Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birdaha kesinlik huawei ürün almam tavsiyede etmem ... bi güncelleme vercekler rezil ettiler sozde bu cihazin arkasinda duruyorlar... ilk nesil galaxys s le bile oynadigim oyunu oynatmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda her seferin de söylendi oyun oynayanlar almasın diye. Güncelleme geçmişi en karanlık sony ve samsungtur (kullandığım için söylüyorum.) Güncelleme isteyen ios sistemli cihaz alır. Bu topikte kimse bu cihaz süper uçuyor vs. Vs. Demedi demez de sırf bu sayfa için bile p6yı alırdım ve aldım da. Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayk24

birdaha kesinlik huawei ürün almam tavsiyede etmem ... bi güncelleme vercekler rezil ettiler sozde bu cihazin arkasinda duruyorlar... ilk nesil galaxys s le bile oynadigim oyunu oynatmiyor

hangi oyun acaba?
  • Oyuncak alın onunla oynayın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Masallah ocakta guncelleme verilecek denildi nisana girecegiz halen bir icraat yok. Bari tarih verip insanlari umutlandirmasalardi.

valla buradaki arkadaşların çoğu jb'den öyle memnunki öyle dört gözle beklenmiyor yani.özellikle b132 herşeyiyle harika bir rom.kaldıki jb romları zaten uçuyor.kitkat betayı kullandım vaadettiği aman aman birşey yok.
    bu feryat eden arkadaşları anlayamıyorum.

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    132 romunun, emuı sürümü kaç ? Bana karaliste özelliği lazım daha doğrusu emuı 2.3 de var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

132 romunun, emuı sürümü kaç ? Bana karaliste özelliği lazım daha doğrusu emuı 2.3 de var da.

1.6 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

1.6 hocam

Karaliste yoktur yani. Fuzuli mesajlarda bu özellik çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Masallah ocakta guncelleme verilecek denildi nisana girecegiz halen bir icraat yok. Bari tarih verip insanlari umutlandirmasalardi.

valla buradaki arkadaşların çoğu jb'den öyle memnunki öyle dört gözle beklenmiyor yani.özellikle b132 herşeyiyle harika bir rom.kaldıki jb romları zaten uçuyor.kitkat betayı kullandım vaadettiği aman aman birşey yok.
    bu feryat eden arkadaşları anlayamıyorum.

Hakkaten bu güncelleme ısrarını anlamıyorum adamlar Ocak'ta verecekti Mart'a ertelendi yani bu olay niye böyle abartılırki? Sıkıntılı oturmamış olarak çıkartsalar dahamı iyi olacak? Ayrıca alet zaten çok hızlı ve akıcı JB'de.Beta'yı kullandım öyle aman aman birşeyler yok ne zannedililiyor acaba kitkat yani oynanmayın oyunları oynatacağını falanmı sanıyorlar? öyle sanan arkadaşlara söyleyeyim görsellik dışında jb'den farklı hemen hemen hiçbirşey bulamayacaksınız.yenilikte kitkatla değil Emotion ui 2 nedeniyle gelecek.o yüzden iki üç ay gecikti diye kazan kaldırmayın boşuna.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

1.6 hocam

Karaliste yoktur yani. Fuzuli mesajlarda bu özellik çok işe yarıyor.

Aradim ancak bulamadim.Gercekten ise yariyordu karaliste

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Evet güzel özellik zaten kitkat çıktı çıkacak biraz daha bekleyeceğiz bunun için.

• Bu tarz sorunları olan serilerdeki P6'lar B125 veya B132 kodlu sürümlere yükseltilince dediğiniz sıkıntılar düzeliyor. Rom&Root konusundaki adımları izleyip çok basit ve hızlı bir biçimde güncelleyebilirsiniz telefonunuzu.

• Ben kendi adıma konuşuyorum, tabiki kitkat benim için önemli değil bende performansından memnunum benim istediğim şu emotion 2 veya üstü çünkü görselliği on numara tabi sadece onun için değil statusbar'ın gelişmesi (daha fazla kısayol eklenmesi) alttaki tuş barının gizlenmesi birde programların hafıza kartına taşınması oda arayüz sürümüylemi ilgili yada android sürümüylemi ilgili bilmiyorum bildiğim kadarıyla android sürümüyle ilgili rom root işlerini sevmiyorum risk ne kadar az olsada almaya gerek görmüyorum hem çok bi zamanımda yok öyle işler için ve biraz orjinal sever bi adamım sözün özü şu bana emotion 2 veya üstü bir sürümün güncellemesini birde uygulamaları hafıza kartına taşıma özelliğini yollasın kitkat onun olsun bi asphalt 8 yükledim birde mc4 telefon hafıza az diye uyarı vermeye başladı mecbur birinden fedakarlık edip sildik (tamam sonuçta bu oyun aracı değil ama arasıra lazım oluyor oyunda stres atmak için hep aynı oyunda sıkıyor ) ben bu tarz bi sorunla karşılaşmak istemediğim için güncelleme istiyorum yoksa başka bi nedenden ötürü değil bende biliyorum jb ile kitkat arasında aman aman bir fark olmadığını

• Şimdi kafam karıştı beyler discovery satıp bu telefonu aldım acaba hata mı ettim discovery oyunlarda falan iyiydi real racing 3te falan bunla indiremedim oyun, pek vaktim olmadı ama @yzkaragoz arkadaşında dediği gibi arada lazım oluyor oyun.Şimdi iyi mi etmişim kötü mü bu telefon değişim işlemiyle?
  • antony_costa kullanıcısına yanıt
    Selamlar, siz hemen hemen aynı performansta bir telefondan P6'ya geçmişsiniz, genel olarak kamera ve ses kalitesi, tasarım ve sağlamlıkta P6 GMD'den , oyun performansı olarakta GMD P6'dan ileridedir.. Öncelikleriniz hangileri olduğuna bağlı olarak pişmanlık duyabilir veya memnun olabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış birşey zira konuda çok memnun olanlarla beraber alıp pişman olmuşta birçok kimse var. Bu nedenle almadan önce incelemelerin yanında birebir test etmelerini tavsiye ediyorum sık sık.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Selamlar, siz hemen hemen aynı performansta bir telefondan P6'ya geçmişsiniz, genel olarak kamera ve ses kalitesi, tasarım ve sağlamlıkta P6 GMD'den , oyun performansı olarakta GMD P6'dan ileridedir.. Öncelikleriniz hangileri olduğuna bağlı olarak pişmanlık duyabilir veya memnun olabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış birşey zira konuda çok memnun olanlarla beraber alıp pişman olmuşta birçok kimse var. Bu nedenle almadan önce incelemelerin yanında birebir test etmelerini tavsiye ediyorum sık sık.

Valla kamerasının güzelliği benimde dikkatimi çekti.Oyun bazan lazım olmakta ama RAM 2 gb olunca birazda o yüzden aldım hani baya bi destek verirler makinaya diye düşündüm.3 aylık faturası var 1 hafta falan kullanılmış sonra kutusuna konulmuş 650 tl ye aldım discoverynin üstüne 200 tl verdim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü. Telefon bazan donmakta ve dün pek ısındı nedense. Tarzı falan güzel hoşuma gitti discovery menüsü sonrası bi değişik geldi uygulamalar ile ana ekran aynı platformda ve kurulu widgeti ekrandan kaldırınca yeniden ekleyemiyorum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

• felixamor.. sen ayın 24 ünde güncelleme olabilir demiştin.. sence olur mu kaynak sağlam mı...? final sürümü çıktıgı gün telefonlarımıza aynı anda güncellme gelecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Burda her seferin de söylendi oyun oynayanlar almasın diye. Güncelleme geçmişi en karanlık sony ve samsungtur (kullandığım için söylüyorum.) Güncelleme isteyen ios sistemli cihaz alır. Bu topikte kimse bu cihaz süper uçuyor vs. Vs. Demedi demez de sırf bu sayfa için bile p6yı alırdım ve aldım da. Saygılarımla

Kesinlikle!..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 martta çin için yayınlanan resmi 4.4 kitkat romunu kursammı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso0201

felixamor.. sen ayın 24 ünde güncelleme olabilir demiştin.. sence olur mu kaynak sağlam mı...? final sürümü çıktıgı gün telefonlarımıza aynı anda güncellme gelecek mi acaba?

sanırım oda xda'da görmüştü orada yazıyordu ama bakacağız bir gün kaldı :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.