değişmiş sorunlar giderilmiştir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Argele Virscarpis kullanıcısına yanıt
    Bazí gelişmiş oyunlarda uyumsuzluk varmış.
    Kamerada en eski romda tekli çekimde donma yapıyordu sonraki romlarda bu sorun düzeldi.
    Diğerlerindeyse sorun yokki

• Hocam merhabalar,

Oncelikle konularinizi ilgiyle takip ediyorum. Emekleriniz ve cabaniz icin tesekkur etmek isterim.

Bu konuyla ilgili olarak, ilk mesajda paylasmis oldugunuz custom rom'larin ikisinin de linki ayni sayfaya aciliyor.

Birde gorunce aklima geldi, HYD52ROM Rom'unu gecenlerde yuklemeye niyetlenmistim; ancak
    quote:

You Must Be On B118CN OR B120CN OR ANY UNLOCKED FIRMWARE (B118CN & B120CN CAN BRICK YOUR PHONE SO BE CAREFULL)
    uyarisini okuyunca kararsiz kaldim. Kullandigim cihaz, Vodafone Turkiye cikisli ve B608 no'lu derlemeyle geldi. Uzerine elimden geldigince biraz arastirdim ama B118CN & B120CN gecisiyle ilgili bir bilgi bulamadim, yanlis hatirlamiyorsam bir yerde brick olabilecegiyle iligili bir bilgi vardi, tabii tam emin degilim. Aslinda bos vaktim olsa oturur ugrasirim ama bu aralar yogunluktan dolayi yuzeysel takip ediyorum, ne yapilmis ne edilmis onlara bakip hazira konuyorum. Meslegimin yuz karasiyim resmen :)

Onerebileceginiz bir yol var mi?
    Yani ilk mesajinizdaki HYD52ROM rom'u b608'e yuklemek icin :)

Tesekkurler.

• Maybe Tomorrow kullanıcısına yanıt
    KitKat'la beraber bootloader kilidi açıldığından bir sorun yaratmaz bu custom romlar. Ama bunları yüklemeden önce orijinal kitkat sürümünü yüklemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 12 Mart 2014; 18:00:35 >
    Cevabniz icin tesekkur ederim. Mazur gorun bu konularda bilgili biri degilim.
    Bootloader kilidinin kalkmasi dediginiz hadise, Kitkat yuklendikten sonra diger romlarin yuklenme engeli ortadan kaldiracak(tahminimce bootloader'in upgrade olmasi) ve istedigimiz herhangi bir sistemi yukleyebilecek duruma gelmemize olanak saglayan sey midir?
    Dusuncem dogruysa, cihazlardaki default bootloaderlar iceriginde bir whitelist mi barindiriyor?
    Sistem gelistiricisiyim ama ne ilginctir ki bu olaylar bana cok yabanci geliyor :)
    Olayi dogru anladiysam yarin ilk firsatta kitkat'a gecicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maybe Tomorrow -- 12 Mart 2014; 18:11:59 >
  • Maybe Tomorrow kullanıcısına yanıt
    Temel olarak dediğiniz gibi diğer custom romların yüklenmesi engelini ortadan kaldırıyor bootloader kilidinin kalkması. Yine de custom konularını takip edip geri dönüşlere bakarak emin olmak gerekiyor, bu konuda verilmiş romlar bu şekilde emin olunanlar.
    Ama hiç uğraşmam diyorsanız bu ay final sürümü geliyor onu yüklersiniz direkt.

• hadi be kitkat gözümüz yollarda kaldı valla
  • Bi bug da Facebook Messenger'de, kafalar ekranda cikmiyor hala
  • KitKat için Omni ROM çıktı birde. Xda'de surdu_petru'nun kullanıma sunduğu tüm romlarda kamera sorunu falan var. Bu romun son güncellemesinde stock kamera uygulaması kaldırılmış fakat yerine kamera eklenmiş mi problem kalkmış mı bilmiyorum. Bir bilgisi olan var mı bu konuda?
  • Mart ayında çıkacak denmişti ama 31 Mart bekleyecekler sanırım.
  • muhlis bey kullanıcısına yanıt
    24 Mart diye bir söylenti var XDA'da ama ne kadar doğru bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.