Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.10.26 var sitede sizin eklediginiz 29 u upload edecekmisiniz ve stabil olarak en iyi dediginiz 3.10.26 mu 29 mu ilk eklediniz siye muiu versonunu kurmustum tekrar onu kuruo ota ile 29 u kursam olurmu. Ben romu flash ile kurma taraftariyim daha temiz oldugunu dusunuyorun paket rom olara 3.10.29 un rom dosyasi varmi elinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsrsn -- 28 Ekim 2013; 11:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Haftalık güncelleme geldiği için OTA yapmanız daha mantıklı..3.10.26 yükleyip 3.10.29'a yükseltebilirsiniz..3.10.29'u görmedim ne zaman çıkmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 28 Ekim 2013; 15:03:34 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda sanal tuslar kaldirilamiyor degilmi hala eger oyleyse kotu bir dezavantaj muiu icin nerdeyse herseyvar o yok @felixamor

• İnternette huawei p6s modeli cikacagini soyluyor islemci ayni sadese ismenci sonuna s eklenmis antutu score degeribsuan kullandigimiz telefondan 1 kat hizli yani bizde ram speed 1000 bin ise p6s te 2000 . ben bunu tamamen yazilimsal oldugunu dusunuyorum performansi yakin bir zamanda yazilimlarvsayesinde score larin 20bin i gecektir cunku donanim olarak bos bir cihaz degil sadece sabretmemiz lazim (yada zürt teselisi yapiyorum) gorucez

P6S "phablet" denen bir model, P6 ile segmenti farklı yani..Aynı zamanda 15.000 ve üstü puan alan cihazlar bugün orta/üst sınıf olarak sınıflandırılır, yani hiçte kötü değil.

Sanal tuşları kaldırmaya gerek duymuyorum ben çünkü boyutunu Xposed ile yarı yarıya düşürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 28 Ekim 2013; 12:23:09 >
    Bilmiyorum ne olacagini antutuda biri 20bin score almis teste acaba ne yapmis . birde sunu soruca. Androblue ve huawei s4 diye xda rom var kurdunuZmu onu tr cihazlarina uyumlumu acaba

Evet o romu biliyorum fakat kim S4 arayüzü ister orası meçhul olduğundan paylaşmadım.Büyük ihtimal uyumludur TR cihazlarıyla.
    P6S K3 işlemcisinin güncellenmiş versiyonunu kullanıyor o yüzden daha iyi sonuçlar alıyor.

• selam

yeni miui (3.10.26) sürümünde gps sorunu yaşadım 4 yada 5 program denedim ama bir türlü fix olmadı Google map bir türlü konumumu bulamadı yine aynı şekilde yandex map konumumu bulamadı bu sorunu yalnız benmi yaşadım bilmiyorum ayrıca herhangi bir fix dosyası varmı yada build prop düzenlemesi yapılabilirmi ,romum b118 idi.ben şimdilik tekrar b608 roma döndüm acaba bu rom üzerine kursam aynı sorunu yaşarmıyım denemediğim için bilmiyorum
  • caylakmudur C kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntı yok az önce Yandex navigasyonla bir adrese gittim..Bir daha deneyin şu an kullandığınız romun üzerine.
    Başka deneyen arkadaşlarda cevap yazarsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: caylakmudur

selam

yeni miui (3.10.26) sürümünde gps sorunu yaşadım 4 yada 5 program denedim ama bir türlü fix olmadı Google map bir türlü konumumu bulamadı yine aynı şekilde yandex map konumumu bulamadı bu sorunu yalnız benmi yaşadım bilmiyorum ayrıca herhangi bir fix dosyası varmı yada build prop düzenlemesi yapılabilirmi ,romum b118 idi.ben şimdilik tekrar b608 roma döndüm acaba bu rom üzerine kursam aynı sorunu yaşarmıyım denemediğim için bilmiyorum

bendede google kıllık yapıyor yandex ve igoda sıkıntı yok.b108'den geçtim miui'ya.
     Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 28 Ekim 2013; 16:22:38 >

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    denedim sonuç maalesef aynı gps çalışmıyor @lionhearts
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylakmudur

denedim sonuç maalesef aynı gps çalışmıyor @lionhearts

dostum b108'denmi geçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Rom
    Dil yaması
    Gaaps

3.10.29 OTA (Bunu Ayarlar>huaweiSettings>Project Menu>Upgrade'den yapacaksınız)

felixamor hocam 3.10.26 yüklü bende 3.10.29 ota dosyasımı bu içinde 3.10.26 yazıyor upgrade yapayımmı bunu 3.10.26nın üzerine.

• bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Orada yanlış yazım yapmışım 3.10.26 olacaktı.
  • Yok malesef b608 gectim gps google map konum bulmuyor illa bir sikinti cikacak anlamadim gitti

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    evet ikinci denemem B108 idi ,fakat entresan bir şeyki, daha önceki miui sürümlerinde bu hatayı almadım
  • Arkadaşlar Yandex ve IGO'yla denediniz mi?
    bende igo yok ancak yandex ile daha öncede denemiştim,her programda konum bekleniyor diyor gps çalışıyor (Yani gps simgesi hareketli) ancak sonuç yok
  • caylakmudur C kullanıcısına yanıt
    Bende de Google Haritalar konum bulamıyor fakat Yandex ve iGO'da sorun yok..Yandex daha hızlı ve güncel olduğu için Google kullanmıyorum..Lionhearts arkadaşımızda da durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bende de Google Haritalar konum bulamıyor fakat Yandex ve iGO'da sorun yok..Yandex daha hızlı ve güncel olduğu için Google kullanmıyorum..Lionhearts arkadaşımızda da durum aynı.

bendede durum aynı yandex daha iyi ama.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.