Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2418684

sanırım burada bu konu işleniyor ama herkesin durumu farklı
  • caylakmudur C kullanıcısına yanıt
    O farklı bir konu, büyük ihtimal donanımsal yada romdan kaynaklı -rom olarak B111'i kullanıyor arkadaş- Çünkü hiçbir zaman P6'nın GPS'inin uyduyu bulması o kadar uzun sürmez..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    şimdilik bu hali ile bırakmak istiyorum biraz miui keyfi yapacağım ancak kurcalarken Google map in eski sürümlerinden birisi ile deneme yapmıştım çalışırmı diye gps ve konum bulma yine çalışmadı ancak çok şaşırdım navigasyonu beta sürümü ile açtı ve çalıştı
    Evet Anzhi marketten indirince çalışıyor hatta 3.10.11'de navigasyonla bir yerlere bile gittim, sadece sesli yönlendirme yok..Fakat Yandex'in hızını ve kullanım kolaylığını görünce dahada başka navigasyona ihtiyaç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bende de Google Haritalar konum bulamıyor fakat Yandex ve iGO'da sorun yok..Yandex daha hızlı ve güncel olduğu için Google kullanmıyorum..Lionhearts arkadaşımızda da durum aynı.

evet hocam dediğin gibi bendede yandexte ve igoda sıkıntı yok.yola devam
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    selam,
    umarım bu konu canınızı sıkmadı ama bir şey farkettim son miui sürümünde network location apk yok öncekileri kontrol ettim onlarda var ve ben sıkıntı yaşamamıştım.ayrıca network assitant apk var bu daha önceki sürümlerde yok acaba bu nedenden dolayı olabilirmi
    birde ben network location apk yı nasıl sisteme atabilirim normal yol ile kurulmuyor
    şebeke tabanlı yer bulmayı build droptan aktif edebilirmiyizki dediğiniz gibi menüde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylakmudur

selam,
    umarım bu konu canınızı sıkmadı ama bir şey farkettim son miui sürümünde network location apk yok öncekileri kontrol ettim onlarda var ve ben sıkıntı yaşamamıştım.ayrıca network assitant apk var bu daha önceki sürümlerde yok acaba bu nedenden dolayı olabilirmi
    birde ben network location apk yı nasıl sisteme atabilirim normal yol ile kurulmuyor

dostum birşekilde gps olmasa yandex ve igoda bulamaz.bu google'a has bi durum.

önceki sürümde varsa kopyala o apkyı sonra system/app içine at ve yeniden başlat.eğer bu yöntem işe yararsa banada haber ver
    system/app dosyayı kabul etmiyor (rw-r--r--) root explorer ise izinleri bir defadan fazla düzenlemiyor neyse araştırıyorum
  • quote:

system/app dosyayı kabul etmiyor (rw-r--r--) root explorer ise izinleri bir defadan fazla düzenlemiyor neyse araştırıyorum

dostum biyerlerde hata yapıyorsun ben güç yöneticisini değiştirdim daha yeni root explorerla.eskisini sildim system/app içinden b608'dekini attım içine.
    belki ama kaç kez denedim bilmiyorum root explorer u kaldırıp yeniden kurdum olmadı, dosyayı silip yeniden kopyaladım olmadı ,her türlü sistem temizligi yaptım olmadı ,bir kaç explorer denedim olmadı rom toolbox bile yapamadı ghost explorerda olmadı
    yani rw-r--r-- permissiona geçmiyor belki dosyayı system/app içinden aldım bu yuzdendir
  • quote:

belki ama kaç kez denedim bilmiyorum root explorer u kaldırıp yeniden kurdum olmadı, dosyayı silip yeniden kopyaladım olmadı ,her türlü sistem temizligi yaptım olmadı ,bir kaç explorer denedim olmadı rom toolbox bile yapamadı ghost explorerda olmadı
    yani rw-r--r-- permissiona geçmiyor belki dosyayı system/app içinden aldım bu yuzdendir

teslim oldum B608 deyim zaten kedim ilgisiz kaldı diye şarj aletini yedi inşallah yenisini bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

dostum biyerlerde hata yapıyorsun ben güç yöneticisini değiştirdim daha yeni root explorerla.eskisini sildim system/app içinden b608'dekini attım içine.

lionhearts güç yöneticisi apksını paylaşırmısın elinde var ise google hesap yöneticisi pil harcıyor deyip duruyo sonlandırmıyoda bende b608 kamera apksını içindeki kamera apksı ile değiştim artık donma yok.
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    kamera değiştirmeye değmez en iyi çekimi zaten akıllı modda yapıyor.

uygulama yöneticisini yükledim indirebilirsin;

http://dosya.co/7vp4pbvrijsa/HwPowerManager.apk.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

kamera değiştirmeye değmez en iyi çekimi zaten akıllı modda yapıyor.

uygulama yöneticisini yükledim indirebilirsin;

http://dosya.co/7vp4pbvrijsa/HwPowerManager.apk.html

çok teşekkür ederim.
  • Yakın zamanda telefonu alacağım, bir süre kullandıktan sonra denemeyi düşünüyorum, mesajım bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 30 Ekim 2013; 21:30:27 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam acil yardıma ihtiyacım var. Bu romu kurdum temaları deniyordum bi temada kilit ekranını bi türlü açamıyorum uyumlu değil sanırsam ve doğal olarak herhangi bir işlem yapamıyorum lütfen acele bi şekilde yardım edebilir mi biri :/
  • Mudur acmaya calis bendede oldu sunda actim alistim yavas sekilde kilit simgezine getirmeye calis muiu yA hosgeldin
  • eğer açamıyorsan çok basit ; yeniden başlat. enteresan problemmiş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Yakın zamanda telefonu alacağım, bir süre kullandıktan sonra denemeyi düşünüyorum, mesajım bulunsun.

dostum bi kere denersen bi daha zor vazgeçersin ben yeni aldığım her telefona ilk işim miui rom aramak oluyor kullanım kolaylığı arayüz verimlilik falan stok androidden fersah fersah ötede.

iki resim arasındaki profosyenellik farkına bak;

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.