Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet güzel olmuş zaten hızlıydı şimdi uçuyor gördüğüm kadarıyla.daha yeni yükleyebildim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Hangi Gaaps paketini yüklediniz söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

her hangi birşey yüklemedim hocam.Kitkat betayı yükledim içinde geldi google play ancak baglantı hatası veriyor.

Şuanda root konusundaki adımları uygulamayı deniyorum ancak root yaptıktan sonra cmw recovery kuramadım.Rom manager indirip kurdum ancak açılmadı hata verdi.Acaba tam olarak nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 19 Mart 2014; 21:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Hangi Gaaps paketini yüklediniz söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

her hangi birşey yüklemedim hocam.Kitkat betayı yükledim içinde geldi google play ancak baglantı hatası veriyor.

Şuanda root konusundaki adımları uygulamayı deniyorum ancak root yaptıktan sonra cmw recovery kuramadım.Rom manager indirip kurdum ancak açılmadı hata verdi.Acaba tam olarak nasıl olacak?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bir şey anlamadım.. benim telefona herhangi bir güncelleme gelmedi... siz resmi güncellemeden mi bahs ediyorsunuz? lütfen açıklayabilir misiniz?

• KitKat Beta'da Google uygulamaları yoktur. Nasıl içinde geldi anlayamadım. Bana kalırsa final sürümü bekleyin çünkü Gaaps yüklemek biraz meşakatli..

KitKat sanmıştık ama değil,4.2.2'nin yeni Avrupa sürümü, yukarıdaki mesajlarda bahsettiğimiz bu. @haso0201
  • quote:

KitKat Beta'da Google uygulamaları yoktur. Nasıl içinde geldi anlayamadım. Bana kalırsa final sürümü bekleyin çünkü Gaaps yüklemek biraz meşakatli..

KitKat sanmıştık ama değil,4.2.2'nin yeni Avrupa sürümü, yukarıdaki mesajlarda bahsettiğimiz bu. @haso0201

yerel güncelleme yoluyla yapmıştım.biraz önce sıfırdan kurulum yaptım google uygulamaları gelmedi hocam.
  • quote:

quote:

KitKat Beta'da Google uygulamaları yoktur. Nasıl içinde geldi anlayamadım. Bana kalırsa final sürümü bekleyin çünkü Gaaps yüklemek biraz meşakatli..

yerel güncelleme yoluyla yapmıştım.biraz önce sıfırdan kurulum yaptım google uygulamaları gelmedi hocam.

Alıntıları Göster
    herşeyi yaptım flaşladım ancak recory modedan cıkamıyorum sonuna geldim finish yazıyor ve bi kutucuk var onu işaretleyemiyorum.yardım edin lütfen

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Güç tuşuna basılı tutun..
  • quote:

Gapps yükledi ancak açılışta hata veriyor.

ro.build.versionsrelease=4.4.2
    ro.poduct.name=UEDGE
    Current build versions release is not 4.2 dont need move

ancak reset açılınca cihaz açılıyor ama sadece chrome takvim ve hangouts gelmiş google play youtube vs yok
  • quote:

quote:

Gapps yükledi ancak açılışta hata veriyor.

ro.build.versionsrelease=4.4.2
    ro.poduct.name=UEDGE
    Current build versions release is not 4.2 dont need move

ancak reset açılınca cihaz açılıyor ama sadece chrome takvim ve hangouts gelmiş google play youtube vs yok

Alıntıları Göster
    bahs ettiğiniz bu güncelleme benim telefona gelmedi.. ota üzerinden gelmesi gerekmiyor mu??? ayrıca kitkat resmi sürümü türkiye için ne zaman çıkacak bilgisi olan varsa lütfen yazsın .. vala artık bu telefonu kırasım var.. discovery e bile nisanda kit kat gelecek bize daha gelmedi

• haso0201 H kullanıcısına yanıt
    GMD Şubat ayında alacaktı Nisan'a ertelendi, P6'da Ocak'ta alacaktı Mart'a ertelendi, yani öyle hemen yazılım hazırlanıp son kullanıcıya sunulamıyor ciddi testlerden sonra final sürümler yayınlanıyor bu nedenle beta'lar var..Henüz gelen bir güncelleme olmadığından OTA üzerinden güncelleme göremezsiniz.
  • B132de wifi kopmaları tamamen gitmiş sanırım iki gündür kullanıyorum ve wifi hiç kopmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

link için teşekkürler ancak çok yavaş indiriyor.

Alıntıları Göster
    twrp ile rom root destekteki gappsyi yüklemeye kalktım klavyem gitti telefonun ses açma kısma tuşları çalışmıyor ayrıca twrp recoveryi kaldıramıyorum stok recovery çalışmıyor twrp açılıyor her seferinde ne yapmalıyım.acil yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryuce

B132de wifi kopmaları tamamen gitmiş sanırım iki gündür kullanıyorum ve wifi hiç kopmadı
    Felixamor hocam konunun sizinle bir alakasi yok asla beni yanlış anlamayın ben cihazdanda genel anlamda memnunum ama biliyorsunki maalesef herkes iki cihaz kullanamıyor p6 şu anki sürümüyle isteklere tam cevap veremiyor örn;uygulamaların hafıza kartına taşınmaması gibi vs. bir kaç olay daha var huawei kalktı tüm firmalardan önce havasını bastı ocakta güncelleme vericem dedi diğer firmalardan ses seda yoktu ama htc one aldı onu biliyorum birde duyduğum kadarıyla g2 almış s4 yurtdışında almaya başlamıştı yaklaşık bir ay önce belki Türkiyede bile almıştır sony cephesinden haberim yok yani insan ister istemez huawei ye kızıyor çünkü herkesten önce havanı bas tarih ver güncelleme vericem diye ama iş icraata gelce fıssss diye sön sonuçta p6 saydığım cihazlarla aynı klasmanda değil belki ama onun güncellemeyle pek bi alakası yok sonuçta onlarda amiral gemisi p6 da amiral gemisi madem bu kadar gecikeceklerdi insanları heveslendirmeyeceklerdi hic agızlarını acmayacaklardı sessiz sedasız zamanı gelince güncellemeyi vereceklerdi mesala mate konusunda bir arkadaş huawei yetkililerinden biriyle görüşmüş kitkat ile ilgili matenin alıp almayacağını sormuş zaten muhtemelen sende okumuşsundur adamdan gelen cevap Türkiyede 2000 adet sattık o yüzden Türkiyeye güncelleme yok diğer ülkeler için kesin bir bilgi yok onlar alabilir demis çelişkiye bak sen güncelleme ver ama Türkiyeye verme yada güncellemeyi hiç verme ama birebir aynı donanıma sahip p6 ya ver yani bence bu firmanın izlediği politika çok yanlış ben orjinalci adamim rom root isleriyle uğraşmayı pek sevmem zamanimda pek yok ve benim gibi bir sürü insan var madem zamanında yapamiyacaksin tarih verip insanları heveslendirme ocak sonunda betayı anca gördük şubatta ses yok zaten martın başlarında çinde resmen güncelleme başlad hadi diger bölgeler içinde bi hafta bekle iki haftayı geçti çindeki güncelleme başlayalı ama bize yok martın sonlarına doğru yaklaşıyoruz birde bu b132 olayı benim içime kurt düşürdü yani millet kitkat beklerken avrupaya b132 Türkiye zaten her zamanki gibi üvey evlat bu b132 olayindan dolayı bir ay daha bekletmezlerse kitkat için iyidir adam oyalama politikası yani bu politikayı izlerse zayıf düşer yine zaten yeni yeni kendini gösterirken birde bu şekilde davranması kendi için olumsuz sonuçlar doğurur yani x5 de ve p1 deki destek tutumu bu şekilde devam ederse huawei degince insanlar bir kaç kere düşünür sonuçta htcde genel anlamda bu yazılım desteğinde zayıf o yüzdende etkileniyor telefonlar kaliteli ama destek yetersiz olunca insanlar sıcak bakmıyor hocam tekrar beni yanlış anlama lütfen konu sana ait diye senin ismini verdim seninlede asla bi alakası yok sonuçta onuda biliyorum ama benim düşünceme katılacağına inanıyorum

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Ben zaten size katılıyorum, Huawei'nin güncelleme destek sicili pek iyi değil bunu biliyoruz P6 gibi üzerinde çok uğraşılmış ve gerçekten tasarım anlamında bir benzerine rastlayamayacağımız bir telefona hızlı bir biçimde güncelleme desteği verip arkasında duracaklarını umduk. Aslında bundanda öte ilk hayalkırıklığımı Vivante GPU ile yaşamıştım ama inşallah en azından bu şekilde hep ağırdan almazlar. Düşünün amiral gemilerine bu şekilde güncelleme veriyorlarsa diğer modellerinin kullanıcıları çok daha sıkıntı yaşayacaklar bu hususta.
    Benim bir artım P6'yı Çin'den almak, Sd karta uygulama yükleme hep vardı bende, ayrıca kasa göçüklüğü, wifi kopması, brick olma ihtimali gibi sorunlarda yaşamadım. Çin romlarıda ne hikmetse hep daha performanslı oluyor ayrıca..

Ben iki telefon kullandığımdan çok önemsemiyorum aslında ama tek telefon olarak kullanan arkadaşlar pil,3D performansı ve güncelleme konusundaki sıkıntılarına katılıyorum tabiki. Ve bunu zaman zaman hepimiz dile getiriyoruz çok şükür "fanlık" gibi birşeyin yaşanmadığı nadir konulardan ve kullanıcılardanız.

• quote:

Ben zaten size katılıyorum, Huawei'nin güncelleme destek sicili pek iyi değil bunu biliyoruz P6 gibi üzerinde çok uğraşılmış ve gerçekten tasarım anlamında bir benzerine rastlayamayacağımız bir telefona hızlı bir biçimde güncelleme desteği verip arkasında duracaklarını umduk. Aslında bundanda öte ilk hayalkırıklığımı Vivante GPU ile yaşamıştım ama inşallah en azından bu şekilde hep ağırdan almazlar. Düşünün amiral gemilerine bu şekilde güncelleme veriyorlarsa diğer modellerinin kullanıcıları çok daha sıkıntı yaşayacaklar bu hususta.
    Benim bir artım P6'yı Çin'den almak, Sd karta uygulama yükleme hep vardı bende, ayrıca kasa göçüklüğü, wifi kopması, brick olma ihtimali gibi sorunlarda yaşamadım. Çin romlarıda ne hikmetse hep daha performanslı oluyor ayrıca..

Ben iki telefon kullandığımdan çok önemsemiyorum aslında ama tek telefon olarak kullanan arkadaşlar pil,3D performansı ve güncelleme konusundaki sıkıntılarına katılıyorum tabiki. Ve bunu zaman zaman hepimiz dile getiriyoruz çok şükür "fanlık" gibi birşeyin yaşanmadığı nadir konulardan ve kullanıcılardanız.
    bana bi yardımcı olun telefon şimdi hiç açılmıyor

• e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    Hiç açılmıyor derken twrp'ye giremiyor musunuz? Eğer girebiliyorsanız hiç uğraşmayıp LightingKat indirip yükleyin.

• quote:

Hiç açılmıyor derken twrp'ye giremiyor musunuz? Eğer girebiliyorsanız hiç uğraşmayıp LightingKat indirip yükleyin.
    twrpye girebiliyorum miui yüklemeye çalıştım olmadı ya
  • Felixamor. Senin bilgin var mi bu guncelleme ne zaman verilecek yada final surumu ciktigi anda biz ota uzerinden gunceleyebilecekmiyiz ayni anda yoksa turkiyedeki yazilim ekibi mi bu turkiye icin bu guncelleme uzerine calisiyor bilgilendirme yapabilir misin

• haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi internetten takip ediyorum gelişmeleri, Mart'ta geleceği söylendi bakalım ne olacak.. Ayrıca yazılım çıktığında OTA üzerinden güncelleme yapabileceğiz tabi.

• Ben cihazimi uygun fiyata satmak istiyorum ilgilenen arkadaslar bana yazabilirler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.