Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui'de uygulamalardan gelen bildirim seslerini iptal etmenin yolu var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota güncelleme var indiriyorum.Sd karta uygulama kurma halledildi diyor indirip bakıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 27 Ekim 2013; 11:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Ota güncelleme var indiriyorum.Sd karta uygulama kurma halledildi diyor indirip bakıyım.

Ben ota yı çalıştırdım
    İndirip yeniden başlattı
    Recovery modda yükleme hatası verdi
    Miui nin sitesine baktım
    Daha p6 için 3.10.26 güncellemesi görünmüyor
    Büyük ihtimal ondan ota güncelleme yapmadı
  • Eyvallah indirmiyorum o zaman.

• 3.10.26 çok iyi oldu, cihaz dahada hızlandı ve harici sd karta uygulama yükleme geldi..ilk sayfada yayınladım dün..

• indiriyorum hemen..Hocam ota güncelleme mi yaptın flashladın mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 27 Ekim 2013; 13:34:24 >
  • OTA'da vardı ama indirdim yine imza hatası verdi bende temiz kurulum yapayım dedim komple indirdim xiaomi'de herşeyin yedeği olduğundan kurduktan sonra herşey geri geliyor zaten malum (uygulama hariç tabi), bariz bir hızlanma var pencereler açılıp kapanırken farketmişsinizdir hafif laglar oluyordu bu tamamen kalkmış, saat yine canlı ikon, ses kaydedicinin ikonuda canlanmış, ama en önemlisi sd kartın depolama seçeneği..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    felixamor hocam şimdi yükledim ama sd karta uygulama yükleme seçeneği yok yine biryerden açmammı lazım.
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>HuaweiSettings>Stock Settings>Depolama yolunu izleyerek yapabilirsiniz..
    çok teşekkür ederim şimdi oldu.
    Bundan sonra yüklediğiniz her uygulama SD Kartınıza kurulur, eğer dahili hafızadan çalışmasını istediğiniz bir uygulama olursa taşımak için Play Store'dan App2Sd gibi bir program indirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 27 Ekim 2013; 14:22:59 >
    bende güncelledim elinize sağlık daha xda'da çıkmadan güncellemeyi burada vermişsiniz.ve dediğiniz gibi sistem dahada hızlanmış.sd karta uygulama harika olmuş p6'nın en büyük eksikliğiydi bu.yani gerçekten insanın android tabanlı olduğuna inanası gelmiyor miui'nin sanki farklı bir işletim sistemi.herşey tam olması gerektiği gibi.
    güncelledim ama birşey soracağım bu ota olayı neden olmuyor acaba? yeni sürümlerde hep baştanmı kuracağız sistemi?
    depolama sd kart olduğu halde bütün uygulamaları telefon hafızasına kurmuş telde boş hafıza 1.7 gb kalmış yanlış bişeymi yaptım acaba.
  • App2Sd uygulamasıyla taşımayı deneyin..Ayrıca varsayılanı seçtikten sonra tekrar başlattınız değil mi?

OTA güncelleme imza hatası veriyor nedense ama bu sürümde düzeldiği ve haftalık güncellemeleri OTA şeklinde alacağı söyleniyor @lionhearts
    depolamayı sd kart olarak seçtiğimde kendisi otomatik başlatmıştı o zaman yine dataları tel hafızasınamı kuracak öyleyse zaten diğer romlardada belli uygulamaları taşıyabiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

depolamayı sd kart olarak seçtiğimde kendisi otomatik başlatmıştı o zaman yine dataları tel hafızasınamı kuracak öyleyse zaten diğer romlardada belli uygulamaları taşıyabiliyorduk.

Önemli olan ve yer tutan datalar zaten, normalde bu seçeneği seçtikten sonra sd karta atması lazım..Sd Kart>Android>Data Obb klasörüne bir bakın birşey varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 27 Ekim 2013; 15:47:56 >
    obb klasörü dahili hafızada var boş içi sd kartta yok.
    Garip bir durum XDA'da uygulamaları SD Karta atanlar var bu sürümden sonra..Ben test edemiyorum çünkü zaten hep SD kartta tüm uygulamalar (B117'nin üzerine kurduğumdan)..Başka arkadaşlarda test ederlerse sonuca bakalım..
    app2 sd ilede taşınmıyor taşınabilecek uygulamar gözüküyor fakat taşımıyor uygulama yöneticisindede sd karta taşı diye birşey yok bütün uygulamalarda telefon hafızasında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.